Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Κι εγώ δεν θυμάμαι δυσκολία σε αυτό το σημείο. Θυμάμαι 1-2 σημεία που χρειάστηκα λίγο παραπάνω χρόνο να περάσω (λόγω δυσκολίας και γιατί ήθελα να μαζέψω τα κομμάτια των gold guns και όλα τα clues). Btw, έβαλαν ποτέ κάποια ρύθμιση για να περιοριστεί αυτό το (ενοχλητικό) εφέ με τα random λευκά flashes; Τα υπόλοιπα δεν με ενοχλούν τόσο, και αντε πες είναι ενδεικτικά της κατάστασης που βρίσκεται ο Max Payne -αν και εφόσον είναι κουραστικά για το μάτι ίσως θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησής τους έτσι κι αλλιώς. Αυτό το flash-flash συνέχεια το βρίσκω πολύ κακή επιλογή -ειδικά αν παίζεις σε σκοτεινό χώρο είναι ακόμα χειρότερο για τα μάτια.
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δε θυμάμαι για ποιο λόγο, αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. Λέω να το ξεκινήσω όμως. Κάποιο tip; Κάποιο specific update;
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Απλά μην ενεργοποιήσεις V-Sync γιατί δεν έχει triple-buffering.
mike299 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Απλά μην ενεργοποιήσεις V-Sync γιατί δεν έχει triple-buffering. Αν το ενεργοποιήσει (triple-buffering) από το control panel της vga δεν είναι το ίδιο πράγμα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν δουλεύει, γενικά δεν είχε καθόλου tearing το συγκεκριμένο ακόμα και με κλειστό το V-Sync.
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Το έβαλα προχθές. Αν και είμαι στην αρχή ακόμα, δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής, κυρίως λόγω του shooting, που το θεωρώ πολύ ψεύτικο και «πλαστικό». 1
jason97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 please run max payne 3 using the launcher τη φτιαξιμο θελει?
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Έχει καιρό που το είχα εγκαταστήσει και έπαιξα, αλλά το παιχνίδι λογικά θέλει updated social club (νομίζω ότι θα κάνει update από μόνο του, είτε το ξεκινήσεις από Steam είτε αν το έχεις απευθείας από Rockstar). Στο support τους υπάρχει αυτό το σχετικό ερώτημα: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/202586243-Max-Payne-3-launch-problem για το οποίο παραπέμπουν στα βήματα εδω: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200152746-How-to-disable-UAC-User-Account-Controls-if-Max-Payne-3-is-not-launching
jason97 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 sorry αλλα δεν ξερω αγγλικα Open Control Panel Select User Accounts Select 'Change User Account Control Settings' Change the slider to Never Notify το εκανα αυτο αλλα τιποτα
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Θα βοηθούσε αν έδινες περισσότερες πληροφορίες. Τι λειτουργικό έχεις. Τι σύστημα έχεις. Ποια έκδοση του παιχνιδιού έχεις (Steam, retail) Ποια έκδοση του Social Club έχεις. Αν το έχεις στο Steam, δοκίμασες να κάνεις verify τα αρχεία του παιχνιδιού;
jason97 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 windows 7 ultimate 64bit 8gb ram amd athol ii x4 64 nvidia geforce 430 2gb για τα αλλα τα απο κατω δεν ξερω θα σε γελασω το social club δεν το εχω κατεβασει
Xristaras12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 windows 7 ultimate 64bit 8gb ram amd athol ii x4 64 nvidia geforce 430 2gb για τα αλλα τα απο κατω δεν ξερω θα σε γελασω το social club δεν το εχω κατεβασει ρε μαν,το παιχνίδι απο που το τρέχεις; δεν παίζει απο μόνο του αυτό λέμε. ανοιγεις το steam; το έχεις αγοράσει σε συσκευασία; το έχεις αγοράσει ηλεκτρονικά;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Θα κάνω την κακιά ερώτηση. Είναι αυθεντικό; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα