Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tsoutsoudis είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το ATXC μου το δείχνει με 3 χρόνια εγγύηση στο site ομως

3 χρόνια εγγύηση είναι η βασική της Daikin . Αν αγοράσεις μοντέλο απο το επίσημο δίκτυο της τότε  5 χρόνια εγγύηση με προϋπόθεση να γίνονται ετήσιες συντηρήσεις . 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, liakjim είπε

¨Ελα παιδιά, είχα δίκιο. Το βρήκα.

Απλά είναι αποτέλεσμα μετρήσεων από τη eurovent ή από όπου είναι (για το θερμό) που ποτέ δεν πρόκειται να βγουν οι ίδιες.

Αριστερά ftx, δεξιά atx

@dimostr, @turbakiasss, @Dare-Devil

1640112572_Annotation2020-06-22171556.jpg.146e36725fdf0aebed6c3fb645f0fb74.jpg1983028094_Annotation2020-06-22171623.jpg.d8cb811d69f9486637937fe677d8902f.jpg

Παντως και οι εξωτερικες μοναδες εχουν διαφορετικους κωδικους και διαφορετικα data books

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Παντως και οι εξωτερικες μοναδες εχουν διαφορετικους κωδικους και διαφορετικα data books

Εμένα με μπερδεύει η ταυτόχρονη παρουσία των δύο σειρών. Σίγουρα θα ξέρει τι κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα και έβγαλα τους συμπιεστές, τα συμπεράσματα δικά σας.

FTXC25b.jpg

ATXC25b.jpg

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CorumD είπε

Πήγε και έβγαλα τους κομπρέσσορες, τα συμπεράσματα δικά σας.

FTXC25b.jpg

ATXC25b.jpg

Οι βιδες σαν καινουριες βλεπω🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Liakjim θα θυμάται οτι είχα αναφέρει πέρυσι 5ετη εγγύηση στα DAIKIN και σπεύσαν άτομα να με διορθώσουν. Όμως σωστά το είχα δει, απλά ήταν μονο σε μερικους blue dealers η 5ετη.

Επίσης, τα κλιματιστικά αυτά κυκλοφόρησαν Μαιο 2019 και κατατους πρώτους μήνες, έβρισκες ΠΟΛΥ φτηνότερα τα ATXC απο τα FTXC. Εγω πήρα το ATXC35b(12000 btu) με 540(απο 600) και με δωροεπιταγη 120 ευρω...μου ήρθε δηλαδή 420! 

Στα FTXC δεν υπήρχαν τέτοιες προσφορές πέρυσι. Γενικά, έπαιξαν πολυ καλές προσφορές πέρυσι στις αλυσίδες. 

Απο τον Ιανουάριο 2020, έβαλαν νερό στο κρασί τους οι blue dealers και άρχισαν τις προσφορες...

ΥΓ - Αυτές είναι βίδες απο τα κεντρικά της DAIKIN στην OSAKA, Japan. Τα Shorai , προφανώς, φοράνε φασον βίδες απο Κίνα, λολ!

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται εντελώς χαζό όλο αυτό. Ή δίνεις 5 σε όλους ή δε δίνεις σε κανέναν. Δλδ διαφορετικά υπολογίζει τους πελάτες της ανάλογα το κατάστημα από το οποίο θα προμηθευτούν συσκευή της;

Φταίνε τα μεγάλα καταστήματα (Κωτσόβολος κλπ)  που δέχονται αυτή τη διάκριση εις βάρος των πελατών τους.

Τραγικό 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guzel είπε

Εμένα μου φαίνεται εντελώς χαζό όλο αυτό. Ή δίνεις 5 σε όλους ή δε δίνεις σε κανέναν. Δλδ διαφορετικά υπολογίζει τους πελάτες της ανάλογα το κατάστημα από το οποίο θα προμηθευτούν συσκευή της;

Φταίνε τα μεγάλα καταστήματα (Κωτσόβολος κλπ)  που δέχονται αυτή τη διάκριση εις βάρος των πελατών τους.

