Προς το περιεχόμενο

Max Payne 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έχω κάνει όλα αυτά
Μηπως παλιοτερα ειχες περασει κανενα rockstar game σπασμενο;

αν θυμαμαι καλα οταν τελειωσει εγκατασταση το steam ανοιγει συνδεση με το secuROM για την πρωτη ενεργοποιηση του παιχνιδιου και μετα σε πεταει στο παιχνιδι και το steam σου δινει το κλειδι.

απο firewall κλπ το παιχνιδι και το steam εχει εξαιρεσεις;

ακομα και το τελευταιο που μου ηρθε για να μην σου λεω να κανεις port forward τa ports για steam και max payne μπες στο ρουτερ σου και στην ip σου κανε DMZ Μηπως και παιζει τιποτα τετοιο(το dmz ειναι να ανοιξει ολες τις πορτες του ρουτερ για την Ip σου)

ωρες ωρες χαιρομαι πραγματικα που δεν περασα 8αρια στον σταθερο μου για games(καταλαβαινω τι εκνευριστικο θεμα που ειναι αυθεντικα παιχνιδια να εχουν θεμα)

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πέρασα το steam και το max payne σε ένα netbook που έχω και κάνει αν όχι τα ίδια, χειρότερα

εκεί δεν ανοίγει το παιχνίδι κάν και μου λέει κατευθείαν ότι "σταμάτησε να λειτουργεί!"

εντωμεταξύ έχω ήδη κάνει verify game cache!

Δημοσ.

αν ειναι δυνατον.
Απλα σηκωνω τα χερια ψηλα.
στην rockstar εχεις στειλει mail;
ναι, αλλά τελικά δεν θα χρειαστεί (μάλλον)
το έκανα να δουλέψει στο laptop της γυναίκας μου και πήρα απο εκεί τα profiles κτλ και τα πέρασα στο pc μου
τώρα δουλεύει επιτέλους το max payne αλλά δεν δουλεύει το l.a. noire - του ξανακάνω εγκατάσταση μπάς και το στρώσω κι αυτό και ησυχάσω!
πολύ μανίκι πάντως.....και αν και ντρέπομαι λίγο που το λέω μετά απο τόσες μέρες παίδεμα, πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως τα κατάφερα να το κάνω να δουλέψει!

ΥΓ: να δουλέψει για λίγο γιατί μόλις πήγα να διορθώσω το lanoire χάλασε πάλι το max payne.....
Δημοσ.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν τελικά είναι το ***παίχνιδο και απορούσα γιατί δεν μπορώ να το εγκαταστήσω σε win 7 και έλεγα τι στο διάoλο θέλει.Θα πάρουν ένα email με το πρέπον ύφος και ήθος.Άι σιχτίρ.

• Moderators
Δημοσ.

Για την ιστορία, (και) εγώ σε win 7 x64 δεν είχα πρόβλημα με το Max Payne 3 (Steam). (Δεν έχω το LA Noire οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό). 

To Social Club είναι περιττο hassle και καλό θα ήταν να εξαφανιστεί κάποια στιγμή, αλλά πέρα από την πρώτη εκτέλεση του παιχνιδιού, δε θυμάμαι να με ξανα απασχόλησε.

Δημοσ.

Αναγκάστηκα να σβήσω το l.a noire και να ξαναπεράσω τα profiles για να παίξει το max payne.

Απλά τώρα την μία φορά παίζει, την δεύτερη όχι οπότε αναγκαστικά κάνω restart το steam και σταυρώνω δάχτυλα - κάπως έτσι τα καταφέρνω.

ποιός ξέρει τί κολλήματα τρώει με το steam, με το pc και τα windows....

Δημοσ.

τι να πω πραγματικα...

Εχω αυθεντικα μεσω steam(LA Noire,max payne 3,GTA IV,GTA IV Episodes from Liberty City) και δεν μου εκανε ποτε κανενα θεμα.(εκτος απο ενα μικρο στa GTA οπου online ακομα δεν με βαζει γιατι δεν βρισκει συνδεση στο ιντερνετ απ οτι λεει)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σήμερα το τελείωσα και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι είναι παιχνιδάρα.

Αξίζει τα λεφτά του 100% (ιδίως με τις τσάμπα τιμές των εκπτώσεων σε steam και αλλού).

Σχετικά με τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί με το Social Club, και εγώ είχα διάφορα αλλά όχι συχνά.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα,

αν μπορει καποιος να βοηθησει εχω αυθρντικο το Max Payne 3 και το κανω install κανονικα με τα βηματα το ανοιγω κανει τα update και μετα μου βγαζει το logo και λεει intiallazing... Και δεν κανει τίποτα...τι πρεπει να κανω..;

• Moderators
Δημοσ.

Η σελίδα του support της Rockstart για σχετικό πρόβλημα (crash to desktop when launching)

http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200152786-Crashing-back-to-desktop-when-launching-Max-Payne-3-for-PC

(υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ευθύνεται και το .Net 4.x framework.  Στην παραπάνω σελίδα αναφέρουν ανάμεσα στα άλλα και πώς θα το απενεργοποίησετε...

Εδώ ο TS δίνει κάποια βήματα (δική του πατέντα γιατί κάποια πράγματα που κάνει είναι... λίγο ανορθόδοξα)

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2741697

Σε μένα (Win7 x64) δεν είχε κανένα πρόβλημα (από όσο θυμάμαι τουλάχιστον) στην εκκίνηση. (Είχε κάποια θέματα με freeze του χαρακτήρα in-game υπό κάποιες συνθήκες, που έφτιαξαν μετά από κάποιους μήνες με επίσημο patch).

Το πρώτο που θα δοκίμαζα θα ήταν μέσω Steam να επιβεβαιώσω ότι είναι ενεργοποιημένα τα "automatic updates" για το παιχνίδι και να τρέξω το "verify integrity of game cache". 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...