Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο ριβαλντο μου εδωσε 4 τιτλους με τα γκολ του. αν κανει το ιδιο και οσαιτας θα ανακαλεσω :P

Θα δούμε. Εγώ στο είπα αυτό γιατί έβγαλες τράγο έναν παίκτη λόγω του ότι ήταν ελεύθερος και δεν είχε προτάσεις, περίπτωση Ριβάλντο δηλαδή.

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Γκόντζος έχει διαγραφεί από τους οπαδούς του Παναθηναικούς. Από του υγιείς τουλχ.

Εμείς έχουμε και κάποιον που λέει και κανένα στραβό τουλχ. Αλλά εσύ από τα γεσμιστεράκια τι να μάθεις? Για τις φοβερές εσωτερικές μεταγραφές του Ολυμπιακού?

Κάτσε τώρα, μας μπέρδεψες. Έχει διαγραφεί από τους υγιείς, αλλά τουλάχιστον λέει τα στραβά, οπότε εμείς οι υγιείς που τον διαγράψαμε, τον επικροτούμε που και που.

Επίσης μην ασχολείσαι Midi εσύ με τους γαύρους, θα ασχολείται μόνο ο Dackon.

Πόσες αντιφάσεις χωρούν σε 5 αράδες αλήθεια?

PS @Midi απλά respekt.

Έβαλε υπογραφή μιας ψεύτικης δήλωσης. Και εις ανώτερα.

Δημοσ.

PS @Midi απλά respekt.

thx παιχτη. Η υπογραφη ξαναειπα που επικεντρωνει ομως, οχι στη δηλωση Φεργκιουσον παντως :)

ΥΓ. εσυ δε θα με εκανες ignore? αντε ρε παιδακι μου...

Δημοσ.
Κάτσε τώρα, μας μπέρδεψες. Έχει διαγραφεί από τους υγιείς, αλλά τουλάχιστον λέει τα στραβά, οπότε εμείς οι υγιείς που τον διαγράψαμε, τον επικροτούμε που και που.

Επίσης μην ασχολείσαι Midi εσύ με τους γαύρους, θα ασχολείται μόνο ο Dackon.

Πόσες αντιφάσεις χωρούν σε 5 αράδες αλήθεια?

PS @Midi απλά respekt.

Ρε Ερωδιέ αφού το ξέρεις, όταν κάποιος το γυρνάει στο συντακτικό , έχει τελειώσει και η κουβέντα. Αντε τώρα σε αφήνω με την χαρά , γιατί με βούλωσες και δεν ξέρω τι να πω. Μιλάμε για ΤΟ καθρεφτάκι.

Πάντως μια χαρά τα πας με τους κλάψες του Παναθηναικού (Γκόντζος) , ρε μπας?

Δημοσ.
Ρε Ερωδιέ αφού το ξέρεις, όταν κάποιος το γυρνάει στο συντακτικό , έχει τελειώσει και η κουβέντα. Αντε τώρα σε αφήνω με την χαρά , γιατί με βούλωσες και δεν ξέρω τι να πω. Μιλάμε για ΤΟ καθρεφτάκι.

Πάντως μια χαρά τα πας με τους κλάψες του Παναθηναικού (Γκόντζος) , ρε μπας?

Ποιο συντακτικό? Εδώ λέμε ότι σε κάθε πρότασή σου αυτοαναιρείσαι, το συντακτικό μας μάρανε?

Δημοσ.

Ερωδιέ, θα μας πεις πως τυχαίνει σε όλες τις λίστες να είναι ο ΠΑΟ πάνω από τον οσφτ?

Θα μας πεις επίσης αν πιστεύεις ότι ο οσφτ έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ?

Ή θα μπαίνεις εδώ μέσα για να κοπανάς τις (για τα δικά σου κριτήρια) εξυπνάδες σου?

Δημοσ.
δεξι μπακ, τοροσιδη, χιλιες φορες καλυτερος απο τον τραγο που δεν εβρισκε ομαδα ουτε σαν ελευθερος και του κανατε το χατιρι και τον μαζεψατε απο τον δρομο!

Eλα ρε μαλακα:lol::lol:

Ποιον Τοροσιδη?

Τον Δ.Υ. απο τα 25 του?

Τον τυπο που χρησιμοποιει η ΝΔ σαν επιχειρημα "Να οριστε, καποιοι βγαινουν στην συνταξη νωρις?"

Αυτον δεν τον πουλησατε 145 φανταστικομμυρια στους Μικρους Εξερευνητες?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:31 ----------

ο ριβαλντο μου εδωσε 4 τιτλους με τα γκολ του. αν κανει το ιδιο και οσαιτας θα ανακαλεσω :P
Με τα γκολ απο τα ψευτικα φαουλ που του εδιναν οι Τερορ-βιτσες και οι Κακοι μπας και το παπουδι σκοραρει?

