Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

7.17 seer έχει το Premium PR1VI32-18WFC/PR1VO32-18 .  To Premium PR1VI32-18WF/PR1VO32-18 έχει 7.1 seer . Mάλλον ανανεώνουν την σειρά 

Του καταστήματος ΟΚ . Στείλανε λάθος μοντέλο . Τα χάλια της TCL που είναι ; 

Στο ifeel 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι καλά. Έχουν 6.3 και 6.1 τα μικρά και τα μεγάλα 7... Δεν μας τα λένε καθόλου καλά...

Μη το λες αυτό γιατί το shorai το 10 έχει seer 6,90 και το 18αρι που έχω εγώ λέει 7,30και scop 5,20 και 5,80 αντίστοιχα 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Στο ifeel 

Επειδή δεν υποστηρίζεται η λειτουργία και υπάρχει πάνω στο χειριστήριο το κουμπί; Πρώτη φορά βλέπεις κάτι αντίστοιχο σε προϊόν ; Αυτοκίνητο αγοράζεις και συμβαίνει αυτό . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimostr είπε

Μη το λες αυτό γιατί το shorai το 10 έχει seer 6,90 και το 18αρι που έχω εγώ λέει 7,30και scop 5,20 και 5,80 αντίστοιχα 

Έχουν άλλου τύπου συμπιεστή...twin rotary φυσιολογικό μου φαίνεται αυτό.. αλλά αυτό που παρατήρησε ο liakjim θέλει αναζήτηση.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Έχουν άλλου τύπου συμπιεστή...twin rotary φυσιολογικό μου φαίνεται αυτό.. αλλά αυτό που παρατήρησε ο liakjim θέλει αναζήτηση.. 

Ακριβώς

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα σχεδιασμού φορτίων για το πως διαμορφώνεται το seer scop 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Επειδή δεν υποστηρίζεται η λειτουργία και υπάρχει πάνω στο χειριστήριο το κουμπί; Πρώτη φορά βλέπεις κάτι αντίστοιχο σε προϊόν ;

Nαι γι αυτό, μου θυμίζει τα Toyotomi που είχαν κουμπιί για είσοδο αέρα απαίξω 😅

Στα επώνυμα δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αν έχει το 18άρι premium 7.17 seer (και το 24άρι 6.97) , εγώ είμαι ο αλφ ο εξωγήινος...

Οκ, είπαμε, να δείχνουμε καλή θέληση σε μη certified προϊόντα, αλλά αυτό είναι too much.

ΥΓ Βασικά, έχει αλλάξει site και βλέπω και άλλα περίεργα εκεί μέσα. Δεν μας τα λένε καλά

Tο Mission II εχει eurovent ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Το ifeel κάνει κάτι;

Δεν καταλαβαίνω αν κάνει κάτι...

Κάνει μπιπ το κλιματιστικό αλλά δεν φαίνεται να γίνεται κάτι... Τι είναι το ifeel... Ούτε το manual λέει κάτι... δεν υπάρχει τίποτα...

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γενικά τα midea έχουν. Θα πρέπει να το δω

EDIT

Τα 18αρια και 24αρια premiun εχουν ιδιες εξωτερικες με το Prime.
Τα 9αρια και 12αρια εχουν απο το Blanc.
Γι αυτο βλεπεις κουλα νουμερα.
Οι εσωτερικες ειναι ολες απο Blanc 2018.

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Οπότε; Πώς έχουν τόσο υψηλά seer τα Inventor;

Δυστυχώς δεν βάζουν πια και τα service manual όπως κάναν στα προηγούμενα μοντέλα...

Επίσης αν ισχύει αυτό που λέει ο rbx1000 εκτός από seer τα Inventor είναι με διαφορά πιο αθόρυβα σε σχέση με τα midea prime..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...