Προς το περιεχόμενο

Πως κάνω μία εικόνα κινούμενη με το Photoshop;

George!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μετατρέψω μία εικόνα σε κινούμενη με το Photoshop. Συγκεκριμένα θέλω να εμφανίζεται σταδιακά από κάτω προς τα πάνω. Πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.
Με το Photoshop δεν νομίζω να γίνεται.

Με το ImageReady ίσως (είναι μαζί με το Photoshop).

Με το Photoshop CS4 γίνεται και παραγίνεται.

Δημοσ.

Σίγουρα γίνεται,δεν θυμάμαι πως ακριβώς.Μπορείς όμως να ψάξεις στο google και θα το βρείς σίγουρα.Αν δεν μπορέσεις πες μου να στο βρώ εγώ.

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Όπως το φαντάζομαι για να πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να ανοίξω την εικόνα που έχω και να πατήσω αρκετές φορές duplicate layer, μετά να πάω σε κάθε layer και να σβήσω ένα μέρος τις εικόνας και τέλος να κάνω την διαδικασία που φαίνεται στο βίντεο του kastel. Σωστά;

Δημοσ.
Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Όπως το φαντάζομαι για να πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να ανοίξω την εικόνα που έχω και να πατήσω αρκετές φορές duplicate layer, μετά να πάω σε κάθε layer και να σβήσω ένα μέρος τις εικόνας και τέλος να κάνω την διαδικασία που φαίνεται στο βίντεο του kastel. Σωστά;

Πολύ σωστά!

Δημοσ.
Με το Photoshop CS4 γίνεται και παραγίνεται.

Έχω μείνει πολύ πίσω μου φαίνεται. Στο 7 ήταν ξεχωριστή εφαρμογή. Στις επόμενες εκδόσεις ενσωμάτωσαν την λειτουργία.

Δημοσ.
Έχω μείνει πολύ πίσω μου φαίνεται. Στο 7 ήταν ξεχωριστή εφαρμογή. Στις επόμενες εκδόσεις ενσωμάτωσαν την λειτουργία.

Μόνο στην CS4 ενσωμάτωσαν τη λειτουργία.

Δημοσ.

Όπα μισό λεπτό... ακολούθησα την διαδικασία που περιγράφεις σε CS3 (Extended) και δεν είχα κάποιο πρόβλημα...

Μπάι δε γουέι, ωραία ιστοσελίδα έχεις :-D ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...