Θα μου πεις δεν σε πειραζαν οι βουτιες του Ντοπεβιτς που σου εδωσαν τοσα πρωταθληματα με Ψυχομανη και Κασναφερη

Δημοσ.
Eλα ρε μαλακα:lol::lol:

Ποιον Τοροσιδη?

Τον Δ.Υ. απο τα 25 του?

Τον τυπο που χρησιμοποιει η ΝΔ σαν επιχειρημα "Να οριστε, καποιοι βγαινουν στην συνταξη νωρις?"

Αυτον δεν τον πουλησατε 145 φανταστικομμυρια στους Μικρους Εξερευνητες?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:31 ----------

Με τα γκολ απο τα ψευτικα φαουλ που του εδιναν οι Τερορ-βιτσες και οι Κακοι μπας και το παπουδι σκοραρει?

Θα μου πεις δεν σε πειραζαν οι βουτιες του Ντοπεβιτς που σου εδωσαν τοσα πρωταθληματα με Ψυχομανη και Κασναφερη

ελα ρε ΝΑΙ τον Τοροσιδη που χαλαρα ριχνει στο κεφαλι μαθηματα σε κατι τραγια σαν τον σαιτα. ναι τον τοροσιδη τον βασικο αριστερο μαπκ της Ελλαδας, ναι τον τοροσιδη που παιζει σε 5 θεσεις απο το κεντρο και πισω και οχι σαν τον σαιτα που εχει τα ποδια σε ραγες και παει μονο μπρος-πισω .

ακομα ζαλαδες εχεις απο τις οβιδες του ριμπο ε? χααχαχα:lol:

Δημοσ.
Ερωδιέ, θα μας πεις πως τυχαίνει σε όλες τις λίστες να είναι ο ΠΑΟ πάνω από τον οσφτ?

Θα μας πεις επίσης αν πιστεύεις ότι ο οσφτ έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ?

Ή θα μπαίνεις εδώ μέσα για να κοπανάς τις (για τα δικά σου κριτήρια) εξυπνάδες σου?

Ποιά δικά μου κριτήρια ρε άνθρωπε? Πιο παλιά η Λαχανί είχε δημοσιεύσει και τα νούμερα της AGB όπου έδειχνε τον ΠΟΑ πιο πάνω σε νούμερα τηλεθέασης και το πανηγύριζε. Έχετε καταλαβει ότι είστε για δούλεμα?

Σας δουλεύει ο Γκόντζος και ο Δημητράκης (ο καρπαζοεισπρακτορας του Ράτζα ντε) και μας μιλάτε για υπαλληλίκια και διοικήσεις?

Όσο για το αν έχω την καλύτερη ομάδα, στο τελευταίο παιχνίδι νοκ άουτ που συναντηθήκαμε, (πριν 18 μήνες) σου έριξα 4 στα αυτιά. Βασικά θυμισέ μου και πότε με κέρδισες τελευταία φορά, γιατί έχω ξεχάσει.

Και ναι, έχω καλύτερη ομάδα. Εγώ 3 δεν άρπαξα από καμία Σπάρτα και μάλιστα σε προκριματικό Τσου Λου. (πες μας για τον Εργοτέλημ, να χαρείτε λίγο)

Έλα εντάξει, το ξεφτίλισες. Βαβρίζνιακ εμείς δεν είχαμε ποτέ. ΑΛλά βέβαια, όσα έχουμε εμείς στην καμπούρα μας θέλουμε να τα φορτώνουμε στους άλλους. Και ντοπέ και παράγκα και διαιτησίες και... green horses.

Ρε δεν κατεβαίνετε καλύτερα σε κανένα πρωτάθλημα Quidditch στο Gryffindor μπας και σηκώσετε καμία κούπα?

Δημοσ.
Ποιά δικά μου κριτήρια ρε άνθρωπε? Πιο παλιά η Λαχανί είχε δημοσιεύσει και τα νούμερα της AGB όπου έδειχνε τον ΠΟΑ πιο πάνω σε νούμερα τηλεθέασης και το πανηγύριζε. Έχετε καταλαβει ότι είστε για δούλεμα?

Σας δουλεύει ο Γκόντζος και ο Δημητράκης (ο καρπαζοεισπρακτορας του Ράτζα ντε) και μας μιλάτε για υπαλληλίκια και διοικήσεις?

Όσο για το αν έχω την καλύτερη ομάδα, στο τελευταίο παιχνίδι νοκ άουτ που συναντηθήκαμε, (πριν 18 μήνες) σου έριξα 4 στα αυτιά. Βασικά θυμισέ μου και πότε με κέρδισες τελευταία φορά, γιατί έχω ξεχάσει.

