Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bobadil είπε

Το είδα, αλλά αυτό είναι για άλλο μοντέλο. Δε θα έπρεπε να το αναφέρει στο εγχειρίδιο του 18J2AVRG-E;

Ναι , είναι για το Shorai και όχι για το Shorai Premium. Δεν υπάρχει το αντίστοιχο για το premium.

Αλλά, μιας και τα μοντέλα είναι σχεδόν τα ίδια (δλδ μόνο έξτρα ιονιστής) , θα έλεγα ότι είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι θα είναι το ίδιο.

Φυσικά αν έχεις αμφιβολίες, τηλεφωνείς στην Toshiba .

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, bobadil είπε

Το είδα, αλλά αυτό είναι για άλλο μοντέλο. Δε θα έπρεπε να το αναφέρει στο εγχειρίδιο του 18J2AVRG-E;

Κάτω θα το τοποθετήσεις; Εγώ το έβαλα κάτω και λίγο πιο δεξιά και βγήκε περίπου 3 μέτρα!

Καλή τοποθέτηση με κενό, περιμένουμε εντυπώσεις!!!!

Δημοσ.

ρε παιδια το σκεφτομαι σοβαρα να παω να χτυπησω 2 https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198181-daikin-atxc25b-siesta-sensira .

για τα 2 δωματια και να απεμπλακω εντελως απο το πετρελαιο .σαλονι θα παιζει μονο του το morris .τα μικρα νταικιν για τα 2 δωματια  12 τετ εκαστος .Λετε να το καταφερω το χειμωνα με νορμαλ εξοδα στο ρευμα η θα το πληρψσψ χρυσαφι την βολτερα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, guzel είπε

Κάτω θα το τοποθετήσεις; Εγώ το έβαλα κάτω και λίγο πιο δεξιά και βγήκε περίπου 3 μέτρα!

Καλή τοποθέτηση με κενό, περιμένουμε εντυπώσεις!!!!

Μάλλον ναι, περιμένω να δω τι θα μου πουν από το συνεργείο.

Για τη χρήση αντλία κενού, έχοντας διαβάσει εδώ διάφορες περιπτώσεις, θα είμαι κέρβερος!!!

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bobadil είπε

Για τη χρήση αντλία κενού, έχοντας διαβάσει εδώ διάφορες περιπτώσεις, θα είμαι κέρβερος!!!

αμα εισαι αθηνα και θες τηλ απο αστερι μαστορα πες μου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, danaos7 είπε

Ευχαριστώ, έκλεισα μέσω Κωτσόβολου στη μισή τιμή. Οι υποχρεώσεις-παροχές που μου έδωσαν για την εγκατάσταση του κλιματιστικού πιστεύω καλύπτουν όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα.

Θα το έχω υπόψη μου πάντως.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bobadil είπε

Screenshot-1.png.0bf92eea75ef0a063f1d5ce1ceeff79b.png

Δημοσ.
12 ώρες πριν, liakjim είπε

Ψύξη, θέρμανση και τα 2; Χρήση;

καλημέρα ,

χρήση θα γίνει κυρίως για ψύξη το καλοκαίρι , αλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θέρμανση σαν δευτερη πηγή θέρμανσης (έχω φυσικό αέριο και καλοριφερ για κύρια θερμανση).
θέλω να έχουν σίγουρα wifi για remote διαχείρηση. 
Θα τα βάλω με το εξοικονμώ οπότε εγώ θα πληρώσω το 50%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bobadil είπε

Ευχαριστώ, έκλεισα μέσω Κωτσόβολου στη μισή τιμή. Οι υποχρεώσεις-παροχές που μου έδωσαν για την εγκατάσταση του κλιματιστικού πιστεύω καλύπτουν όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα.

Θα το έχω υπόψη μου πάντως.

και εγω απο τον κοτσο τον ειχα κλεισει .απλα οταν πετυχαινεις αστερι μαστορα κρατας τηλεφωνο και για επομενα πχ σερβις κτλ .εδω μεχρι και ο αντιπροσωπος τεχνικος της morris που ηρθε σαββατο ο ανθρωπος και μου απαντησε οτι μαλακια μου κατεβενε στο κεφαλι .'-)Καλοδουλευτο

Επεξ/σία από danaos7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, liakjim είπε

Screenshot-1.png.0bf92eea75ef0a063f1d5ce1ceeff79b.png

;)

Για 2-3 μέτρα 5΄ λεπτά είναι αρκετά;

image.png.0d344e14710cb6891b021fcd0370d9e1.png

Επεξ/σία από bobadil
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, danaos7 είπε

ξέρεις να μας πεις πόσα παίρνει για 18αρι ?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bobadil είπε

;)

Σε εμένα που ήρθε μια μια 2βάθμια αντλία, σε 3 λεπτά είχε πιάσει κενό. Η ποσότητα του αέρα είναι πολύ μικρή.

Ουσιαστικά δεν πας τόσο με χρόνο όσο με την υποπίεση. Όταν δει στο ρολογάκι -30psi θα είναι οκ.

30 λεπτά πριν, adreas195 είπε

καλημέρα ,

χρήση θα γίνει κυρίως για ψύξη το καλοκαίρι , αλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θέρμανση σαν δευτερη πηγή θέρμανσης (έχω φυσικό αέριο και καλοριφερ για κύρια θερμανση).
θέλω να έχουν σίγουρα wifi για remote διαχείρηση. 
Θα τα βάλω με το εξοικονμώ οπότε εγώ θα πληρώσω το 50%.

Πόσα χρήματα θα έδινες μέγιστο; (δεν έχω ιδέα ποιοι συνεργάζονται με το εξοικονομώ).

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, bobadil είπε

;)

12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σε εμένα που ήρθε μια μια 2βάθμια αντλία, σε 3 λεπτά είχε πιάσει κενό. Η ποσότητα του αέρα είναι πολύ μικρή.

Ουσιαστικά δεν πας τόσο με χρόνο όσο με την υποπίεση. Όταν δει στο ρολογάκι -30psi θα είναι οκ.

Πόσα χρήματα θα έδινες μέγιστο; (δεν έχω ιδέα ποιοι συνεργάζονται με το εξοικονομώ).

Αν και δε νομίζω να σας πείσω το "ρολογάκι" που λέτε δεν λέει πολλά . 

https://www.engineeringtoolbox.com/vacuum-converter-d_460.html

Θέλει θεωρητικά 500micron. Στο πινακάκι λέει "Inches Mercury Gauge" . Στο 29-30 είναι σχεδον τιποτα στο ρολογάκι αλλα ειναι απο 25.000micron -> 500.

Θέλει ειδικο εργαλείο. 

installation_r32.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...