Τραγικό 

Δεν είναι έτσι ακριβώς...πέρυσι με την διαφορά τιμης μεταξύ ATXC και FTXC, μπορούσες να κάνεις 5ετη επέκταση και πάλι θα ήσουν κερδισμένος. Φέτος, αν υπολογίσεις το συνολικο πακέτο, με εγκατάσταση και 5ετη εγγύηση, ίδιες τιμές ερχονται...οι διαφορές μικρές...στο μεταξύ, κοίτα βίδες η DAIKIN ;)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CorumD είπε

μπορούσες να κάνεις 5ετη επέκταση

Εννοείς την εγγυηση του Κωτσόβολου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Εννοείς την εγγυηση του Κωτσόβολου? 

Ναι, γιατί οι τιμές ήταν πολυ χαμηλές. Είχαν το ATXC25b στα 499, αλλά συχνά το πήγαιναν 399 και επιταγή ανακύκλωσής 50 ευρω. Σε μια φάση, σου έδιναν ΚΑΙ την εγκατάσταση...ετσι του ήρθε 350 του liakjim. Τo FTXC ήταν στα 499 και το πήγαιναν στα 470..επίσης δεν έδιναν παρά καποιοι blue dealers την 5ετη(πέρυσι)

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CorumD είπε

Ναι, γιατί οι τιμές ήταν πολυ χαμηλές. Είχαν το ATXC25b στα 499, αλλά συχνά το πήγαιναν 399 και επιταγή ανακύκλωσής 50 ευρω. Σε μια φάση, σου έδιναν ΚΑΙ την εγκατάσταση...ετσι του ήρθε 350 του liakjim. Τo FTXC ήταν στα 499 και το πήγαιναν στα 470..επίσης δεν έδιναν παρά καποιοι blue dealers την 5ετη(πέρυσι)

Επέτρεψε μου αλλά καμία εγγυηση από κανένα ηλεκτρομαγαζο όσο μεγάλο και να είναι δεν έχει την ίδια βαρύτητα με την εγγυηση της κατασκευάστριας εταιρείας  

εγω το δικό μου το πήρα 399 με δωρεάν εγκατάσταση 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CorumD είπε

Τι σχέση έχει η αμφιβόλου ποιότητας επέκταση που παρέχει ένα κατάστημα με την επίσημη της αντιπροσωπείας;

Πιστεύω της Daikin θα είναι σαφώς ανώτερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαφωνώ παιδιά...ο Κωτσόβολος είναι πολύ συνεπείς με τους πελάτες που έχουν κάνει επέκταση εγγύησης! Είχα εμπειρία με μια TV...ουτέ καν ασχολήθηκαν να την φτιάξουν...μου την άλλαξαν με καινούργια.

Προσωπικά προτιμώ του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ παρά της DAIKIN! Εδω μιλάμε για το μεγαθήριο DIXONS...δεν κάνει σαχλαμάρες με τους πελάτες. 

Πρίν μια εβδομάδα, αγόρασα μια PANASONIC TX50-810e για το σπίτι στο χωριό. Εβγαλαν την καρτέλα μου και μου έκαναν έκπτωση 30 ευρώ απο μόνοι τους..Η τηλεόραση ήρθε 470(απο 500)

Σημειωση: H TV τα σπαει...ειναι στα 500 απο 1000! 

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimostr είπε

Επέτρεψε μου αλλά καμία εγγυηση από κανένα ηλεκτρομαγαζο όσο μεγάλο και να είναι δεν έχει την ίδια βαρύτητα με την εγγυηση της κατασκευάστριας εταιρείας  

εγω το δικό μου το πήρα 399 με δωρεάν εγκατάσταση 

4 λεπτά πριν, guzel είπε

Τι σχέση έχει η αμφιβόλου ποιότητας επέκταση που παρέχει ένα κατάστημα με την επίσημη της αντιπροσωπείας;

Πιστεύω της Daikin θα είναι σαφώς ανώτερη.

Για κλιματιστικα δεν ξερω αλλα σε αλλα ειδη με την 5τη του Κωτσοβολου εχω σωθει.

1 λεπτό πριν, CorumD είπε

Διαφωνώ παιδιά...ο Κωτσόβολος είναι πολύ συνεπείς με τους πελάτες που έχουν κάνει επέκταση εγγύησης! Είχα εμπειρία με μια TV...ουτέ καν ασχολήθηκαν να την φτιάξουν...μου την άλλαξαν με καινούργια.

Προσωπικά προτιμώ του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ παρά της DAIKIN!

Ακριβως!
Ουτε μα ουτε μου.
Αλλαγη αμεσως!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...