Και ναι, έχω καλύτερη ομάδα. Εγώ 3 δεν άρπαξα από καμία Σπάρτα και μάλιστα σε προκριματικό Τσου Λου. (πες μας για τον Εργοτέλημ, να χαρείτε λίγο)

Έλα εντάξει, το ξεφτίλισες. Βαβρίζνιακ εμείς δεν είχαμε ποτέ. ΑΛλά βέβαια, όσα έχουμε εμείς στην καμπούρα μας θέλουμε να τα φορτώνουμε στους άλλους. Και ντοπέ και παράγκα και διαιτησίες και... green horses.

Ρε δεν κατεβαίνετε καλύτερα σε κανένα πρωτάθλημα Quidditch στο Gryffindor μπας και σηκώσετε καμία κούπα?

Ο Βαβζίνιακ πιάστηκε ντοπέ και πήρε πόδι. Στην Παιανία τουλάχιστον δεν έχουν πηδήξει παίχτες από τους φράχτες για να γλυτώσουν το ντόπινγκ κοντρόλ όπως έκανε ο Ντόπεβιτς.

3 δεν έχεις αρπάξει από καμία Σπάρτα. Ορθό. Ούτε εγώ 7 από δεύτερα ομάδας. Βασικά ορίστε ένας κατατοπιστικός χάρτης γιατί βαριέμαι να γράφω:

eurothrinos.jpg

Δημοσ.

Και για την φαγούρα

r1ukd718yn1dac2rbu46.jpg

Στα βίντεο και στα γραφικά κάνετε καλή δουλειά. Αν βέβαια τελειώνουν κάθε χρόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις από Δεκέμβριο, έχετε άπλετο χρόνο να ασχολείστε.

Δημοσ.

με το μπαρδον, αλλά αυτό που κάνεις δεν είναι καν καζουρα... είναι προσπάθεια έμμεσης (διότι η άμεση τιμωρείται) προσβολής... δε μιλάς καν για κάτι που σχετίζεται με τον αθλητισμό, το report είναι από εμένα.

^Αναφέρομαι σε μήνυμα που διαγράφτηκε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κύριοι,

Κατά πρώτον, σας συνιστώ να ηρεμήσετε. Δεν σας τιμά αυτή η κατάσταση. Η συζήτηση (ο Βούδας να την κάνει) ξεφεύγει επικίνδυνα από τα όρια της καζούρας. Παρατηρείται ένα διαρκές, κουραστικό και παντελώς ανούσιο αναμάσημα ιστοριών που μετρούν δεκαετίες.

Γενικότερα, έχετε παρερμηνεύσει σε τραγικό βαθμό το ρόλο που έχουν τα αθλητικά thread στο insomnia. Δεν βρίσκεστε σε οπαδικό forum, ούτε υπάρχει το Μπλα-Μπλα για να τσακωνόμαστε στα αθλητικά και να αφήνουμε υπαινιγμούς για την ευφυία των άλλων χρηστών. Με τη συμπεριφορά σας δυναμιτίζετε το κλίμα και δημιουργείτε εντάσεις.

Σύμφωνοι, στα αθλητικά θα πούμε και μια κουβέντα παραπάνω. Εντάξει, θα πικάρουμε τον αντίπαλο στην ήττα, θα χαρούμε στις δικές μας επιτυχίες. Αυτό το αίσχος που εκτυλίσσεται εδώ και ημέρες, με σπόντες και προσωπικές επιθέσεις, δεν χρησιμεύει σε τίποτε απολύτως. Ναζί, χούντες, Δέσποινες, βαζέλια, θρήνοι και δε συμμαζεύεται.

Στο διά ταύτα: "συζητήσεις" στο ύφος των τελευταίων σελίδων στα thread του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα κοπούν μαχαίρι. Μπορείτε να συζητάτε για τα θέματα της ομάδας σας, μπορείτε να σχολιάζετε θέματα αντιπάλων, αλλά θα το κάνετε κόσμια. Αν αδυνατείτε να ελέγξετε τη δίκαιη οργή σας για τα αίσχη του αιωνίου αντιπάλου σε βάρος της ομάδας-κοσμήματος που έχετε το προνόμιο να αγαπάτε, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας πρώτα και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους κατά δεύτερο λόγο, και μη γράφετε για ένα διάστημα.

Σας έχω προειδοποιήσει πάμπολλες φορές. Άλλη προειδοποίηση δε θα υπάρξει. Στο εξής, ο ελάχιστος χρόνος προσωρινού αποκλεισμού τοποθετείται στις 31 ημέρες. Όποιος βρεθεί υπότροπος μετά την επιστροφή του μέσα σε χρονικό διάστημα ίσο με αυτό του αρχικού αποκλεισμού, θα οδεύσει ασυζητητί στον οριστικό αποκλεισμό.

Παρακαλώ θερμά να λάβετε σοβαρά την τελευταία αυτή προειδοποίηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...