Προς το περιεχόμενο

Υπερβολική θερμοκρασία GPU

nikos903

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Έχω ένα πρόβλημα με την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών μου, το πρόβλημα είναι οτι ανεβάζει 80 για πλάκα, έχει κανένας άλλος αυτήν την κάρτα για να πεί τι του δείχνει?

Η κάρτα είναι Ν6600 σε υλοποίηση απο την ASUS για δίαυλο AGP 8X

Μία φωτογραφία με τις temp απο το Everest

x6emoaky0angqxy76b1m_thumb.jpg

Λέω να της πάρω ένα καινούργιο Fan και ψύχτρα γιατί τα έχει τα χρόνια του.

Y.Γ Όταν ήταν σε AGP4X πήγαινε σε 40-50 αλλα σε 8Χ:fear:....

Υ.Γ2 Άλλαξα την θερμοαγώγημη με μία zalman που έχω αλλα πάλι τα ίδια.

Any ideas???

Δημοσ.

Σιγουρέψου ότι η ψύκτρα είναι καθαρή από σκόνες κλπ και ότι ο ανεμιστήρας λειτουργεί σωστά.

Μάζεψε όσο μπορείς τα καλώδια στο εσωτερικό. Ανεμιστήρια μπροστά και πίσω έχεις;

Δημοσ.

Μπροστά δέν έχω αλλα οι υπόλοιπες θερμοκρασίες είναι οκ και η ροή του αέρα είναι και αυτή οκ, τα καλώδια είναι μαζεμένα και υπάρχει πολύς χώρος ελεύθερος στο κουτί.

Δημοσ.

Πώς έχεις ροή αέρα χωρίς μπροστινό ανεμιστήρι; Ακόμα και στα πλάγια να έχεις κάποιον, δε λέγεται ροή αέρα αυτό το πράγμα...

Όταν λες οι υπόλοιπες θερμοκρασίες είναι οκ;

Επίσης, τις 80άρες τις πιάνει σε load ή idle; Γιατί αν πρόκειται για load, υπάρχουν και χειρότερα..

Δημοσ.

To GPU Diode που βλέπεις να 80αρίζει δεν είναι το chip της gpu αλλά η θερμοκρασία των voltage regulator οι οποίοι είνια γενικά ζεστοί! Η gpu σου είναι στους 54 που γενικά δεν είναι κατι τραγικό!

Δημοσ.

Ο πυρήνας και τα chip μνήμης είναι εντάξει δέν λέω αλλα δίοδος απο ότι ξέρω ανεβαίνει max στους 80, άμα βάλω crysis τι θα γίνει?

Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι έχει ενσωματωμένο beeper για τους ελέγχους της και όταν κλείσω το pc βουίζει για κανένα δύο λεπτά.

Και χωρίς ανεμηστήρες στο κουτί θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλά, όχι και 80 σε idle...

Θα πάρω άλλη ψύχτρα και θα δώ, άμα είναι να καεί μετά άσε την να καεί...

Ευχαριστώ όσους ασχολίθηκαν

Δημοσ.
Ο πυρήνας και τα chip μνήμης είναι εντάξει δέν λέω αλλα δίοδος απο ότι ξέρω ανεβαίνει max στους 80, άμα βάλω crysis τι θα γίνει?

Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι έχει ενσωματωμένο beeper για τους ελέγχους της και όταν κλείσω το pc βουίζει για κανένα δύο λεπτά.

Και χωρίς ανεμηστήρες στο κουτί θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλά, όχι και 80 σε idle...

Θα πάρω άλλη ψύχτρα και θα δώ, άμα είναι να καεί μετά άσε την να καεί...

Ευχαριστώ όσους ασχολίθηκαν

Μα με την ψήκτρα δεν θα ψύξεις τα regulators θέλει να κολλήσεις μικρά ψηκτράκια πάνω τους όπως αυτά!

Δημοσ.

χαχα σε νικησα

BAttlestations Pacific με ΑΑχ2 και 1280χ1024 στους 104'C οταν ειχε πολυ καπνο. Ποσο μαλον σε COD4 σε πιστα με πολυ χορτο που φτανει τους 95 και τα fps πεφτουν κατακορυφα

Δημοσ.
Μα με την ψήκτρα δεν θα ψύξεις τα regulators θέλει να κολλήσεις μικρά ψηκτράκια πάνω τους όπως αυτά!

Αυτό που μου προκαλεί περιέργεια είναι το beeper που αρχίζει να χτυπάει μετά που θα κλείσει το pc (όταν είναι ανοικτό τπτ, ούτε κίχ...).

Τέλος πάντων, θα δοκιμάσω με τα ψυχτράκια.

Ευχαριστώ

χαχα σε νικησα

BAttlestations Pacific με ΑΑχ2 και 1280χ1024 στους 104'C οταν ειχε πολυ καπνο. Ποσο μαλον σε COD4 σε πιστα με πολυ χορτο που φτανει τους 95 και τα fps πεφτουν κατακορυφα

Άν και δέν με ενδιαφέρει το hi-score σε αυτόν τον τομέα πίστεψέ με άμα βάλω crysis δέν θα το έχεις για πολυ :P:P :lol:

Δημοσ.

Τελικά πήρα τα ψυκτράκια και έβαλα ένα απάνω σε κάθε transistor(Link απο e-shop )(όπου γινότανε) και άλλαξα και την ψύκτρα στο cipset με αυτήν:

Link απο e-shop και κατέβηκαν οι βαθμοί αλλα μάλλον έπεσα σε bug του smartdoctor (πρόγραμμα που ελέγχει όλες τις λειτουργίες της NV κάρτας γραφικών) και όταν άνοιγε έκλεινε το ανεμιστηράκι της GPU. Έτσι τώρα έβαλα χειροκίνητα ταχύτητα ανεμιστήρα και όλα είναι Jet, παγοκολώνα η κάρτα. To beeper χτύπαγε απο αυτό και σταμάτησε τώρα.

That's all.

7v3bze1jxugorbqes1ti.jpg

Y.G Άμα θέλει κανένας να δεί την κάρτα σε τι κατάσταση είναι για να γελάσει να το πει πριν κλειδώσει το topic να κάνω edit για φωτογραφία.

Ευχαριστώ όσους ασχολίθηκαν.

Δημοσ.
Νομιζω κατεχω το ρεκορ με 106C(για 5 δευτερολεπτα μονο ομως) με 8800gt στο Stalker Complete Edition 1680x1050 ολα τερμα..

:fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear:

Δημοσ.

Παιδες έχω δει και 115C στα regulators μιας HD2900XT (καλό φουρνάκι ήταν και αυτή) που είχα κάποτε, οπότε μάλλον σας νικάω όλους! :P Κάπου είχα και ένα ss άμα το βρώ θα το βάλω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...