Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Περαν αυτου, αλλο τι "επιτρεπει" ο Πατερας και αλλο τι επιχειρημα ειχαν οι Αγγελοπουλοι. Ειναι σαν να πεθαινε καποιος απο ασφυξια και να ελεγε ο Πατερας ¨"δεν φταιω εγω, οι παραπανω μπηκαν χωρις εισητηριο"

Πως το κοβεις αυτο σαν επιχειρημα απο τον Πατερα και καθε Πατέρα?

Εμένα μια χαρα μου ακουγεται.Εχουμε ακούσει/διαβάσει και γελοιότερα επιχειρήματα ένθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν(Κάκαλος :lol:)

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μην τρελαινόμαστε για Φετφατζίδη αμφότεροι... Σουρμενιώτης είναι και από μικρός κυκλοφορούσε

και έπαιζε στην πλατεία κλπ, με μπλούζα της ΑΕΚ Νικολαΐδης... δηλωμένο χανουμάκι εν ολίγοις :P

Δημοσ.

Ε, μικρός μπορεί να κυκλοφορούσε με φανέλα ΑΕΚ και ΠΑΟ, μετά μεγάλωσε και κατάλαβε ότι ήταν καιρός να απαλλαγεί από παιδικές ασθένειες και μπήκε στο σωστό δρόμο. :P

Δημοσ.

Το Φετφα σπουδάζει σε ΙΕΚ όπου έχει συμφοιτητή έναν φίλο μου και κάνουν παρέα. Ε λοιπόν για να τελειώνουν οι αρβύλες, Γαύρος είναι το παιδί :)

Δημοσ.
Το Φετφα σπουδάζει σε ΙΕΚ όπου έχει συμφοιτητή έναν φίλο μου και κάνουν παρέα. Ε λοιπόν για να τελειώνουν οι αρβύλες, Γαύρος είναι το παιδί :)

Ευτυχως που μου το πες ...

Κι ειχα μια εγνοια τι ομαδα ειναι ...

Ρε τι καθεστε συνεχεια και ασχοληστε με μλκιες ... >??:-(

Δημοσ.

lol, δηλαδή αν ήταν βάζελος και έπαιζε στον Ολυμπιακό, να λέγαμε, "ε μωρέ δεν πειράζει". Καλό είναι να τεκμηριώνουμε κάποια πράγματα, γιατί σίγουρα θα ακουστούν και άλλες "ομορφιές" στο μέλλον...

Δημοσ.

Καλά δεν έχετε άλλη έγνοια παρά τι ομάδα υποστηρίζουν τα εσώψυχα του Φετφατζίδη? Είχα μιά σκασίλα!

Λοιπόν με εμφανίσεις σαν αυτή του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός δεν πάει πουθενά.

Άραγε είναι ευχαριστημένος ο Νιόπλιας με την εμφάνιση? Καλά του είπε ο Δομάζος ότι έπρεπε να επιμείνει στην παραίτηση.

Με Δημπούτσο και "καρδιές αμπάρες" δεν πάμε πουθενά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...