daniel's_saving_grace Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αν έχουν πρόβλημα με τη χρέωση, θα σε ειδοποιήσουν! Συνήθως είναι απαραίτητο το 3-ψήφιο αλλά έχω δει και περιπτώσεις που δεν ήταν.
dream21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Όσοι κάνατε update, όλα πάνε καλά;;;(κουσούρια από windows...) σε εμενα τα προγραμματα που δουλευω adobe photoshop-jdownloader-speed download-cyberduck-adium και κλασικα world of warcraft πεζουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.
kpartsi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Για τις ρυθμίσεις του Quicktime πρέπει να πάτε στα Utilities και να ανοίξετε το quicktime 7. Μετά θα εμφανιστεί στην menubar τα preferences που είναι και για το quicktime X. Και όμως.... Οι ρυθμίσεις που κάνω στο preferences του 7 δεν μου προκείπτουν στο Χ. Μυστήριο πράγμα η όλη κατάσταση με τα preferences του QT Χ.....
clown Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Έκανα μια παραγγελία στο amazon.co.uk (ένα dvd)αλλά εκεί που ήταν να δηλώσω την visa electron πέρασα μόνον το 16ψήφιο νούμερο που βρίσκεται χαραγμένο πάνω στην κάρτα. Το 3ψήφιο security number τυπωμένο στο πίσω μέρος δεν το δήλωσα αλλά παρόλα αυτά η παραγγελία έγινε. Δεν είναι απαραίτητο αυτό το 3ψήφιο νούμερο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία; Το amazon δε ζητάει τον τριψήφιο συνήθως....
klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εμένα με upgrade κάνει τώρα πλέον μετά απο 2-3 φορές shutdown και ξανά άνοιγμα γύρω στα 40" να ανοίξει και όντως περίπου 4" να κλείσει. Έχω macbook pro unibody. Δεν έχω μέχρι τώρα συναντήσει κάποιο πρόβλημα με το upgrade. Πλέον και εμένα τόσο.. γύρω στα 40.. Τραγικό. Άνοιγε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα.. Ελπίζω πως είναι κάτι στραβό και θα διορθωθεί με κάποιο patch.. Ούτε ο τιγκαρισμένος μου desktop με format πρίν 1μιση χρόνο δεν κάνει τόση ώρα
ManosBar13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όσοι δεν έχουν βάλει το Snow Leopard να το κάνουν άμεσα. Τα παιδιά στην Apple απλά δεν παίζονται. Πρώτες θετικές εντυπώσεις. 1) Αυτό που λένε για ταχύτερο σύστημα; Ισχύει. Είμαι με Core Duo (32 Bit) και νιώθω σαν να άλλαξα υπολογιστή. Δεν είναι η τρέλλα του καινούριου λειτουργικού, πιστέψτε με. Τρέχω Mac από το 8.1 και τέτοια αλλαγή είχα να νιώσω από τη μετάβαση σε MacOS X από 9.2.2. Ακόμα και ο Safari σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο Airport τρέχει σφαίρα. Τρομερή διαφορά. 2)Archive & Install με χίλια. Όλα λειτουργούν άψογα. Έχει κρατήσει τα πάντα, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Από εφαρμογές, μέχρι Επαφές στο AddressBook μέχρι Email... Τα πάντα. 3) Expose Dock με βοηθάει πάρα πολύ... Όπως και το νέo Quick Look. 4)Μικρές αισθητές αλλαγές στην εμφάνιση για εμάς που θέλουν να δουν τη διαφορά. Μια που μου άρεσε είναι όταν αλλάζεις Input Source (Γλώσσα με άλλα λόγια) που φαίνεται από ποια πας σε ποια. Επαναλαμβάνω, στο δικό μου σύστημα (φαίνεται στην υπογραφή μου) η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Thank you Apple.
_filippos_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όσοι δεν έχουν βάλει το Snow Leopard να το κάνουν άμεσα.Τα παιδιά στην Apple απλά δεν παίζονται. Πρώτες θετικές εντυπώσεις. 1) Αυτό που λένε για ταχύτερο σύστημα; Ισχύει. Είμαι με Core Duo (32 Bit) και νιώθω σαν να άλλαξα υπολογιστή. Δεν είναι η τρέλλα του καινούριου λειτουργικού, πιστέψτε με. Τρέχω Mac από το 8.1 και τέτοια αλλαγή είχα να νιώσω από τη μετάβαση σε MacOS X από 9.2.2. Ακόμα και ο Safari σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο Airport τρέχει σφαίρα. Τρομερή διαφορά. 2)Archive & Install με χίλια. Όλα λειτουργούν άψογα. Έχει κρατήσει τα πάντα, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Από εφαρμογές, μέχρι Επαφές στο AddressBook μέχρι Email... Τα πάντα. 3) Expose Dock με βοηθάει πάρα πολύ... Όπως και το νέo Quick Look. 4)Μικρές αισθητές αλλαγές στην εμφάνιση για εμάς που θέλουν να δουν τη διαφορά. Μια που μου άρεσε είναι όταν αλλάζεις Input Source (Γλώσσα με άλλα λόγια) που φαίνεται από ποια πας σε ποια. Επαναλαμβάνω, στο δικό μου σύστημα (φαίνεται στην υπογραφή μου) η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Thank you Apple. Είδα το website σου . το έχεις στην υπογραφή σου και παρατήρησα πως αν και mac-fan για email έχεις windowslive.com ... Τί!!! Δεν έχεις mobileme? Απαράδεκτος!!!
