George! Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Θέλω να μετατρέψω μία εικόνα σε κινούμενη με το Photoshop. Συγκεκριμένα θέλω να εμφανίζεται σταδιακά από κάτω προς τα πάνω. Πως γίνεται αυτό;
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Με το Photoshop δεν νομίζω να γίνεται. Με το ImageReady ίσως (είναι μαζί με το Photoshop).
kastel Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Με το Photoshop δεν νομίζω να γίνεται.Με το ImageReady ίσως (είναι μαζί με το Photoshop). Με το Photoshop CS4 γίνεται και παραγίνεται.
athns Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Σίγουρα γίνεται,δεν θυμάμαι πως ακριβώς.Μπορείς όμως να ψάξεις στο google και θα το βρείς σίγουρα.Αν δεν μπορέσεις πες μου να στο βρώ εγώ.
kastel Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δες το video tutorial "Δημιουργία κινούμενης εικόνας (gif) με το Photoshop CS4", από εδώ: www.kastel.gr (Guides>Other Video Tutorials)
micky28 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις με το γνωστό σε όλους POWER POINT????
George! Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Όπως το φαντάζομαι για να πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να ανοίξω την εικόνα που έχω και να πατήσω αρκετές φορές duplicate layer, μετά να πάω σε κάθε layer και να σβήσω ένα μέρος τις εικόνας και τέλος να κάνω την διαδικασία που φαίνεται στο βίντεο του kastel. Σωστά;
kastel Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Όπως το φαντάζομαι για να πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να ανοίξω την εικόνα που έχω και να πατήσω αρκετές φορές duplicate layer, μετά να πάω σε κάθε layer και να σβήσω ένα μέρος τις εικόνας και τέλος να κάνω την διαδικασία που φαίνεται στο βίντεο του kastel. Σωστά; Πολύ σωστά!
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Με το Photoshop CS4 γίνεται και παραγίνεται. Έχω μείνει πολύ πίσω μου φαίνεται. Στο 7 ήταν ξεχωριστή εφαρμογή. Στις επόμενες εκδόσεις ενσωμάτωσαν την λειτουργία.
kastel Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Έχω μείνει πολύ πίσω μου φαίνεται. Στο 7 ήταν ξεχωριστή εφαρμογή. Στις επόμενες εκδόσεις ενσωμάτωσαν την λειτουργία. Μόνο στην CS4 ενσωμάτωσαν τη λειτουργία.
GCMH Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Όπα μισό λεπτό... ακολούθησα την διαδικασία που περιγράφεις σε CS3 (Extended) και δεν είχα κάποιο πρόβλημα... Μπάι δε γουέι, ωραία ιστοσελίδα έχεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.