Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα φρέσκα κουλούρια και οι ασόβαροι μέτοχοι

Αυτα ειναι...

Εμενα με καλυπτει απολυτα αυτο το αρθρο...

Αυτα που γραφω εδω και πολυ καιρο δλδ..

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επιστολή διαμαρτυρίας φίλων της ΑΕΚ για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Η επιστολή δεν αφορά τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Αφορά ΟΛΕΣ τις μεταδόσεις της ΕΡΤ με τον Ολυμπιακό. Πολύ κακώς ο δημοσιογράφος έβαλε αυτόν τον τίτλο!

Ίσως κακώς αυτή η κίνηση έγινε από "φίλους της ΑΕΚ", γιατί δημιουργεί μια σμίκρυνση του προβλήματος, ότι δηλαδή μόνο οι ΑΕΚτζήδες έχουν πρόβλημα με αυτήν την κατάσταση, ότι αφορά μόνο ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Προσωπικά, γνωρίζω και φιλάθλους του Ολυμπιακού που αηδιάζουν με τις μεταδόσεις των αγώνων της ΝΕΤ.

Δημοσ.
Με άλλα λόγια, η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει δύο εκατομμύρια τώρα (που ούτως ή άλλως δε τη σώζουν) και να μείνει με έναν ποδοσφαιριστή που ούτε δύο εκατομμύρια δε θα μπορέσει να της αποφέρει μελλοντικά, αν συνεχιστεί η διοικητική κατρακύλα και η συνεπακόλουθη αγωνιστική κάμψη

Πολύ μπλά μπλά για το τίποτα.Ο Σκόκο αγοράστηκε 2,2εκ και η ΑΕΚ έδωσε και λίγα λόγω τέτοιων ιστοριών που έκανε με τον μάνατζερ.Δεν γίνεται να πουληθεί μετά από τόσο καλές εμφανίσεις λιγότερο από ότι αγοράστηκε.End of story.

Και τελείως φιλολογικά...

Ο Μανιάτης του Πανιωνίου κοστολογείται στα 2,5εκ,ο Μελίσσης του ΠΑΟΚ αγοράστηκε 2,ο Μάκος σε τιμή προσφορά 6 μήνες πριν μείνει ελεύθερος 1εκ,ο Λεονάρντο το ίδιο.Αυτά χοντρικά για να καταλάβεις περίπου που κυμαίνονται οι τιμές στην Έλληνική αγορά.

Επίσης το scouting των Ευρωπαικών ομάδων στις μέρες μας είναι σε τελείως άλλο επίπεδο από πριν 15 χρόνια.Τα παραδείγματα πάρα πολλά.Όλες οι σοβαρές ομάδες έχουν κατασκόπους σε Έλλάδα και οι μάνατζερς δεν είναι λίγοι.Πίστεψέ με όπως βλέπει η Τζένοα και η Ίντερ τον Ταχτσίδη και τον κάθε Ταχτσίδη,έτσι μπορούν να δούν και τον Σκόκο.

Με λίγα λόγια αν η ΑΕΚ θελήσει να πουλήσει τον παίχτη 1,5 και 2 εκατομύρια το κάνει αύριο κιόλας σε ομάδα του εξωτερικού.Χαλαρότατα.Μέχρι και για να δοκιμαστεί μπορεί να τον στείλει.Μέχρι και να τον προτείνει η ίδια σε άλλες ομάδες.

Και εν πάση περιπτώση ο Σκόκο παίρνει στην ΑΕΚ λιγότερα λεφτά και από τον...Λαγό.:-D

Σε καμμία των περιπτώσεων δεν συμφέρει την ομάδα να δώσει μόνο 1,5 εκατομύριο έναν τόσο καλό ποδοσφαιριστή με τόσο μικρό συμβόλαιο γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να βρεί τόσο καλό αντικαταστάτη με τα λεφτά που παίρνει ο Σκόκο,ούτε θα την σώσει το 1,5 εκατομύριο.Καλύτερα να μείνει ο παίχτης δηλαδή μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του και ας μην βγάλει δραχμή.Τα λεφτά του θα τα έχει βγάλει μέχρι δεκάρας.Μείωση 2,5 εκατομυρίων στο μπάτζετ κάνουν πολύ απλά αν δεν ανανεώσουν τον Λαγό και τον Μαντούκα και διώχνοντας τον Μαιστόροβιτς.

