sculper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Χρόνια πολλά σε όλους! Με ευτυχία και υγεία πάνω απ΄ όλα. Εύχομαι κάθε επιθυμία να πραγματοποιηθεί το 2009! Να δώσουμε σημασία στις ουσιώδεις παραμέτρους της ζωής μας. Να είστε όλοι καλά. Αν και θα ήθελα να σας δίνω πάντα ευχάριστες ειδήσεις, εντούτοις αυτό για το οποίο θέλω να σας πληροφορήσω, δεν είναι ευχάριστο . Δείτε την ιστοσελίδα αυτή : http://www.petitiononline.com/ll9974/ και θα καταλάβετε.
Delirium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ενω το αλλο [= ΕΑΠ] παραμαγαζακι παραγωγης μεταπτυχιακων και διδακτορικων (aka Ρουσοπουλος) τιτλων ειναι καθαρο ετσι? Λες και δεν ηταν αρκετο το "μιλημενο" Πανεπιστημιο (!) Αιγαιου, ανοιξανε πολλες φαμπρικες! Ε, φαγωθειτε μεταξυ σας, σκυλια..
insomniaK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ενω το αλλο [= ΕΑΠ] παραμαγαζακι παραγωγης μεταπτυχιακων και διδακτορικων (aka Ρουσοπουλος) τιτλων ειναι καθαρο ετσι? Λες και δεν ηταν αρκετο το "μιλημενο" Πανεπιστημιο (!) Αιγαιου, ανοιξανε πολλες φαμπρικες! Ε, φαγωθειτε μεταξυ σας, σκυλια.. Θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς για το πανεπιστήμιο αιγαίου;
Delirium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τι να πρωτογραψω? - Για τις απευθειας αναθεσεις διδακτορικων, σε ατομα που δεν ειχαν καν μαστερ, εχοντες πτυχια της παρακμης (ακομη κι απο ΚΑΤΕΕ)? - Για τις απευθειας αναθεσεις μαστερ, σε ατομα με ανυπαρκτες προυποθεσεις εισαγωγης, για παραδειγμα βαθμο πτυχιου 5 & κατι ψιλα? - Για αποδεκτες διδακτορικες εργασιες < 100 σελιδων, που ειναι απλως προχειροσυρραφη φωτοτυπιων ενος βιβλιου? [Ναι το εχω δει κι αυτο: φωτοτυπια βιβλιου, μαλιστα δεν ειχαν σβησει ουτε την (ασχετη) αριθμηση των σελιδων κατω δεξια]
Tuko Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 +1 σε Delirium που έγινε Paralirium και έχει απόλυτα δίκιο το παιδί. Έχω δει και εγώ πολλά, ένα ωραίο παράδειγμα καθηγήτρια Πανεπιστημίου που δίδασκε Shakespeare στα ελληνικά γιατί δεν ήξερε αγγλικά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 [...] Έχω δει και εγώ πολλά, ένα ωραίο παράδειγμα καθηγήτρια Πανεπιστημίου που δίδασκε Shakespeare στα ελληνικά γιατί δεν ήξερε αγγλικά. Eίσαι κακόπιστος, μου φαίνεται και έχεις παρεξηγήσει τον κόπο της. Η καθηγήτρια έκανε, στην πραγματικότητα, διπλή δουλειά: Αφού ήξερε ελληνικά (πάλι καλά!), έκανε αυτόματα τη μετάφραση για τους φοιτητές που δεν ξέρουν αγγλικά! Αντί να της λες "μπράβο", την κακολογείς από πάνω;
rotten crusader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αυτά Delirium ,πως τα γνωρίζεις?Εργάζεσαι/Φοιτείς σε κάποιο απο τα τμήματα του πανεπιστημίου Αιγαίου?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 εμεις τί να λεμε που περναμε απ΄εξω καθε μερα και δεν εχουμε παρει ουτε μια τοσοδουλα εργασια? ε? οσο για την ''υποβαθμιση'' της ΕΣΔΥ ας μας κανουν τη χαρη οσοι διαμαρτυρονται, που οταν πηγα να δωσω εξετασεις πριν 3 χρονια απο 16 και καλα ατομα που ηταν να παρουν πηραν πανω απο 30 και ολοι γνωριζαν ποιοι θα ηταν και γιατι. να βλεπεις κατι ατομα μονο με το πτυχιο τους που το ειχαν παρει πριν 20 χρονια, λοιπα τυπικα προσοντα μηδεν και να σου λενε καθαρα οτι εγω ξερω οτι θα μπω, ποιοι αλλοι θα μπουν εχω μια περιεργεια!!! σιγα την υποβαθμιση των βυσματιων που θα βαλω τη γατα μου να κλαιει .... ρε αντε απο κει!
