sphinxgr Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, Morosana είπε Στη θέση σου θα έβλεπα κάτι σε pre owned από κάποιον trusted seller του chrono 24. Και στα χρήματα σου θα βρεις καλύτερα κομμάτια που δεν θα χάσουν αξια απ' ότι θα αγόραζες καινούργιο και μπορεί να κάνει και το κομμάτι της στις φίλες της που θα φοράει ένα Hermes, Montblanc,Tiffany (είναι μάρκες που θα εκτιμήσει μια γυναίκα περισσότερο από longines tissot tag κτλ). Δεν ξέρω και πολλές γυναίκες που θα εκτιμήσουν μεταχειρισμένο δώρο... Στο τέλος της ημέρας αν πάρεις μεταχειρισμένο, περισσότερα θα χάσεις, παρά θα κερδίσεις με αυτό το δώρο.... Θες μεταχειρισμένο? Το παίρνεις για σένα, όχι σαν δώρο.... 3
Morosana Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε Δεν ξέρω και πολλές γυναίκες που θα εκτιμήσουν μεταχειρισμένο δώρο... Στο τέλος της ημέρας αν πάρεις μεταχειρισμένο, περισσότερα θα χάσεις, παρά θα κερδίσεις με αυτό το δώρο.... Θες μεταχειρισμένο? Το παίρνεις για σένα, όχι σαν δώρο.... Δεν είναι ανάγκη να το μάθει, αλλιώς της λες ότι αν το κάνεις για το καλό της και πως αν χωρίσετε θα το σκοτώσει πιο εύκολα και της το κάνεις ευκολότερο 😛 Φαντάζομαι αν της δείξεις πχ το clipper που είναι σχεδόν αφορετο σε σχέση με το hamilton δεν πιστεύω να δυσκολευτεί να διαλέξει το "μεταχειρισμένο". 1
Dante80 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου On 12/06/2025 at 19:19, Hawk_K said: Καλησπέρα, θέλω ένα ρολόι δώρο για την κυρία μου, αυτή ζητησε να πάρει ρολόι και όχι κάτι άλλο γιατί όπως είπε δεν έχει κάτι καλό. Ουσιαστικά ζήλεψε λίγο από πέρσι που πήρα το PRX της Tissot. Οπότε ψάχνω κάτι σε κόστος 500-800 ευρώ, αυτόματο ή μπαταρία δεν μας πολύ νοιάζει. Ιδανικά κάτι που θα μπορέσω να το πάρω από Ελλάδα και φυσικό κατάστημα. Εκτός από συγκρεκριμένα μοντέλα, θα μου άρεσε να ακούσω και προτάσεις εταιριών γενικά αν κάποιος θέλει να με κατευθύνει σε κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα της άρεσε το παρακάτω hamilton jazzmaster, για να έχετε μια ιδέα. Θα σου πρότεινα να της πάρεις ένα 35αρι PRX να τα έχετε ζευγάρι. Κατά προτίμηση quartz, ώστε να ασχολείται λιγότερο μαζί του. Είχα πάρει δώρο στην γιατρό μου αυτό πριν χρόνια, ειλικρινά το λάτρεψε. Βγαίνει και σε πολλά άλλα χρώματα. 1
Leilo294 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Luminox navy seal 5 χρόνια δεν το έβγαλα από πάνω μου μπάνιο ύπνο θάλασσα πισίνα προπόνηση όλα τα πάντα δεν έχει πάθει τίποτα 6
jimakos234 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Σε συνεχεια με το δωρο που εψαχνα για τον κουμπαρο, τελικά τσιμπησα το CITIZEN Series 8 Automatic Limited Edition Σας ευχαριστω όλους για την βοήθεια, και @Dante80 ενα κλικ παραπανω για την εξαιρετική πρόταση. Spoiler Οι φωτογραφιες θα πω οτι το αδικουν... 6
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Συνέβη με κάποιο τρόπο αυτό : Δεν κουμπώνει καθόλου, είναι σοβαρή ζημιά;