Να κοιμάσαι ήσυχος και εσύ και όλοι οι ΑΕΚτζήδες ότι ο Σκόκο κάτω από 4 εκατομύρια δεν πωλείται.Το είχα πιστεψει και εγώ στην αρχή αλλά μόλις άκουσα το ποσό γέλασα με την ψυχή μου.Όπως και όλος ο κόσμος εκτός από τον Νικολακόπουλο.

Τα φρέσκα κουλούρια και οι ασόβαροι μέτοχοι

Αυτα ειναι...

Εμενα με καλυπτει απολυτα αυτο το αρθρο...

Αυτα που γραφω εδω και πολυ καιρο δλδ..

Σωστός για μια ακόμη φορά ο Καίσαρης.

Με το που περνάει τα 50 ο άνθρωπος σταματάει να εξελίσεται το μυαλό του.Καρκίνοι του ποδοσφαίρου κάτι τέτοιοι προπονητές.

Φέργκινσον,Λίπι,Μπάγεβιτς.

Το ποδόσφαιρο εξελίσεται και αυτοί μένουν πίσω.

Έχουν περάσει τα χρόνια για τον Μπάγεβιτς.Πέρασαν ολόκληρα 2 χρόνια από τότε που είχε τον Άρη και η ομάδα απέδιδε κορυφαίο ποδόσφαιρο και πήγε στον τελικό του κυπέλλου.Τώρα δεν έχουμε 2008,έχουμε 2010 και το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί και ο Μπάγεβιτς είναι κολλημένος στο ποδόσφαιρο του 2008...

Για τους δημοσιογράφους μόνο δεν γράφει ο Καίσαρης αν περνάνε τα χρόνια και χάνουν τα λογικά τους.Αφού ο Καίσαρης παρά τα 65 του χρόνια αντιλαμβάνεται τις διαφορές του ποδοσφαίρου του σύγχρoνου από του παλιού,πως γίνεται ένας άνθρωπος που έχει φάει το ποδόσφαιρο με το κουτάλι και το ζεί live 1000% καθημερινά και όχι κατα φαντασίαν με την πένα του,να μην τις αντιλαμβάνεται και αυτός;

Όταν ο Καίσαρης κάτσει να σκεφτεί τα ότι ο Μπάγεβιτς είναι ο πρώτος που καθιέρωσε τα αμυντικά χαφ στην Έλλάδα και κάτσει και σκεφτεί τα Αμυντικά Χαφ με κεφαλαία που έχει φτιάξει ο Μπάγεβιτς στην καριέρα του,από τον Σαβέφσκι,μέχρι τον Ζαγοράκη,μέχρι τον Ζήκο,μέχρι τον Κατσουράνη,μέχρι μέχρι μέχρι τον Μάκο που θα φτιάξει τώρα άμα τον αφήσουν,τότε ας κάνει την γνωστή του κωλοτούμπα μιας και μόνο σε αυτές είναι καλός.

Δημοσ.
Σωστός για μια ακόμη φορά ο Καίσαρης.

Με το που περνάει τα 50 ο άνθρωπος σταματάει να εξελίσεται το μυαλό του.Καρκίνοι του ποδοσφαίρου κάτι τέτοιοι προπονητές.

Φέργκινσον,Λίπι,Μπάγεβιτς.

Το ποδόσφαιρο εξελίσεται και αυτοί μένουν πίσω.

Aπο που βγαινει αυτο το συμπερασμα σου... :rolleyes:

Διαβασες τπτ ή μολις το ειδες το εκλεισες επειδη δε σαρεσε ο συγγραφεας ή δε σαρεσει να λεγονται οι αληθειες για την ομαδα σου... ? :rolleyes:

Πολυ εμπαθεια βγαζεις ρε συ..

Χαλαρωσε...

Διαφωνεις ποδοσφαιρικα καπου με αυτα που λεει ή απλα θα περιμενεις το Μπαγεβιτς μπας και φτιαξει το Μακο για να πεις πως δεν ειχε δικιο ο Καισαρης .. ???

Εχει αδικο ... ?

