Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, djspy21 είπε

18€ τα 2 κλιματιστικά

Το πολύ πολύ να τα ξεματιάσουν από το τηλέφωνο!!! 😂

Επεξ/σία από liakjim
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, djspy21 είπε

Έχει μια προσφορά στην εταιρία service clima με 18€ τα 2 κλιματιστικά. Θα κάνουν τίποτα? Ή θα έρθουν και σε 5 λεπτά θα φύγουν?

Ούτε οι βενζίνες δεν βγαίνουν με 18 ευρώ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, guzel είπε

Morris έχει ο @marioboni και έχει παραθέσει εδώ καλές καταναλώσεις , νομίζω είναι τίμιο μηχάνημα για τη τιμή του. Βουρ

Φέτος θα έχω καλό δείγμα

Προς το παρών στα τεστακια που το έχει κάνει με αποκορύφωμα το τελευταίο τα πάει μια χαρα

210 βατακια για συντήρηση 75τμ σε ψύξη είναι μια χαρά, και 300 να ήταν πάλι μου κάνει 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, marioboni είπε

Φέτος θα έχω καλό δείγμα

Προς το παρών στα τεστακια που το έχει κάνει με αποκορύφωμα το τελευταίο τα πάει μια χαρα

210 βατακια για συντήρηση 75τμ σε ψύξη είναι μια χαρά, και 300 να ήταν πάλι μου κάνει 

Είναι να απορεί κανείς πως έχει καταφέρει η midea και έχει επεκταθεί τόσο πολύ. 'Η είναι ελληνικό φαινόμενο;

Μετά από όσα έχουμε δει εδώ μέσα, μακάρι η TCL να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είναι να απορεί κανείς πως έχει καταφέρει η midea και έχει επεκταθεί τόσο πολύ. 'Η είναι ελληνικό φαινόμενο;

Βαρύ όνομα μεταξύ των Κινέζων ;) 

• Like 1
Δημοσ.

π

1 ώρα πριν, marioboni είπε

Φέτος θα έχω καλό δείγμα

πόσο πέφτει στην θέρμανση το 24αρι σου? πες λίγα λόγια για την λειτουργιά του..(για 500 ευρώ καλό φαίνεται)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aristidis540 είπε

πόσο πέφτει στην θέρμανση το 24αρι σου? πες λίγα λόγια για την λειτουργιά του..(για 500 ευρώ καλό φαίνεται)

Το ψήνω και εγώ για το 24αρι μόρρις. Φαίνεται πολύ τίμιο για τα λεφτά του. Αλλιώς μετά πάμε σε λύση haier tundra green στα 800 περίπου

Δημοσ.

Αν θυμάμαι σωστά έπεφτε στα 300-350 με 23 ζητούμενη στα 75 τμ όλα ανοιχτά 

Αν κάνεις μια αναζήτηση θα δεις ανά καιρούς τα τεστ που εδώ ανεβάσει

Είναι μόνο τεστ όμως 

Μια φορά το έχω αφήσει ένα 10ωρο σερί 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, djspy21 είπε

Καλησπέρα

Για ετήσιο service κλιματιστικού έχετε να προτείνεται κάποιον.

Έχει μια προσφορά στην εταιρία service clima με 18€ τα 2 κλιματιστικά. Θα κάνουν τίποτα? Ή θα έρθουν και σε 5 λεπτά θα φύγουν?

Είτε αυτούς με τα 18 είτε αυτούς με τα 30, δύσκολα βρίσκεις κάποιον να κάνει σωστή δουλειά. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Καλά άστο... μιλάει για Online sales αν δεις. Δελτίο τύπου σε αγορά όπου επιτρέπεται και επίσημα να λες ότι μ@λ@κι@ σου κατέβει "συγκριτικά". 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, marioboni είπε

Αν θυμάμαι σωστά έπεφτε στα 300-350 με 23 ζητούμενη στα 75 τμ όλα ανοιχτά 

Αν κάνεις μια αναζήτηση θα δεις ανά καιρούς τα τεστ που εδώ ανεβάσει

Είναι μόνο τεστ όμως 

Μια φορά το έχω αφήσει ένα 10ωρο σερί 

Πολύ καλό!!!

3 λεπτά πριν, yositosi είπε

Καλά άστο... μιλάει για Online sales αν δεις. Δελτίο τύπου σε αγορά όπου επιτρέπεται και επίσημα να λες ότι μ@λ@κι@ σου κατέβει "συγκριτικά". 

Έχουμε κάτι άλλο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...