Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πλάκα πλάκα, τώρα συνειδητοποίησα κι εγώ τα 20GB και μάλιστα έχω το ίδιο πρόβλημα με τον hurin

έχω έναν 128αρη Samsung, άλλα για παιχνίδια είναι ο 40αρης Intel, στον οποίο έχω ήδη το Starcraft και το Steam... βάλε και τα "μικρά" Patches της DICE άλλα 3 GB... οριακά είμαι :huh:

Δημοσ.

Καλό θα ήταν πριν οποιαδήποτε αγορά να δούμε την beta. Μέχρι και drivers που ανεβάζουν την ταχύτητα εως και 38% έβγαλαν!

September 26, 2011

The Battlefield 3 beta will begin tomorrow for pre-order customers and Medal of Honor owners, and on the 29th for everyone else. To get the most out of the beta you’ll need to download our new GeForce 285.38 beta drivers that increase performance in the Battlefield 3 beta by up to 38% compared to the 285.27 drivers. In addition, our Battlefield 3 SLI profile has been updated, allowing you to get the absolute best performance from your multi-GPU machine.

Source: Geforce UK

Δημοσ.

Eνα φιλαρακι εχω που ειναι στην early και μου ειπε πως το game απλα δεν υπαρχει.

Επισης ολη η κοινοτητα του youtube εχει μεινει υπερικανοποιημενη απο τα uploaded videos.

Για εξηγησου Jeronimo, τι δεν σου αρεσε;

• Moderators
Δημοσ.

Η ιστορία με τα κλειδιά είναι το fail.

Ακόμα περιμένω να έρθει για early access και επειδή το είδαν ότι τελικά υπάρχει πρόβλημα (ενώ πιο πριν έλεγαν μην πηγαίνεται στο EA Support), τώρα το είπαν ότι να πάμε αν δεν έχουμε κλειδί.

Και μετά από μια ώρα αναμονή, στα 10 λεπτά περίπου που έμειναν, με έκανε cancel. Ξανά από την αρχή τώρα...

Δημοσ.

48 hours early beta ειναι το epic fail και εγω το κοροιδο ειμαι το ακομα μεγαλυτερο fail που αγορασα 50 ευρω απο origin και ακριβως οπως λεει o rider ΤΩΡΑ λενε αν δεν εχετε παρει κλειδι κατι συμβαινει μιληστε με support...2500 ατομα στην ουρα.

Ποσο ξεφτιλες ειναι ρε δηλαδη γιατι δεν μπορουσαν να στειλουν τα γαμημενα τα κλειδια ολη την προηγουμενη βδομαδα με το πασο τους και να ανοιξουν χαλαρα σημερα την beta ? γιατι να πρεπει να παρακαλαμε για κατι που αγορασαμε!!

Δημοσ.

pathetic. ποσο δυσκολο τους ειναι να στειλουν μαζικα καποια mails ? οταν βγαινει need for speed ομως ξερουν αμεσως να μου στειλουν newsletter ! :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...