Στην ομαδα που εχει Σκοκο , Τσιμπουρ , Μπλανκο Μαντουκα κτλ χρειαζοταν να αγορασει με τα λεφτα του Κυριακου κι αλλους περιφερειακους επιθετικους.. ??

Ή μηπως καλυτερα δε θα ηταν να φτιαξει την ανασταλτικη λειτουργια της ομαδας με αμυντικα χαφ και αμυντικους...

Δικο σου το συμπερασμα...

Εγω παω για υπνο...:-)

Δημοσ.
Διαφωνεις ποδοσφαιρικα καπου με αυτα που λεει ή απλα θα περιμενεις το Μπαγεβιτς μπας και φτιαξει το Μακο για να πεις πως δεν ειχε δικιο ο Καισαρης .. ???

Εχει αδικο ... ?

Στην ομαδα που εχει Σκοκο , Τσιμπουρ , Μπλανκο Μαντουκα κτλ χρειαζοταν να αγορασει με τα λεφτα του Κυριακου κι αλλους περιφερειακους επιθετικους.. ??

Ή μηπως καλυτερα δε θα ηταν να φτιαξει την ανασταλτικη λειτουργια της ομαδας με αμυντικα χαφ και αμυντικους...

Δικο σου το συμπερασμα...

Εγω παω για υπνο...:-)

Ναι άδικο έχει για τον Μπάγεβιτς.Ανέκαθεν ο Μπάγεβιτς είναι ο προπονητής που παίζει βρέξει χιοονίσει με 2 αμυντικά χαφ.Για να γράφει τέτοια πράγματα για τον Μπάγεβιτς πρέπει να είναι τουλάχιστον άσχετος.

Ο Μπάγεβιτς αυτούς έχει με αυτούς δουλεύει.Του φέραν τον Κατσουράνη και δεν το είδα;

Έχει κανέναν Ζήκο στην ομάδα;(Άκη)

Τι θέλεις να κάνει δηλαδή;

Είδαμε και τον κορυφαίο αμυντικά Ολυμπιακό πως τον σκορπάνε οι μισές ομάδες που από το 60 και μετά περπατάει.

Δεν έχεις δεί ούτε μισό αγώνα της ΑΕΚ εκτός από τους δύο που έπαιξε με τον Ολυμπιακό που και στους δύο ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο,ακόμη και αν το γήπεδο είναι το Καραισκάκη,και κάθεσε και τα λες,συμφωνείς και με τον Καίσαρη.Ας πεί ο Καίσαρης αν θα έπρεπε η ΑΕΚ να έχει 14-19 βαθμούς παραπάνω και δεν τους έχει λόγω διαιτησίας και μετά ας ασχοληθεί πρώτα με την ομάδα του και δεύτερον με τα αμυντικά χαφ της ΑΕΚ.

4,5 εκ. ευρώ, η αξία του Σκόκο σύμφωνα με αυτό.

Έχει και Ιταλικό διαβατήριο.Τι να λέμε τώρα;

Αυτή είναι η αξία του αν πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.:-)

Για πώληση σε Έλληνική ομάδα η τιμή ανεβαίνει αρκετά...

Άντε επειδή είμαστε σε κακή οικονομική κατάσταση να τον αφήσουμε και 2,5 σε ομάδα του εξωτερικού και 4 σε ομάδα στην Έλλάδα...

Για 1,5 που δίνουν πάντως οι άλλοι ούτε κατά διάνοια..

Οι υποψίες μου εμένα πάντως είναι ότι ο μάνατζερ του Σκόκο θέλει να τον πουλήσει σε ομάδα Ισπανική και προσπαθεί τώρα να πάει στον Ολυμπιακό για να βγάλει χοντρότερα λεφτά το καλοκαίρι από ότι θα βγάλει αν μέχρι τότε είναι παίχτης της ΑΕΚ.Γιαυτό και δίνεται τόση έμφαση στην πρόταση στο ποσοστό μεταπώλησης στην ΑΕΚ.Για εμάς προσπαθεί να δουλέψει και αυτός αλλά άντε να τον δώσουν οι άλλοι...Θα τους κηνυγάνε να τους σκοτώσουνε.

Δημοσ.

