Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Adventurer's Corner - Συζήτηση για Adventure games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει/παίξει ποτέ remaster παιχνιδιού που είχα παίξει το original.

To Syberia θα είναι η εξαίρεση.

Μπορεί να μη θυμάμαι ιδιαίτερα τα ingame στοιχεία αλλά θυμάμαι την συγκίνηση που είχα νιώσει.  

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Γίνεται remaster το πρώτο Syberia 🥹

https://store.steampowered.com/app/3660220/Syberia__Remastered/

Επιτελους ρε φιλε επιτελους. Εχω αγορασει τα πρωτα 2 σε κινητο υπολογιστη εχω και τα 4 τα εχω παιξει παντου τα πρωτα 2 και ευκαιρια μια φορα ακομα και με achievements που μου αρεσουν και καλυτερα γραφικα. Τι αλλο να ζητησει κανεις. Φερτε και το 2 αμεσα λεμε. Τι παιχνιδαρες. Μαζι με τα 2 πρωτα broken sword αλλα και τα monkey island οτι καλυτερο απο εκεινη την εποχη πανω στο point and click. Συν Myst/Riven για τους πιο ψαγμενους με τους δυσκολους γριφους. Τι εποχες. Μπραβο που τα κανουν remastered/remake και τα φερνουν στη σημερινη εποχη. Αν και η νεα γενια δεν θα τα εκτιμησει θελουν αρκετα πιο ευκολα παιχιδια απο αυτα. 

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Το πρώτο της σειράς παραμένει και το καλύτερο για μένα. Στο δεύτερο να πω την αλήθεια βαρέθηκα αρκετά, αλλά τουλάχιστον είχε ωραίο φινάλε.

Από το remaster δεν περιμένω να κόψουν το backtracking γιατί είναι αρκετά σημαντικό κομμάτι του gameplay. Ελπίζω όμως είτε να επιταχύνουν κάποια animations ή να μας δίνεται η επιλογή για να τα διακόψουμε (η Kate ανέβαινε και κατέβαινε σκάλες και σκαλοπάτια βασανιστικά αργά).

• Like 2
Δημοσ.

Απλά ένα από τα καλύτερα point and click adventure όλων των εποχών.

Ανατριχιάζω ακόμη με τη μουσική παραπάνω.

Πρέπει να παίξω το The World Before κάποια στιγμή, γιατί το 3 μάλλον δεν αξίζει απ' ότι έχω δει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/5/2025 στις 2:46 ΜΜ, Despotas είπε

Απλά ένα από τα καλύτερα point and click adventure όλων των εποχών.

Ανατριχιάζω ακόμη με τη μουσική παραπάνω.

Πρέπει να παίξω το The World Before κάποια στιγμή, γιατί το 3 μάλλον δεν αξίζει απ' ότι έχω δει.

Παίξε World Before, δες το 3 στο YouTube γιατί θα αρρωστήσεις απ'τα bugs που δεν διόρθωσαν ποτέ!

Πολύ καλή κίνηση το remaster των πρώτων Syberia! Τα'χω παίξει από 3-4 φορές και θα τα ξαναπάιξω, καθώς φαίνεται!

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Kavouromamouna είπε

Περισσότερο με remake μοιάζει παρά με remaster, σαν το Amerzone.

Παρόλα αυτά, το περιμένω πως και πως!

σε ακολουθεί η κάμερα και το κάνανε για τις κονσόλες προφανώς

Προτιμώ την σταθερή εικόνα των point and click αλλά οκ, ας περιμένουμε το αποτέλεσμα

• Like 2
Δημοσ.

The Biggleboss Incident

Προγρ. ημ/νία κυκλοφορίας: 22 Ιουλ 2025

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...