Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για διακοπη συνδεσης μετα απ 2 χρονια θα μου ζητησουν να πληρωσω τιποτα παραπανω???

Λογικά ότι λέει ο ThReSh.

Κάτι παραπάνω μόνο αν άλλαξες πακέτο ενδιάμεσα οπότε έχεις ξαναμπεί σε δέσμευση χωρίς να το ξέρεις.

Δημοσ.

Γιατί τώρα τι κάνει??? Πάει καλύτερα μήπως? Ουτε το mail μπορώ να ανοίξω?

Ξέρεις κανεις με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω αν η γραμμή μου έχει GAP?

Δημοσ.

σε μενα τωρα ανοιγει μερικα μονο σαιτ. το youtube ανοιγει , το fb οχι, το google oxi. wtf...

edit: to google anoikse. τα αλλα κοιμουνται

Δημοσ.

τον ιούλιο διέκοψα την συνδρομή μου με forthnet κι έβαλα connx πριν μια βδομάδα μου ήρθε χαρτί από την νομική ομάδα αθηνών ότι χρωστάω από το 2006!!! 110 ευρώ.από το 2006 εώς το 2010 πλήρωνα κανονικά ανά δίμηνο.μου είπαν εάν έχω κρατήσει απόδειξη από το 2006!!! να την στείλω με fax αλλιώς πρέπει να πληρώσω.

Κύριοι υπάρχει θέμα. Είμαι σίγουρος πως όλοι που διέκοψαν συνδέσεις με την Forthnet θα βρεθούν (εάν δεν έχουν ακόμη βρεθεί) προ εκπλήξεως. Το όνομα αυτής "ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΩΝ" η οποία διεκδικεί υπόλοιπα πελατών της Forthnet ακόμη και εάν αυτά δεν υπάρχουν (όπως στην περίπτωσή μου). Σπεύστε να βρείτε παλαιούς λογαριασμούς. Σπεύστε να ζητήσετε εξοφλητικούς λογαριασμούς από την Forthnet - και εάν σας τους στείλουν γράψτε μου.

Πολύ μα πολύ δυσαρεστημένος συνδρομητής από την εν λόγο εταιρεία που με άφησε 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και τώρα μου ζητά να της καταβάλω και τα πάγια. Καλά, θα τα πούμε δκσ.

Αν έχετε παρόμοιες συμπεριφορές δικές σας ή φίλων παρακαλώ ενημερώστε με, τι στο καλό κάνατε εσείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...