firepc Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 5 ώρες πριν, VasKag είπε Έχουμε κάτι παρόμοιο με το drifter να περάσουμε ανάλογα καλά? Kathy Rain 1 και 2 Thimbleweed Park 1 1
Kavouromamouna Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 12 ώρες πριν, VasKag είπε Έχουμε κάτι παρόμοιο με το drifter να περάσουμε ανάλογα καλά? Κάτι που να φέρνει προς το The Drifter, γενικά σαν gameplay, δυσκολεύομαι να βρω μια αντιστοιχία. Σαν ατμόσφαιρα και στιλ γραφικών, όμως, πέραν αυτών που πρότεινε ο firepc (και προσωπικά συνιστώ ιδιαίτερα το Kathy Rain), δες και αυτά: The Excavation of Hob's Barrow (εξαιρετικό, imho) Whispers of a Machine
VasKag Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Kavouromamouna είπε The Excavation of Hob's Barrow (εξαιρετικό, imho) ενα ακομα διαμαντι. το εχω τελειωσει παλιοτερα οπως και το kathy rain 1 και Thimbleweed Park. οπως και το locomotive Επειδη στο εξοχικο που ειμαι, εχω ενα αρχαιο λαπτοπ με core2duo, οποτε κοιταω να βρισκω παιχνιδια που να μπορω να τα παιξω και να μη μου σπανε τα νευρα. Το drifter ηταν οτι πρεπει. το kathy rain 2 δεν εχω κοιταξει αν ειναι στη κατηγορια αυτη. Γενικα τα pixel adventures ειναι οτι πρεπει για αυτο το λαπτοπ Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από VasKag
firepc Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Lucy Dreaming Lilly Looking Through (δεν ειναι πιξελιασμένο αλλά είναι απλό και ωραίο game)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα