Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η καλύτερη DDR2 ???

AlexandrosS3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά μου βγήκαν πολύ καλές οι Geil μου (κι ας είναι χωρίς ψύκτρες). Για τις crucial έχω ακούσει τα καλύτερα από επιδόσεις και Mhz, αλλά χαλάνε πολύ συχνά για κάποιο λόγο.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί?Παλιά δεν ήταν οι καλύτερες?

Όλες οι εταιρίες έχουν καλά και μέτρια μοντέλα. Παλιότερα δεν ασχολούνταν πολλοί με το overclocking, οπότε δε μπορούμε να μιλήσουμε για καλύτερες ή όχι.

Προσωπικά μου βγήκαν πολύ καλές οι Geil μου (κι ας είναι χωρίς ψύκτρες). Για τις crucial έχω ακούσει τα καλύτερα από επιδόσεις και Mhz, αλλά χαλάνε πολύ συχνά για κάποιο λόγο.

Δε βγαίνουν πια DDR2 με micron που πάνε ψηλά.

Δημοσ.
ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες...

Οχ,σοβαρά?Εγώ τις είχα για τις καλύτερες...:rolleyes:Βασικά,είχα διαβάσει στο wikipedia ότι είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στις μνήμες dram.Βέβαια,άκουγα κιόλας από άλλους ότι είναι οι καλύτερες,γι' αυτό είχα σχηματίσει αυτή τη γνώμη.

Οι corsair ήταν και είναι οι καλύτερες?

Όλες οι εταιρίες έχουν καλά και μέτρια μοντέλα. Παλιότερα δεν ασχολούνταν πολλοί με το overclocking, οπότε δε μπορούμε να μιλήσουμε για καλύτερες ή όχι.

Δηλαδή οι kingston δεν είναι καλές για oc?

Δημοσ.
Οχ,σοβαρά?Εγώ τις είχα για τις καλύτερες...:rolleyes:Βασικά,είχα διαβάσει στο wikipedia ότι είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στις μνήμες dram.Βέβαια,άκουγα κιόλας από άλλους ότι είναι οι καλύτερες,γι' αυτό είχα σχηματίσει αυτή τη γνώμη.

Οι corsair ήταν και είναι οι καλύτερες?

Δηλαδή οι kingston δεν είναι καλές για oc?

οχι καθολου καλες!απο προσωπικη εμπειρια στο λεω οτι δεν πανε ουτε +30 mhz!

Δημοσ.

δεν εχο ακουσει κατι για αυτες γiα τις λευκες 800 αρες κ για τις κοκκινες 1066 που κ οι δυο πηγαιναν 1100! ευκολα για τις red αλλα κ οι white!!

Δημοσ.
ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες...

Δεν ξερω αν ηταν οι καλυτερες αλλα μεχρι τωρα σε μενα ειναι τιμιες...Δεν τις εχω πιεση ακομα στο clock αλλα δν μ εχουν βγαλει κανενα προβλημα so far...

Δημοσ.

η καλύτερες μνήμες είναι οι DDRII Paok Dominator CL4..η επόμενη κίνηση του ζαγοράκη μετά τις σοκολάτες κ τις καπότες ...

προς τον φιλο απο πανω :lol:

Δημοσ.
για τις mushikin τι λέτε και συγκεκριμένα για αυτες http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1113283

Αυτές έχω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!

Σε reviews που έχω δει clockάρουν πολύ καλά!

Και εγώ που τις clockαρα τις έφτασα και 1180...

απλά δεν άντεχαν λόγο θερμοκρασιών... @ 2.40v

όμως σήμερα πήρα αυτο και θα κάτσω να τις testάρω αύριο...

Δημοσ.
Αυτές έχω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!

Σε reviews που έχω δει clockάρουν πολύ καλά!

Και εγώ που τις clockαρα τις έφτασα και 1180...

απλά δεν άντεχαν λόγο θερμοκρασιών... @ 2.40v

όμως σήμερα πήρα αυτο και θα κάτσω να τις testάρω αύριο...

Φιλε μην βασιζεσαι και πολυ στο ανεμιστηρακι αυτο. Καλυτερα θα ηταν ενας 120mm με μοντα να τα φυσαει. Εγω το ειχα και το εβγαλα λογω του σπαστικου, υψισυχνου θορυβου. 2,4 βολτ ειναι πολλα man.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...