nurse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αυτά που αναφέρονται πιο πάνω είναι τα λιγότερα. Και πιστέψτε με δεν αφορούν μόνο το πανεπιστήμιο Αιγαίου. Καθηγητές και φοιτητές δέσμιοι πολιτικών παρατάξεων. Κόβεις κάποιο που δεν έχει πατήσει σε μάθημα και στην εξεταστική σου λέει κοτσάνες και μετά διαπιστώνεις ότι έχει περάσει (χωρίς να το ξέρεις) ή σε παίρνει κάποιος ανώτερος στο σπίτι τηλέφωνο.... Αναξιοκρατία, Συγγενείς καθηγητών μέσα σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά με "διαφανείς" διαδικασίες και ελάχιστο κόπο για την ολοκλήρωσή τους. Από την άλλη να βλέπεις τους γνήσιους φοιτητές να τρέχουν και να προσπαθούν σαν τρελοί για να τελειώσουν στην ώρα τους. Δυστυχώς αυτοί γίνονται τα θύματα επίκουρων και ...άλλων με εργασίες μαμούθ για να περάσουν ένα μάθημα ή για πτυχιακή... Μόνοι μας διαλύουμε το σύστημα και μετά έχουμε πρόβλημα με τα άρθρα που ψηφίζονται. Στο μόνοι μας βάζω τους μεν και τους δε. Σου έρχεται το πρωτοκλασάτο του εξωτερικού και άντε να αντιμετωπίσεις την αξιολόγηση.. Με παραγωγή ποιου έργου;
Delirium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αυτά Delirium ,πως τα γνωρίζεις?Εργάζεσαι/Φοιτείς σε κάποιο απο τα τμήματα του πανεπιστημίου Αιγαίου? Εκτος του ο,τι εχω συμπληρωσει +12 χρονια ως φοιτητης [] σε διαφορες σχολες της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) υπαρχει μια ενασχοληση μου, που επιτρεπει, ορισμενα να τα βλεπω με απτες αποδειξεις, κι αλλα να τα πληροφορουμαι, με καλη τεκμηριωση, απο πηγες σοβαρες -εκ των εσω Μαλιστα μια εποχη στο ξεκινημα, που -οντας ρομαντικος, ναι!- τα εγραφα κιολας, κατοπιν αντιληφθηκα οτι κανεις δε θα παρεμβει θεσμικα και τιποτα δε θα αλλαξει... τουλαχιστον οχι προς το καλυτερο
insomniaK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αν έχεις στοιχεία πήγαινε τα στον εισαγγελέα, είναι αυτεπάγγελτη δίωξη για παράβαση καθήκοντος... αλλιώς διάβασε Χριστίδη και κάπου θα βρεθεις σε αυτά που αναφέρεις. Σημείωση: Δε διαψεύδω για αυτά που αναφέρεις, απλά να σε ενημερώσω πως με τον τρόπο που τα παρουσιάζεις είναι συκοφαντικά.
Delirium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Το να πηγαιναμε μεχρι και στον Εισαγγελεα, το ειχαμε σκεφτει το ... 1996* Ενας αρχαιοτερος φιλος, μας εξηγησε, γιατι "δεν γινονται αυτα τα πραγματα", χρειαστηκε να μιλησουμε αναλυτικοτατα και με τη μεγαλυτερη αδερφη του, η οποια, τοτε, ηταν Ειρηνοδικης για να πειστουμε οτι "θα μπλεξουμε χοντρα", αν κατηγορησουμε -ασχετως των στοιχειων που κατειχαμε, σημαντικο αυτο!- Πρυτανεις, Καθηγητες και λοιπους, σεβασμιους στηλοβατες του συστηματος... 12 χρονια μετα, ξερεις τι λεμε? Αγια ηταν η κοπελα, που μας προστατευσε Θα μας ειχανε εξουθενωσει οικονομικα & ψυχολογικα, κανονικα & με το νομο, με ατελειωτες αγωγες & μηνυσεις, για <συκοφαντικη δυσφημιση> κι οχι μονο... [ η επισημανση επειδη ο insomniaK ανεφερε περι συκοφαντιας ] Ομολογω οτι, δεν εχω εμπιστοσυνη στη Ελληνικη δικαιοσυνη, σκοτωστε με, αλλα δεν εχω οποιος τυχον εχει, να βρουμε μια φορμουλα να του δωσουμε, να παει αυτος στον Εισαγγελεα! - - - - - - - - - - - - - - - - * Για την ιστορια, επροκειτο για το γνωστο σημερα, σκανδαλο του Παντειου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.