iced Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Πλέον και εμένα τόσο.. γύρω στα 40.. Τραγικό.Άνοιγε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα.. Ελπίζω πως είναι κάτι στραβό και θα διορθωθεί με κάποιο patch.. Ούτε ο τιγκαρισμένος μου desktop με format πρίν 1μιση χρόνο δεν κάνει τόση ώρα Πλεον ανοιγει και σε εμενα πολυ αργα, 5-6sec πιο αργα.. Δεν αδειαζει ο καδος εκτος αν κανω μαγικα με το terminal Πριν ηταν ολα μια χαρα εχοντας κανει clean and install το leopard.. Προς το παρων αισθανομαι beta tester και πολυ πιθανο να γυρισω στο leopard με την μηχανη του χρονου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Πλεον ανοιγει και σε εμενα πολυ αργα, 5-6sec πιο αργα.. Δεν αδειαζει ο καδος εκτος αν κανω μαγικα με το terminal Πριν ηταν ολα μια χαρα εχοντας κανει clean and install το leopard.. Προς το παρων αισθανομαι beta tester και πολυ πιθανο να γυρισω στο leopard με την μηχανη του χρονου Το 5-6 sec είναι κάτι τραγικό? Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό! Αυτά τα προβλήματα που έχεις δεν τα αντιμετωπίζουν άλλοι και όπως σου έχω πει θα πρέπει να ψάξεις στο μηχάνημά σου να δεις τι φταίει!
giorgos_k Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εμένα ίσα ίσα που ανοιγω-κλείνει πιο γρήγορα. Γενικά ανταποκρίνεται πολύ πιο άμεσα. Κ ο iMac και το macbook. Το μόνο "πρόβλημα" είναι στον safari του iMac που δν μου κατεβάζει όλα τα αρχεία. Κατα τ' άλλα υπερ-ευχαριστημένος!!
darklordvader77 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μαλλον οχι. υπαρχει διαφορα 6.74 GB - 6.59 GB
iced Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Το 5-6 sec είναι κάτι τραγικό? Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό! Αυτά τα προβλήματα που έχεις δεν τα αντιμετωπίζουν άλλοι και όπως σου έχω πει θα πρέπει να ψάξεις στο μηχάνημά σου να δεις τι φταίει! Κατ αρχας σε ευχαριστω με την βοηθεια! Χωρις αυτη θα ημουν ηδη με το 10.5. Να σε πληροφορησω οτι δεν ειναι μεμονομενο περιστατικο τιποτα απο αυτα που λεω. Ειδα το ιδιο προβλημα ακομα και με το οτι δεν μπορουσα να μπω στο ιντερνετ αν θυμασαι, αλλα το εφταξα πειραζοντας την DNS ip. Δεν το ανεφερα καν επειδη το εφτιαξα στην τυχη και δεν ηξερα μηπως εφταιγα και εγω σε κατι To θεμα ειναι και ηταν, πως παντα εδω μεσα λεμε μονο τα θετικα και ελαχιστα αρνητικα, καλως ή κακως ειμαστε beta testers του S.L To οτι δεν ετυχε κατι σε εσενα ή οτι δεν ετυχε να ψαξειs να δεις αν υπαρχουν αλλα προβληματα δεν σημαινει οτι ολα ειναι καλα. Υπαρχουν πολλοι που εχουν ψιλομικρα αλλα πανω στην τρελα του νεου λειτουργικου δεν δινουν σημασια και παραπαπονιουνται μονο για το θεμα συμβατοτητας με προηγουμενο software. Δηλαδη φτασαμε σε σημειο να μιλαμε οτι "νταξει ρε φιλε, 6 sec πιο αργο boot σιγα" Μηπως να μου ζηταει και κανα Euro καθε φορα που bootarei? Να σου ξεκαθαρισω οτι ο τονος μου ειναι τελειος φιλικος, απλα εχω νευρα με την κατασταση και την μυστικοπαθεια με τα προβληματα. Αυτο γινοταν παντα, αν μεσα στην τρελα του νεου λειτουργικου ξεινησει ενας και αναφερει τοτε ξεκινανε και αλλοι
reload13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Να ρωτησω λιγο αν με το upgrade dvd των 29$ μπορεις να κανεις κανονικα erase&install.. Και μπορει να μ πει κανεις αν αυτη τη στιγμη υπαρχει καποιο καταστημα στην Αθηνα που να μπορω να το αγορασω. Ευχαριστω.
polydoroskatharakis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Γιατί άραγε το καινούργιο Quicktime X μου λέει να εγκαταστήσω το QuickTime Player κάθε φορά που πάω να παίξω ένα wmv? Παρόλα αυτά, τα αρχεία παίζουν κανονικά στο QuickView. Έχω εγkαταστήσει το Perian και το Flip4Mac WMV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.