Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον χαζη ερωτηση, αλλα θα ηθελα να ξερω: Κερδιζετε κατι χρηματικο απο τον server; Σας πληρωνει η DICE η καποιος αλλος;

Παντως καλο θα ηταν να βαζατε που και που κανενα infantry only hardcore (ή εστω χωρις 3D spotting/camera/vehicles).

Δεν μπορω να βρω τετοιον server πουθενα :rolleyes:

Δημοσ.

Μαλλον χαζη ερωτηση, αλλα θα ηθελα να ξερω: Κερδιζετε κατι χρηματικο απο τον server; Σας πληρωνει η DICE η καποιος αλλος;

Παντως καλο θα ηταν να βαζατε που και που κανενα infantry only hardcore (ή εστω χωρις 3D spotting/camera/vehicles).

Δεν μπορω να βρω τετοιον server πουθενα :rolleyes:

Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω την εντύπωση ότι οι game service providers χρέωνουν κάπου 1 ευρώ ανά slot ανά μήνα. Δηλαδή για ένα 64άρη server θέλουμε ~770 ευρώ/χρόνο. Πώς καλύπτεται αυτό το ποσό; Το βάζουν απ' την τσέπη τους τα μέλη του εκάστοτε server;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για την ΕΑ...πάντως ΔΕΝ υπάρχει άλλη εταιρία με live support,και άμεση επικοινωνία μέσω twitter που σου μιλάνε..Τουλάχιστον είσαι σωστή εκεί!

Μου δώσανε και discount coupon -15% το πρωί για την ταλεπορία:P ...αλλά δεν έχει κάτι που θέλω να πάρω.. τα spectact λένε;

Δημοσ.

Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω την εντύπωση ότι οι game service providers χρέωνουν κάπου 1 ευρώ ανά slot ανά μήνα. Δηλαδή για ένα 64άρη server θέλουμε ~770 ευρώ/χρόνο. Πώς καλύπτεται αυτό το ποσό; Το βάζουν απ' την τσέπη τους τα μέλη του εκάστοτε server;

καπως ετσι ειναι απο οτι εχω καταλαβει.ο bazo union που τον εχουν τα παιδια απο το thelab ετσι πρεπει να λειτουργει.εχουν μαζευτει χ ατομα και βαζουν απο ενα ποσο για να κρατανε το σερβερ

Δημοσ.

Που να δεις άμα το clan έχει κάνα 2-3 servers :P βασικά εγώ στην αρχή τα έδινα όλα μονος μου και μετά από donations. Συνήθως βρίσκεις καλε προσφορες άμα ψαχτείς. Κάποτε θυμάμαι έδινα 30 λίρες το μηνα για 3 cs servers από 20 slot ο καθένας.

Δημοσ.

Μεχρι ποτε αραγε..;

Μακαρι να προλαβω αυριο να παρω μια paysafe και να το τσιμπησω.

Αξιζει;

στα 7.5 ευρώ πιστεύω είναι μια χαρά, 4 extra maps + όπλα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για την ΕΑ...πάντως ΔΕΝ υπάρχει άλλη εταιρία με live support

Και αν ο Ινδός που σου πέσει, καταλάβει τι πρόβλημα έχεις, θα είσαι τυχερός. ;)

Δημοσ.

Και αν ο Ινδός που σου πέσει, καταλάβει τι πρόβλημα έχεις, θα είσαι τυχερός. ;)

έχουν δει τα μάτια μου..Δεν υπάρχει τόσο πρόβλήμα..ΑΛΛΑ να τους λές το θέμα σου,και με το τί έχεις κάνει..και να σου απαντάνε σα να είσαι καθηστέρημα..ΕΕεε εντάξει,όλοι οι ξένοι αυτό κάνουν..:o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...