Προς το περιεχόμενο

Έλληνας ναι - Χριστιανός όχι ;

nakostyphoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι για να είναι ένας ολοκληρομένος έλληνα πρέπει απαραίτητα να είναι και χριστιανός πολλοί θα διαφωνίσουν με αυτό αλλά λίγοι εκλεκτοί θα ενστερνιστούν την γνώμη μου.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολοκληρωμένος;Εκλεκτοί;Μήπως αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι κάπως υπερβολική ; Τι σημαίνει ολοκληρωμένος Έλληνας;Δηλαδή όλοι οι άλλοι είναι μισοί , λειψοί Έλληνες;

Το να είσαι Έλληνας δεν συνεπάγεται ότι είσαι και χριστιανός ούτε το αντίθετο φυσικά . Ο ελληνισμός προυπάρχει κατά πολύ του χριστιανισμού οπότε δεν μπορούμε να ταυτοποιούμε τους όρους ελληνισμός και χριστιανισμός .

Δημοσ.

egw pisteyw pws o kalos ellhnas prepei na einai opwsdhpote xristianos, na exei ksantha malia, prasina matia ,upsos anw tou 1.90 kai thelimatiko phgouni.

polloi tha diafwnisoun me ayto alla ligoi (akoma pio) eklektoi tha ensternistoun thn apopsh mou

Δημοσ.

Κράτα λοιπόν την περηφάνια σου αγαπητέ Νάκος. Εσύ και οι υπόλοιποι «εκλεκτοί».

Κρατείστε την καλά, αλλά η Ιστορία είναι αμείλικτη αγαπητέ. Το να λεει κανείς ότι μόνο οι χριστιανοί είναι Έλληνες, κατά τεκμήριο παραδέχεται ότι ο χριστιανισμός στήριξε και έσωσε την Ελλάδα. Ο χριστιανισμός ή οι εκπρόσωποί του;

Που έγινε αυτό, στο ανθελληνικό βυζάντιο, στην Επανάσταση του 21, στην ναζιστική κατοχή, στην δικτατορία του 67; Όπου απολυταρχία και η Εκκλησιαστική εξουσία από δίπλα. Πότε λιβανίζοντας δικτατορίσκους και πότε οσφυοκάπτοντας σε «νεκροκεφαλές».

Δημοσ.

nakostyphoon

Να δεχτω οτι δεν ειμαι

ολοκληρωμενος ελληνας.

Αν καταλαβαινω καλα λες

χριστιανος=ολοκληρωμενος ελληνας.

αρα

μη χριστιανος= μη ολοκληρωμενος ελληνας.

δε νομιζω να ζηταω πολλα, αν σου ζητησω

να μου δειξεις το λογο που το παραπανω

ειναι σωστο και οχι το παρακατω

μη χριστιανος=ολοκληρωμενος ελληνας.

αρα

χριστιανος= μη ολοκληρωμενος ελληνας.

Αν σου ηταν ευκολο θα ηθελα πολυ να μαθω

ποιους περιλαμβανεις στους εκλεκτους, οταν

εχεις αποκλεισει ανθρωπους σα τον

πυρρωνα και το σωκρατη

• Super Moderators
Δημοσ.
egw pisteyw pws o kalos ellhnas prepei na einai opwsdhpote xristianos, na exei ksantha malia, prasina matia ,upsos anw tou 1.90 kai thelimatiko phgouni.<hr /></blockquote>

Όχι ρε γαμώτο, αποκλείστηκα!! Αν έχω μόνο το πηγούνι, τι θα είμαι; :P

Δημοσ.

Με συγχωρείς, αλλά μετά βίας συγκρατώ τα γέλια μου.

Καλέ μου άνθρωπε, το Πατριαρχείο είχε διακόψει την κοινωνία με την Ελληνική εκκλησία για περίπου τριάντα χρόνια. Την είχε χαρακτηρίσει σχησματική, γιατί προωθούσε τον εθνοφυλετισμό. Η σημερινή ελληνική εκκλησία είναι γέννημα του "άθεου Διαφωτισμού" που καταγγέλει ο Χριστόδουλος(την έφτιαξαν οι Βαυαροί στα πρότυπα των εθνικών εκκλησιών της Δ. Ευρώπης).

Το έθνος διασπά την κοινότητα των χριστιανών και γι'αυτό το Πατριαρχείο καταδίκασε και προσπάθησε να περιορίσει τα Βαλκανικά εθνικά κινήματα.

Σοβαρά τώρα:Πως σου ήρθε αυτό;Τι σε τσάντισε τόσο πολύ;

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote nakostyphoon:</font><hr>πολλοί θα διαφωνίσουν με αυτό αλλά λίγοι εκλεκτοί θα ενστερνιστούν την γνώμη μου. <hr /></blockquote>

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Αυτό ρε φίλε έπρεπε να μπει κάτω από το θέμα "Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...".

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote ^BOOMBOOM:</font><hr> egw pisteyw pws o kalos ellhnas prepei na einai opwsdhpote xristianos, na exei ksantha malia, prasina matia ,upsos anw tou 1.90 kai thelimatiko phgouni. <hr /></blockquote>

Εγώ πάλι έχω όλα τα παραπάνω, και ένα ακόμα που τείνει προς το Αφρικάνικο (μι πιάνς?). Πόσο Έλληνας είμαι, πείτε μου γιατι δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια....

Οχι οτι κάνει μπάμ, πώς ξεκινάνε αυτά τα topic......

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote bandito:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote ^BOOMBOOM:</font><hr> egw pisteyw pws o kalos ellhnas prepei na einai opwsdhpote xristianos, na exei ksantha malia, prasina matia ,upsos anw tou 1.90 kai thelimatiko phgouni. <hr /></blockquote>

Εγώ πάλι έχω όλα τα παραπάνω, και ένα ακόμα που τείνει προς το Αφρικάνικο (μι πιάνς?). Πόσο Έλληνας είμαι, πείτε μου γιατι δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια....

Οχι οτι κάνει μπάμ, πώς ξεκινάνε αυτά τα topic...... <hr /></blockquote>

Πώς;

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Γηρυόνης:</font><hr> XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

<hr /></blockquote>

ΚΑΙ ΞΑΝΑ:

ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΧΒΕ!!! ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ;

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...