Όταν ο Καίσαρης κάτσει να σκεφτεί τα ότι ο Μπάγεβιτς είναι ο πρώτος που καθιέρωσε τα αμυντικά χαφ στην Έλλάδα και κάτσει και σκεφτεί τα Αμυντικά Χαφ με κεφαλαία που έχει φτιάξει ο Μπάγεβιτς στην καριέρα του,από τον Σαβέφσκι,μέχρι τον Ζαγοράκη,μέχρι τον Ζήκο,μέχρι τον Κατσουράνη,μέχρι μέχρι μέχρι τον Μάκο που θα φτιάξει τώρα άμα τον αφήσουν,τότε ας κάνει την γνωστή του κωλοτούμπα μιας και μόνο σε αυτές είναι καλός.

Ρε παιδια ο Σαβεφσκι αριστερο εξτερμ δεν επαιζε ή τα εχω χασει τελειως :lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Πολύ μπλά μπλά για το τίποτα.

Ζητώ συγγνώμη, την επόμενη φορά θα ζητήσω την προέγγρισή σου, αν είναι αρκετά ουσιώδες το μήνυμά μου, για να το δημοσιεύσω.

End of story.

Ό,τι πείτε.

Δημοσ.
Ναι άδικο έχει για τον Μπάγεβιτς.Ανέκαθεν ο Μπάγεβιτς είναι ο προπονητής που παίζει βρέξει χιοονίσει με 2 αμυντικά χαφ.Για να γράφει τέτοια πράγματα για τον Μπάγεβιτς πρέπει να είναι τουλάχιστον άσχετος.

Ο Μπάγεβιτς αυτούς έχει με αυτούς δουλεύει.Του φέραν τον Κατσουράνη και δεν το είδα;

Έχει κανέναν Ζήκο στην ομάδα;(Άκη)

Τι θέλεις να κάνει δηλαδή;

Είδαμε και τον κορυφαίο αμυντικά Ολυμπιακό πως τον σκορπάνε οι μισές ομάδες που από το 60 και μετά περπατάει.

Δεν έχεις δεί ούτε μισό αγώνα της ΑΕΚ εκτός από τους δύο που έπαιξε με τον Ολυμπιακό που και στους δύο ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο,ακόμη και αν το γήπεδο είναι το Καραισκάκη,και κάθεσε και τα λες,συμφωνείς και με τον Καίσαρη.Ας πεί ο Καίσαρης αν θα έπρεπε η ΑΕΚ να έχει 14-19 βαθμούς παραπάνω και δεν τους έχει λόγω διαιτησίας και μετά ας ασχοληθεί πρώτα με την ομάδα του και δεύτερον με τα αμυντικά χαφ της ΑΕΚ.

Αστο ρε Νικο αλλα λεμε αλλα απαντας...

Δε πειραζει αφου στην τελικη η διαιτησια φταιει και ουτε οι παιχτες,ουτε η διοικοιση και ουτε ο Μπαγεβιτς φυσικα...

Ετσι δεν ειναι...:rolleyes:

Εχω δει ματς της Αεκ...Δε λεω πως παρακολουθω εβδομαδα παρα εβδομαδα τους αγωνες της αλλα εχω δει για να βγαλω ενα συμπερασμα...

Αφου σαρεσει ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη..

Μπροστα να εχεις παιχτες που να κανουν καλα πραγματα και ανασταλτικα να μην υπαρχει κανενας μια χαρα εικονα ειναι...

Εγω δε λεω τπτ αλλο γιατι εσυ φουντωνεις απευθειας και ετσι δε γινεται κουβεντα..:-)

Δημοσ.
4,5 εκ. ευρώ, η αξία του Σκόκο σύμφωνα με αυτό.

Και ο Χουαφραν 2,75και του ειπαν να φυγει να βρει ομαδα αλλου και λεει που να βρω ομαδα να μου δινει 750.000 και το συμβολαιο του λιγει το καλοκαιρι :-)

Δημοσ.
Και ο Χουαφραν 2,75και του ειπαν να φυγει να βρει ομαδα αλλου και λεει που να βρω ομαδα να μου δινει 750.000 και το συμβολαιο του λιγει το καλοκαιρι :-)

άσε το αντιμετωπισα και εγω το θεμα στο manager........!!!!!!!!!!! :P .......δεν εφευγε με τίποτα........!!!!!

