Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το tethering μου είπαν απο την vodafone οταν το είχα παρει οτι είναι κλειδωμένο με τα αντιστοιχα προγραμματα για της vodafone για iPhone.Οποιαδηποτε αλλαγη στο APN απενεργοποιουσε το tethering.Κατι αντιστοιχο απο οτι καταλαβα γίνεται στην Cosmote.Mε λιγα λογια και τα ελληνικά iPhone είναι κλειδωμένα μερικως.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά, εγώ έχω iphone 3GS από Cosmote, άσπαστο με συμβόλαιο i45. Κάνω κανονικά internet tethering με το laptop μου. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι έτσι ήταν το φυσικό αλλά τί διαβάζω τώρα ότι είναι μπλοκαρισμένο το tethering;

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύει το tethering στην Cosmote τουλάχιστον. Μην προκαλούμε τον πανικό αναίτια.

Δημοσ.

Μου φαγε σημερα μια ωρεα τουμπιτσα, απο την τσεπη της φορμας και κοπανησε κατω και το λυπηθηκα ρε παιδια.

Γενικοτερα ξερουμε κατα ποσο ειναι ανθεκτικο? Εμφανισιακα δεν μου παρουσιασε κατι, απλως πεταχτηκε λιγο το σιμ σλοτ σε σημειο που να μου λεει βαλε σιμ και στο κατω μερος ενα πλαστικακι κουνηθηκε λιγα χιλιαστικα και το πιεσα στη σωστη του θεση.

Μπορω να γνωριζω αν επαθε καποια εσωτερικη βλαβη? Θηκουλα δεν του χω παρει ακομα, γιατι περιμενω να φερει μια το public που ειδα να διαφημιζεται σε περιοδικο.

Δημοσ.
Μου φαγε σημερα μια ωρεα τουμπιτσα, απο την τσεπη της φορμας και κοπανησε κατω και το λυπηθηκα ρε παιδια.

Γενικοτερα ξερουμε κατα ποσο ειναι ανθεκτικο? Εμφανισιακα δεν μου παρουσιασε κατι, απλως πεταχτηκε λιγο το σιμ σλοτ σε σημειο που να μου λεει βαλε σιμ και στο κατω μερος ενα πλαστικακι κουνηθηκε λιγα χιλιαστικα και το πιεσα στη σωστη του θεση.

Μπορω να γνωριζω αν επαθε καποια εσωτερικη βλαβη? Θηκουλα δεν του χω παρει ακομα, γιατι περιμενω να φερει μια το public που ειδα να διαφημιζεται σε περιοδικο.

εγω δεν θα προλαβαινα να δω τι εχει παθει... θα το ειχα παθει το εγκεφαλικο..

Δημοσ.
εγω δεν θα προλαβαινα να δω τι εχει παθει... θα το ειχα παθει το εγκεφαλικο..

είναι ανθεκτικό. Εγω το έχω ένα χρόνο και μου έχει πέσει πολλές φορές (το τηλέφωνο :-)).. καμιά δεκαριά σίγουρα και χωρίς θήκη. Δεν την μπορώ τη θήκη γιατί αυξάνει τον όγκο είναι ήδη αρκετά ογκώδες.

Δημοσ.

Τελικα πηρα την belkin grip ergo.

Κανα πενακι καλο παιζει? Επειδη θεωρτητικα προοριζεται για δαχτυλικο touch δεν ξερω αν τα μυτερα στυλο θα κανουν δουλεια.

Μια απλη ερευνα μου αποκαλυπτει αυτο.

http://www.thinkgeek.com/gadgets/cellphone/a31f/

Αλλα υπαρχουν?

Μπαταρια παντως και με καλο Condition Που τις εχω κανει, αν ειμαι ολη μερα ιντερνετ με 3g το βραδυ εχει τελιωσει σε σημειο που σβηνει. Τοσο πολυ ρευμα τρωει το 3g ή εχει μπαταρια ταλίπωρη?

Δημοσ.

Τέτοιο pen moυ'πε ένας φίλος μου ότι βρήκε σ'ένα κατάστημα Καλλιθέα,κάπου Ματζαγριωτάκη.Το είδα κι από κοντά,πολύ καλό για το iPhone!

Δημοσ.

Ναι οντως ειναι αυτο που αναφερω, nice find. Αλλα προιοντα παρομοια υπαρχουν ή μονο αυτο ξεχωριζει? Στα 10 ευρω παντως ειμαι διστακτικος να το παρω χωρις πρωτα να το δοκιμασω με καποιο τροπο....

Δημοσ.

Οh,υπάρχει και στο e-shop,δεν το΄ξερα.Ενδιαφέρον..Αν είναι το ίδιο μ'αυτό που έχω δει,είναι πολύ καλό πάντως.

Δημοσ.

Έχει βρει κανείς καμιά χρήσιμη εφαρμογή μέσω Cydia? Δηλαδή ένας από τους λόγους που το φόρτωσα είναι για τις πολλές μη επίσημες που κυκλοφορούν, αλλά όσες έχω κατεβάσει μέχρι τώρα ή μάπα είναι ή δεν δουλεύουν όπως πρέπει... Μου διαφεύγει κάποια που αξίζει?

Δημοσ.

+1 για αναφορά μηνυμάτων, carrier logos, winterboard και sbs settings. Τίποτα άλλο, βαριέμαι και να πειραματιστώ παραπάνω. Με το untetherd jailbreak τι θα γίνειειειει??????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...