Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 2 χρόνια = 1.50 εννοείς;
chriszg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Bazajaytee Good news, the EA version of the new patch works as expected. Now to pass it over for STEAM testing. Wednesday release is looking good. http://twitter.com/Bazajaytee/status/16483668942Μάλλον Τετάρτη θα είναι έτοιμο.....
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Eχει παρατηρησει κανεις ενα ασπρο pixel κατω δεξια?(Για την ακριβεια 4 μαζεμενα ) Οταν το ειδα νομιζα οτι ηταν της οθονης...Λετε να το διορθωσουν με το καινουργιο patch?
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Eχει παρατηρησει κανεις ενα ασπρο pixel κατω δεξια?(Για την ακριβεια 4 μαζεμενα ) Οταν το ειδα νομιζα οτι ηταν της οθονης...Λετε να το διορθωσουν με το καινουργιο patch? δεν νομίζω, άλλα συνήθως περνά απαρατήρητο εγώ δλδ το συνειδητοποίησα όταν το διάβασα στο net
NT1G Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Eχει παρατηρησει κανεις ενα ασπρο pixel κατω δεξια?(Για την ακριβεια 4 μαζεμενα ) Οταν το ειδα νομιζα οτι ηταν της οθονης...Λετε να το διορθωσουν με το καινουργιο patch? Ναι. Νόμιζα οτι κάηκε pixel και τράβαγα τα μαλλιά μου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εγώ πάλι ακόμα δεν τα έχω προσέξει. (γκάβακας)
Vasilius Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Player models running on same spot, then we get kicked/disconnected http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/942240-dice-bc2-community-player-models-running-same-spot-then-we-get-kicked-disconnected-3.html disabling upnp fixes the issue όσοι έχετε thomson router - που μετά απο λίγα λεπτά τη πρώτη φορά που θα μπείτε σε server αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα και σας πετάξει έξω.
konstantinos77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Nα δω αυτην την μ@@@@@α να αδειαζω μια γεμιστηρα απο το μισο μετρο και να μην ψοφαει ο αλλος και να με σκοτωνει μετα με μια σφαιριτσα ποτε θα το διορθωσουν στο κωλοπαιχνιδο .Ελεος δηλαδη αυτο το πραγμα...
afentiko Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ότι και να λένε μερικοί το hit detection είναι ακόμα χάλια, δεν το έχουνε φτιάξει, και αυτό το καταλαβαίνεις όχι μόνο όταν παίζεις, που ενώ τον αδειάζεις με αυτόματο, το σύμβολο ότι τον πετυχαίνεις δεν εμφανίζεται συνεχώς, αλλά και με το κλασσικό τεστ που αδειάζεις το όπλο (assault) στον τοίχο και οι τρύπες είναι 15 αντί 30. Βέβαια άμα τις ρίξεις μία μία είναι 30 αλλά τι να το κάνω... στις κονσόλες που είναι μια χαρά πάτε να δείτε τι ωραία που σκοτώνουν όλοι...
Nik.K Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εμενα με εκνευριζε παντα που ριχνεις με το κανονι του τανκ, χτυπαει διπλα στον φανταρο και στα @@ του, δεν πεθαινει
Alejandro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αγόρασα το παιχνίδι από κατάστημα, το εγκατέστησα και όλα καλά. Δεν μπορώ όμως να το ενεργοποιήσω στο Steam, ώστε να έχω και τους φίλους μου εκεί. Πηγαίνω στο Activate Game on Steam, αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Μπορώ να κάνω Add non-Steam game, αλλά και πάλι όταν είμαι on-line δεν το αναγνωρίζει.
Deponakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αγόρασα το παιχνίδι από κατάστημα, το εγκατέστησα και όλα καλά. Δεν μπορώ όμως να το ενεργοποιήσω στο Steam, ώστε να έχω και τους φίλους μου εκεί. Πηγαίνω στο Activate Game on Steam, αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Μπορώ να κάνω Add non-Steam game, αλλά και πάλι όταν είμαι on-line δεν το αναγνωρίζει. Λογικα πρεπει να τους κανεις add μεσα απτο παιχνιδι εκει που λεει friends κατω αριστερα...
hydro9 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αντε αυτο το patch.. Πετρες εχει?? :ρ Κατεστραμμενος αυτος ο browser.. Ειδικα στους favorites severs..
ksaplostra Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Υπάρχει άνθρωπος που δεν παίζει το παιγνίδι σε χαρντκορ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Υπάρχει άνθρωπος που δεν παίζει το παιγνίδι σε χαρντκορ; *Σηκώνει το χέρι του*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα