Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

BestPrice iconwww.bestprice.gr/2155331022/tcl-elite-tac-12chsaxa51.html (Από 304,98€)

ΠΡΟΣΟΧΉ για να ισχύει η 10ετης εγγύηση https//www.tclgreece.gr διάβασε την ανακοίνωση στο πάνω μέρος.

Ευχαριστω για την πρόταση.

12αρι για τόσο μικρό χώρο δεν είναι υπερβολή?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petran91 είπε

Υπάρχει και το 9αρι αν θες που θα σε καλύπτει. Το έβαλα επειδή και το τογιο που ποσταρες ήταν 12αρι.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, petran91 είπε

Ναι σε 9άρι εδώhttps://www.bestprice.gr/item/2155331024/tcl-elite-tac-09chsaxa51.html?qid=3ktgJtJXGSe_5f439&seq=1

38 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Καλησπερα, έχετε να μου προτείνετε κάποιο κλιματιστικό για 50 τετραγωνικά, Αθήνα,ψιλοταβανο σπίτι με μονα τζάμια;

https://airsamoilis.gr/product/srk-src-63zr-w/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε

Εχει ιονιστη;Με εγγύηση τι παίζει;

Επίσης βρήκα και αυτό αν λέει τίποτα

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198529-general electric-ges-nmg70-prime

Ιονιστη δεν νομίζω. Δεν θεωρώ ότι είναι κριτήριο αγοράς. Εγγύηση , 3 και 7.

Το GE είναι κινέζικο φασόν Haier. Ίδιο μηχάνημα με το Tundra Green. Συμπιεστής Mitsubishi. Δυνατό μηχάνημα. Κίνα βέβαια άρα πλαστικά μάλλον μέτρια. 5 χρόνια εγγύηση από inventor. Τίμια επιλογή. Αν δεν έχεις σκοπό να το λιώσεις . Έχει βλέπεις ελάχιστα 700watts.

Το Mitsubishi που σου έχω είναι το κορυφαίο σε βαθμούς απόδοσης μηχάνημα στην ισχύ του (SEER, scop). Επίσης απόδοση 24αριου.

Αν θες μεγαλύτερη εγγύηση, κοιτάς Toshiba Shorai Premium. Επίσης σοβαρό εργαλείο. Ένα τικ κάτω σε απόδοση από Mitsubishi. Αλλά Ιάπωνας (εκ Ταϊλάνδης).

Ότι πληρώνεις παίρνεις αγαπητέ.

Αν θες να το δουλέψεις, σταζεις χρήμα.

Για περιστασιακή χρήση, πας σε TCL. Τσάμπα λεφτά τα άλλα. Κινεζος ο ένας, Κινέζος και ο άλλος . Όχι και 900€ για κινεζο. 600-700 και πολλά είναι.

BestPrice iconTCL Elite TAC-24CHSA/XA51 (729,00€ στο Kokotas Klimatismos)

Έχει και 10 χρόνια εγγύηση αντί για 5. Κινέζος βέβαια και αυτός. 

Επεξ/σία από liakjim
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/8/2019 στις 7:24 ΠΜ, m4rk0s είπε

Στο πινακακι φαίνεται οτι το msz ap71 θέλει 20Α ασφάλεια, για max ρεύμα 16,4A. Στο σπίτι έχω ανεξάρτητη γραμμή για a/c με 16A (C16) ασφάλεια και 10m περίπου μήκος απο τον πίνακα.

Το σηκώνει ή όχι;

Η γραμμή είναι 2.5mm, με ασφάλεια 16A C είναι οκ ή θα χρειαστεί 16A K που είναι για αυξημένο ρεύμα εκκίνησης κινητήρα?

Ευχαριστώ.

20190810_071933.jpg

Παίδες καμμιά ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Κοιτούσα την σελίδα των Sendo σήμερα, έχουν δική τους ιστοσελίδα με τα προϊόντα τους. Άραγε από ποια εταιρεία είναι φασόν.

http://www.sendo.world

Ειχα διαβάσει παλιότερα οτι τα Sendo έιναι φασον της εταιρείας CHIGO, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχύει...

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
3 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Καλησπερα, έχετε να μου προτείνετε κάποιο κλιματιστικό για 50 τετραγωνικά, Αθήνα,ψιλοταβανο σπίτι με μονα τζάμια;

Mέχρι πόσα χρήματα ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CorumD είπε

Ειχα διαβάσει παλιότερα οτι τα Sendo έιναι φασον της εταιρείας CHIGO, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχύει...

Α καλά, φασόν στο φασόν δηλαδή......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, marioboni είπε

Καλά αυτό με τους πωλητές είναι ένα θέμα

Βέβαια ανάλογα και τι θέλουν να προωθήσουν

Για τα οικονομικά Sendo και  CvMore που δίνουν και αυτά 10 χρόνια στα πάντα;

Δεν βλέπω να τα αναφέρει κανείς

Sendo έχει ένας γιατρός που πάω εδώ και 3 χρόνια 

4 στο σύνολο και δουλεύουν χειμώνα καλοκαίρι χωρίς κανένα θέμα,στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκτός αυτού είναι και πανέμορφα

*Τώρα είδα πως χρειάζεται ετήσια σέρβις στα sendo κ cvmore για να ισχύει η εγγύηση

Γιατί δεν τα βάζεις να μας πεις; 😛

Η εξωτερική μονάδα έχει ίδιες διαστάσεις με Nobu, Mercury που όλα αυτά μάλλον είναι AUX.

