Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eχει παρατηρησει κανεις ενα ασπρο pixel κατω δεξια?(Για την ακριβεια 4 μαζεμενα ) :mad:

Οταν το ειδα νομιζα οτι ηταν της οθονης...Λετε να το διορθωσουν με το καινουργιο patch?

Δημοσ.
Eχει παρατηρησει κανεις ενα ασπρο pixel κατω δεξια?(Για την ακριβεια 4 μαζεμενα ) :mad:

Οταν το ειδα νομιζα οτι ηταν της οθονης...Λετε να το διορθωσουν με το καινουργιο patch?

δεν νομίζω, άλλα συνήθως περνά απαρατήρητο

εγώ δλδ το συνειδητοποίησα όταν το διάβασα στο net :lol:

Δημοσ.

Ναι. Νόμιζα οτι κάηκε pixel και τράβαγα τα μαλλιά μου.:devil:

Δημοσ.

Player models running on same spot, then we get kicked/disconnected

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/942240-dice-bc2-community-player-models-running-same-spot-then-we-get-kicked-disconnected-3.html

disabling upnp fixes the issue

όσοι έχετε thomson router - που μετά απο λίγα λεπτά τη πρώτη φορά που θα μπείτε σε server αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα και σας πετάξει έξω.

Δημοσ.

Nα δω αυτην την μ@@@@@α να αδειαζω μια γεμιστηρα απο το μισο μετρο και να μην ψοφαει ο αλλος και να με σκοτωνει μετα με μια σφαιριτσα ποτε θα το διορθωσουν στο κωλοπαιχνιδο .Ελεος δηλαδη αυτο το πραγμα...

Δημοσ.

Ότι και να λένε μερικοί το hit detection είναι ακόμα χάλια, δεν το έχουνε φτιάξει, και αυτό το καταλαβαίνεις όχι μόνο όταν παίζεις, που ενώ τον αδειάζεις με αυτόματο, το σύμβολο ότι τον πετυχαίνεις δεν εμφανίζεται συνεχώς, αλλά και με το κλασσικό τεστ που αδειάζεις το όπλο (assault) στον τοίχο και οι τρύπες είναι 15 αντί 30. Βέβαια άμα τις ρίξεις μία μία είναι 30 αλλά τι να το κάνω...

στις κονσόλες που είναι μια χαρά πάτε να δείτε τι ωραία που σκοτώνουν όλοι...

Δημοσ.

Εμενα με εκνευριζε παντα που ριχνεις με το κανονι του τανκ, χτυπαει διπλα στον φανταρο και στα @@ του, δεν πεθαινει :P

Δημοσ.

Αγόρασα το παιχνίδι από κατάστημα, το εγκατέστησα και όλα καλά. Δεν μπορώ όμως να το ενεργοποιήσω στο Steam, ώστε να έχω και τους φίλους μου εκεί. Πηγαίνω στο Activate Game on Steam, αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Μπορώ να κάνω Add non-Steam game, αλλά και πάλι όταν είμαι on-line δεν το αναγνωρίζει.

Δημοσ.
Αγόρασα το παιχνίδι από κατάστημα, το εγκατέστησα και όλα καλά. Δεν μπορώ όμως να το ενεργοποιήσω στο Steam, ώστε να έχω και τους φίλους μου εκεί. Πηγαίνω στο Activate Game on Steam, αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Μπορώ να κάνω Add non-Steam game, αλλά και πάλι όταν είμαι on-line δεν το αναγνωρίζει.

Λογικα πρεπει να τους κανεις add μεσα απτο παιχνιδι εκει που λεει friends κατω αριστερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...