Dante80 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, zio10 said: Συνέβη με κάποιο τρόπο αυτό : Δεν κουμπώνει καθόλου, είναι σοβαρή ζημιά; Όχι σοβαρή, αλλά θέλει επισκευή. Σου έχει σπάσει ο άξονας της κορώνας, crown stem ονομάζεται. Θα χρειαστείς έναν καινούριο ως ανταλλακτικό, ο οποίος και θα κοπεί στα μέτρα της μηχανής/κάσας σου και θα κουμπώσει στην υπάρχουσα κορώνα αφού βγει ο κομμένος. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Dante80 1 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, Dante80 είπε Όχι σοβαρή, αλλά θέλει επισκευή. Σου έχει σπάσει ο άξονας της κορώνας, crown stem ονομάζεται. Θα χρειαστείς έναν καινούριο ως ανταλλακτικό, ο οποίος και θα κοπεί στα μέτρα της μηχανής σου και θα κουμπώσει στην υπάρχουσα κορώνα αφού βγει ο κομμένος. Άρα δεν είναι κάτι που μπορώ να παραγγείλω και να κάνω μόνος μου απ'όσο καταλαβαίνω. Θα το πάω με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να αρχίσω να το φοράω ξανά αλλά το θέμα με το συγκεκριμένο είναι ότι χάνει αρκετά και δεν ξέρω τι φταίει...θα το φτιάξω και θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα να δούμε. 1
prometheas Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Εχω ενα Tissot PRS 200 στο οποιο φαινεται οτι κολλάει ο ενας δεικτης και χανει την ωρα. Ειχε αλλαχτεί πρόσφατα μπαταρια αλλά δεν φαίνεται να σχετιζεται με αυτό. Ξερουμε κανένα σοβαρό τεχνίτη να του κανει ενα γενικό έλεγχο κατά προτιμηση Μαρούσι ή Χαλάνδρι ή κέντρο Αθήνας Βασικά να δω αν ειναι κατι απλό που αξιζει να επισκευαστεί... εξαλλου το ρολόι ειναι πλέον 23 ετών
villasg Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) ,,, 4 λεπτά πριν, prometheas είπε Ξερουμε κανένα σοβαρό τεχνίτη να του κανει ενα γενικό έλεγχο κατά προτιμηση Μαρούσι ή Χαλάνδρι ή κέντρο Αθήνας Στις 3/8/2018 στις 12:42 ΜΜ, villasg είπε Στεφανιδη το Βασιλη Εμμανουήλ Μπενάκη 5 2103251590 λιγο πιο πανω απο ομονοια https://goo.gl/posts/GNh5J Επεξ/σία 14 Ιουνίου από villasg 1
Grim Ripper Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω για ένα καλό ρολόι, είτε για πιο νυχτερινές εξόδους είτε για πιο ειδικές περιπτώσεις (εννοώ γάμους κτλ). Πάντα φόραγα ρολόγια και πλέον θέλω κάτι καλό. Σαν καθημερινό έχω ένα smartwatch και δεν νομίζω να το αλλάξω σε κάτι απλούστερο. Το ρολόι που έχω είναι το Fossil gen 5 carlyle HR σε περίπτωση που θέλετε να δείτε μέγεθος. https://watchard.com/fossil-smartwatches-gen-5-carlyle-hr-smartwatch-ftw4024-men-s-watch Από εδώ μέσα βρήκα αυτή τη σελίδα και μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό το Seiko είναι η αλήθεια (γενικά θα ήθελα ένα Seiko). Πώς σας φαίνεται γενικά σαν ρολόι; Budget εκεί τριγύρω, δεν θέλω να ξέφυγω ειδικά για πρώτο ρολόι. https://www.watches111.com/reloj-automático-hombre-Seiko-5-SNKP17K1-42mm-50m-WR-correa-de-acero-p596979859 Ευχαριστώ. Αν ήθελα κάτι καθημερινό θα πήγαινα μάλλον σε αυτό το Casio. https://www.skroutz.gr/s/55531198/Casio-Edifice-Andriko-Roloi-42mm-Mpatarias-me-Asimi-Metalliko-Mprasele-EFV-100D-2BVUEF.html
majunior Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Μεγάλα και τα δύο. Αν φοράς σακάκι στις εξόδους και στους γάμους θα είναι λίγο… ατσούμπαλα.
sphinxgr Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 11 ώρες πριν, jimakos234 είπε Σε συνεχεια με το δωρο που εψαχνα για τον κουμπαρο, τελικά τσιμπησα το CITIZEN Series 8 Automatic Limited Edition Σας ευχαριστω όλους για την βοήθεια, και @Dante80 ενα κλικ παραπανω για την εξαιρετική πρόταση. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οι φωτογραφιες θα πω οτι το αδικουν... Τρομερό ρε συ! Απίθανο! Με γεια 1
Nabuko Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 37 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Αν ήθελα κάτι καθημερινό θα πήγαινα μάλλον σε αυτό το Casio. Kοίτα και το Casio MTP‑1302P 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα