Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι.

Για έναν γνωστό μου που έχει έαν Samsung AR12HSFNCWKN, με ρώτησε εαν υπάρχει δυνατότητα να βρεί εαν μπαινει wifi..

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Να ρωτήσω και κάτι.

Για έναν γνωστό μου που έχει έαν Samsung AR12HSFNCWKN, με ρώτησε εαν υπάρχει δυνατότητα να βρεί εαν μπαινει wifi..

Όλα μπορούν να.δεχθουν wifi μέσω ενόςπ.χ  broadlink mini 3 κάνε μια.αναζητηση και.θα το βρεις είναι πολύ φθηνό και εύκολο 

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dimostr είπε

δε ξερω τι offset εχει το συγκεκριμενο αλλα η -5 εχει εξω η  +19 οπως εχει τωρα πριονια δε κανει και η θερμοκρασια ειναι εκει που την βαζεις εγω συγκεκριμενα το δουλευω 21 παντα 

1253231497_.png.bed6123edc3e0b2f50c15cc0e13f00fc.png

Δε λέω κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δε λέω κάτι διαφορετικό.

Απλώς μεταφέρω την εμπειρία μου από την χρήση του συγκεκριμένου κλιματιστικού  που δείχνει ότι δεν επηρεάζεται από συνθήκες που είναι στο μεταίχμιο και δεν κάνει πριόνια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dimostr είπε

Απλώς μεταφέρω την εμπειρία μου από την χρήση του συγκεκριμένου κλιματιστικού  που δείχνει ότι δεν επηρεάζεται από συνθήκες που είναι στο μεταίχμιο και δεν κάνει πριόνια 

Στο χωρο σου και στις συνθηκες που δουλευει δεν ειναι στο μεταιχμιο, γι' αυτο.

Επισης παιζει ρολο πως δουλευει το οφσετ.
Στο τογιο πχ θα κλεισει στο +2 και θα περιμενει να παει -1 για να ξαναξεκινησει, δε θα ξεκινησει στο +1.

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Στο χωρο σου και στις συνθηκες που δουλευει δεν ειναι στο μεταιχμιο, γι' αυτο.

Επισης παιζει ρολο πως δουλευει το οφσετ.
Στο τογιο πχ θα κλεισει στο +2 και θα περιμενει να παει -1 για να ξαναξεκινησει, δε θα ξεκινησει στο +1.

Αυτό δε μπορώ να το ξέρω απλώς βλέπω το shorai το daikin και το kuro μέσα στο σπίτι και βγάζω συμπεράσματα  και περίμενα τουλάχιστον το daikin με το shorai να είχαν παρόμοια συμπεριφορά γιατί είναι και τα δύο χωρις i feel και δυστυχώς διαπιστώνω ότι το daikin ότι και να το κάνεις ότι θερμοκρασία και να έχει μέσα έξω εάν το βάλεις κάτω από 21 ζήτηση κάνει πριόνια τριλεπτου .

Το kuro έχει δική του συμπεριφορά ανάλογα αν έχεις ενεργοποιημένο το i feel η όχι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rbx1000 είπε

Το +4 ΙΣΩΣ να μην ειναι καθολου μεγαλο.

Το φουτζιτσου νομιζω εχεις τον εξοπλισμο να το μετρησεις.

Οσοι εχουν  μιτσου και τοσιμπα που εχουν app ισως να μπορουσαν να βοηθησουν ισως.

Tα greeoειδη εχουν +2 αλλα μετα μετα πρεπει να πανε στο -1 για να εκκινησουν.

Πιστευω οτι στο μεταιχμιο ολα θα εχουν παρομοια συμπεριφορα.

Απλως αναλογα με τον χωρο σε συνδιασμο με το ελαχιστο input σε αλλα θα το δεις απλως
να συμβαινει και σε αλλα θα πρεπει να το προκαλεσεις για να συμβει.

Το mitsu srk/src 25 zs-w εχω μετρηση 2.8 c πανω απο την επιθυμιτη οτι κλεινει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimostr είπε

Όλα μπορούν να.δεχθουν wifi μέσω ενόςπ.χ  broadlink mini 3 κάνε μια.αναζητηση και.θα το βρεις είναι πολύ φθηνό και εύκολο 

Ελεγα να πάρει κάτι το οποίο δεν θέλει πρίζα, και να είναι εντός τους κλιματιστικού.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Ελεγα να πάρει κάτι το οποίο δεν θέλει πρίζα, και να είναι εντός τους κλιματιστικού.

τοτε πρεπει να κανει αναζητηση βασει του μοντελου του κλιματιστικου η να απευθυνθει στην αντιπροσωπεια να του πει αν παιρνει η σε καποιο μαγαζι κλιματισμου ωστε να το ψαξουν 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, c-max είπε

Το mitsu srk/src 25 zs-w εχω μετρηση 2.8 c πανω απο την επιθυμιτη οτι κλεινει

Το βλέπεις από εφαρμογή η από δικό σου θερμόμετρο?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Το βλέπεις από εφαρμογή η από δικό σου θερμόμετρο?

Θερμομετρο με καλωδιο βαζοντας τον αισθητηρα ακριβως διπλα απο του κλιματιστικου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, c-max είπε

Θερμομετρο με καλωδιο βαζοντας τον αισθητηρα ακριβως διπλα απο του κλιματιστικου.

Οκ. Επισης το εκανες τωρα η οταν ειχε κρυο?
Σε τι διαφορα ξεκιναγε παλι?

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Οκ. Επισης το εκανες τωρα η οταν ειχε κρυο?
Σε τι διαφορα ξεκιναγε παλι?

Οταν ειχε κρυο. Ξεκινουσε μετα απο 3 λεπτα. Η θερμοκρασια επεφτε αν θυμαμαι καλα καπου 2 βαθμους.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, c-max είπε

Οταν ειχε κρυο. Ξεκινουσε μετα απο 3 λεπτα. Η θερμοκρασια επεφτε αν θυμαμαι καλα καπου 2 βαθμους.

Δλδ στους +3 εκλεινε και στους +1 ανοιγε παλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...