Πάντως βλέπω μη πιστοποιημένα μηχανήματα, με υψηλές ελάχιστες καταναλώσεις. Καλές τιμές. Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι πιο επώνυμο.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
9 ώρες πριν, liakjim είπε

Ιονιστη δεν νομίζω. Δεν θεωρώ ότι είναι κριτήριο αγοράς. Εγγύηση , 3 και 7.

Το GE είναι κινέζικο φασόν Haier. Ίδιο μηχάνημα με το Tundra Green. Συμπιεστής Mitsubishi. Δυνατό μηχάνημα. Κίνα βέβαια άρα πλαστικά μάλλον μέτρια. 5 χρόνια εγγύηση από inventor. Τίμια επιλογή. Αν δεν έχεις σκοπό να το λιώσεις . Έχει βλέπεις ελάχιστα 700watts.

Το Mitsubishi που σου έχω είναι το κορυφαίο σε βαθμούς απόδοσης μηχάνημα στην ισχύ του (SEER, scop). Επίσης απόδοση 24αριου.

Αν θες μεγαλύτερη εγγύηση, κοιτάς Toshiba Shorai Premium. Επίσης σοβαρό εργαλείο. Ένα τικ κάτω σε απόδοση από Mitsubishi. Αλλά Ιάπωνας (εκ Ταϊλάνδης).

Ότι πληρώνεις παίρνεις αγαπητέ.

Αν θες να το δουλέψεις, σταζεις χρήμα.

Για περιστασιακή χρήση, πας σε TCL. Τσάμπα λεφτά τα άλλα. Κινεζος ο ένας, Κινέζος και ο άλλος . Όχι και 900€ για κινεζο. 600-700 και πολλά είναι.

BestPrice iconTCL Elite TAC-24CHSA/XA51 (729,00€ στο Kokotas Klimatismos)

Έχει και 10 χρόνια εγγύηση αντί για 5. Κινέζος βέβαια και αυτός. 

Δηλαδη αν ειναι να παρω ge καλύτερα tlc που ειναι πιο φθηνό; Μήπως ξέρεις τα tlc τι συμπιεστές φοράνε;

7 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Mέχρι πόσα χρήματα ;

700-1000.Απλα να πω οτι δεν θα γίνεται βαριά χρήση.Πιο πολύ για ψύξη το θέλω στις βαριες ζεστές του καλοκαιριού.Για θέρμανση το χειμώνα υπάρχει φυσικό αέριο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mynam3 είπε

toyotomi mtg a356dv, 18000 btu. Υπάρχει κάπου η κατανάλωση του; Κυρίως για ψύξη με ενδιαφέρει.

Είναι ίδιο μηχάνημα με το inventor nemesis pro το οποίο καίει :

Screenshot-29.png.220350c77da0a3c7bdc5359f2bae2141.png

Βασικά μιας και είναι όπως είπα το ίδιο μηχάνημα, αν θες το toyotomi πάρε το inventor που έχει και 10 χρόνια εγγύησης αντί για τα μόλις 2 του toyo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους, εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί όλες αυτές τις εταιρίες που αγοράζουν φασόν, τα ξανασταμπαρουν και μας τα πλασάρουν σαν κάτι καλό η καλύτερο. Τα Φασόν μηχανήματα είναι ,στην καλύτερη περίπτωση, τα ιδιά με τα αυθεντικά. Αλλά, το πιο σύνηθες είναι ότι ΔΕΝ είναι της ίδιας ποιότητας. Οι εγγυήσεις είναι μια χαρά, αλλά προτιμώ εξαρχής εάν πιο ποιoτικό μηχάνημα που ξέρω ότι ΔΕΝ θα βγάλει εύκολα ζημιές. Προσωπικές εμπειρίες με κλιματιστικά από το 1999.

2 MITSUBISHI HEAVY (1997) - Θηρια, δεν καταλαβαίνουν τίποτα εδω και 22 χρόνια, απλά φεύγουν λογω κατανάλωσης.

2 DAIKIN Inverter 12000but(1999) - Δουλεύουν άψογα εδώ και 20 χρόνια, απλώς στη συντήρηση δεν πέφτουν κάτω από 500-600w. Αλλ. 20ετιας! 

1 SHARP Inverter 9000but(1999) - Αγοράστηκε μαζί με τα DAIKIN. Έκαψε εξωτερική πλακέτα το 2008, και χάλασε η φτερωτή φέτος οπότε το πέταξα. 

13 Fujitsu/GENERAL (1997-2005) - Όλα δουλεύουν πολύ καλά με εξαίρεση εάν που έχει θέμα με την θερμοκρασία.

1 AIRWELL 24000but (1998) - Αγορασμένο από τον Κορασίδη, xάλασαν οι περσίδες και δεν επισκευάζονται διότι δεν υπάρχει servo αλλά δουλεύει οκ. Συνταξιοδοτείται σύντομα λόγω κατανάλωσης.

ΦΕΤΙΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

2 DAIKIN ATXC35b

1 DAIKIN ATXC25b

1 MORRIS 50132

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...