Δημοσ.
Ρε παιδια ο Σαβεφσκι αριστερο εξτερμ δεν επαιζε ή τα εχω χασει τελειως :lol::lol:

Μάλλον μπερδεύτηκε με τον Σαμπανάτζοβιτς. :P

Δημοσ.

παει ο Μπεγεβιτς..

Τίτλοι τέλους για Μπάγεβιτς στο Καυτατζόγλειο…

Ίσως η αποψινή παράσταση του Μπάγεβιτς στο «Καυτατζόγλειο», να είναι η τελευταία στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός γνωρίζει και ο ίδιος για τις σκέψεις των μετόχων να τον απομακρύνουν από τον σύλλογο, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος κόντρα στον Ηρακλή και μόνο από τα σύννεφα δεν θα πέσει αν όντως του ανακοινωθεί κάτι τέτοιο άμεσα.

Τραγική ειρωνεία, ότι το αντίο του στην πρώτη του επιστροφή στην Ένωση, το είχε πει και πάλι σε αγώνα με τον Ηρακλή, στις 25 Ιανουαρίου του 2004 , όταν τότε στο «Γιάννης Παθιακάκης» (έδρα της ΑΕΚ εκείνη την περίοδο), δεν άντεξε τις ύβρεις στο πρόσωπό του και της συντρόφου του Μπέγκα και αποχώρησε από τον πάγκο, προτού ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με τον «γηραιό».

Και σχεδόν έξι χρόνια μετά, λοιπόν, ο Ντούσκο βρίσκεται μπροστά σε μια παρόμοια κατάσταση, σε αναμέτρηση πάλι με τον Ηρακλή. Βέβαια, αυτή τη φορά φεύγει λόγω απόφασης των μετόχων και όχι των αντιδράσεων των οργανωμένων καθώς θεωρείται από πολλούς «ξεπερασμένος» για την εποχή .

Πολλοί βέβαια στην ΑΕΚ, πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα σχέσεων και οικονομικό και όχι το πόσο… ξεπερασμένος είναι ο Ντούσκο. Οι διαμάχες του Σερβοέλληνα με αρκετούς μετόχους σε συνδυασμό με τις 480.000 ευρώ που παίρνει τη σεζόν (άσχετα αν έχει να πληρωθεί εδώ και σχεδόν έναν χρόνο…), λέγεται πως είναι οι πραγματικοί λόγοι.

Και ιδιαίτερα για το οικονομικό σκέλος της ιστορίας, αρκεί να στεφτείτε, ότι ο Κωστένογλου ή ο Κόλα που προορίζεται για αντικαταστάτης του, θα αμείβεται το πολύ με ένα ποσό στις 150.000 ευρώ τη σεζόν…

Όπως και να έχει, η απόφαση των μετόχων φαίνεται να είναι δεδομένη. Είτε για τον έναν, είτε για τον άλλον λόγο. Και μάλλον, πρέπει ήδη να μετράμε αντίστροφα, για την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Σερβοέλληνα. Άλλωστε, όπως σας είχαμε γράψει και πριν λίγες μέρες, καμία διάψευση δεν υπήρξε για το θέμα αποχώρησης Ντούσκο και αυτό έδειχνε πολλά…

sportdog.gr

Δημοσ.

Άντε να δούμε ποιόν θα μας κουβαλήσουν.

Ο Κωστέ είναι ίσως ο μόνος που θέλω, αλλά αυτό δεν τον κάνει κατάλληλο. Πόσα παιχνίδια έκατσε στον ατρόμητο πριν τον διώξουν; Ή μήπως απλά θέλουν κάποιον για να βγάλει τη σεζόν; Ή κάποιον για να καλύψουν δικά τους λάθη, τωρινά ή μελλοντικά;

Εν ολίγοις, βρείτε κάποιον ο οποίος δεδομένων των συνθηκών όχι μόνο θα μπορεί να φέρει αποτελέσματα αλλά θα μπορούσε να κρατήσει την ομάδα, και φέρτε τον.

Αλλά ξέρω, θέλω πολλά.

Δημοσ.

Σας χάλαγε ο Μπάγιεβιτς ε! Παρωχημένος!

---------- Προσθήκη στις 06:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:35 ----------

Επιστολή διαμαρτυρίας φίλων της ΑΕΚ για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Έλεος με τις φανταστικές ιστορίες :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...