Προς το περιεχόμενο

Signs


DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε ξέρω για εσάς αλλά μόλις προχτές που είδα την ταινία απογοητεύθηκα! Βέβαια μου το είχαν πει 2 φίλοι οτι τζάμπα θα χάσω το χρόνο μου, αλλά τι να κάνω, με έφαγε η περιέργεια & δε περίμενα να νοικιάσω αργότερα το DVD! Εσάς πως σας φάνηκε; Ηταν αυτό που περιμένατε απο τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη; Εγώ πάντως όχι! Κρίμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

megisti apati.telika mono h ekti aisthisi aksize.Kai einai krima gamoto giati ilpiza na exei thn antistoixh synexeia o skinothetis(kai senariografos).Krima.Ton efage to hollywood kai ayton exei epanapafthei sto xrhmatakia tou kai pane ta oraia senaria.akolouthi asxet erotisi!Exoun vgei se dvd oi synhtheis ypoptoi? My name is Kaizer Jose

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμμμ...πρεπει οπωσδήποτε να αρχίσω να ξαναγράφω κριτικουλες:) τώρα μένει να βρω και χρόνο για αυτό:P

 

κοιτάξτε, μην κρίνετε την ταινία ως επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι από τις ταινίες του ήταν η πιο "πεζή" με την έννοια ότι στην έκτη αίσθηση είχε δυνατό σενάριο και βαριά σκηνοθεσία ενώ στον άφθαρτο είχε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ χαρακτήρες, αυτό είναι κάτι ανάμεσα, δίνει τον φόβο του ξένου, και έχει την σύνδεση ενός ανθρώπου με την πίστη του

 

η εξωγήινοι ήταν απλά το πρόσχημα η "σεναριακη" λύση για να πετύχει αυτό το σκοπό, φυσικά θα μπορούσε αντί για εξωγήινους να είχε τεράστιες ανθρωποφάγες γάτες, το ίδιο θα ήταν.

 

αυτό που με ενόχλησε όμως ήταν ακριβός ότι αντιμετώπιζε τους εξωγήινους (ένα θέμα που μόνο 2 ταινίες έχουν αγγίξει σωστά το space odyssey 2001 και το contact άντε και το στενές επαφές τρίτου τύπου) τελείως ανθρωπομορφικά, και αυτό είναι λάθος, εμένα δηλαδή μου άφησε μια πικρία γιατί είναι άδικο να τους εξαντλήσεις σε ένα επίπεδο μοτίβο όταν μπορούν ως ιδέα να δώσουν πολλά

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και δυστυχώς και το OST δεν ήταν αξιόλογο...

Σε σχέση με το Unbreakable (του ίδιου), που είχε δύναμη σε πολλά σημεία...

Τελικά μάλλον πολλές φορές συμβαδίζουν μουσική και ταινία στο αποτέλεσμα που θα βγεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς ο Shyamalan κατάφερε μόνο με τρεις ταινίες να τυποποιηθεί σε τέτοιο βαθμό που βλέποντας το Signs νοιώθεις ότι ξέρεις τι θα συμβεί σε κάθε στιγμή. Ξέρεις πότε θα "τρομάξεις" και αυτό συγκριτικά με την Έκτη Αίσθηση είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα. Επιπλέον ο τρόπος που παρουσιάζονται οι εξωγήινοι μου θύμισε το Mars Attacks. Όντα πολύ πιό εξελιγμένα από τους ανθρώπους που όμως εξολοθρεύονται με γελοίο τρόπο. Αν είναι δυνατόν κάποιοι να καταφέρνουν να ταξιδέψουν σε ένα μακρινό και άγνωστο πλανήτη χωρίς την παραμικρή προστασία και τελικά να πεθαίνουν όταν έρχονται σε επαφή με νερό!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

dim b:

 

λολ ρε τα ειπες ολα:P αλλα ενταξι μικρο το κακο

 

εσενα το αυτο σε πειραξε? η μηπος το οτι ταξεδεψαν το μισο συμπαν για να κατακτησουν ενα πλανητη φτιαγμενο κατα το 75% απο το ΠΛΕΟΝ τοξικο υλικο για αυτους.

 

και παροτι εχουν την τεχνολογια να κανουν διαστρικα ταξιδια δεν εχουν την τεχνολογια να φτιαχνουν...αδιαβροχα!

 

lol:p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'Εχουν τη τεχνολογία να κάνουν το ταξίδι αυτό , να φτιάξουν τα σχήματα αμέσως και με μοναδικό τρόπο, τα διαστημόπλοια που δεν τα βρίσκουν τα radar και με πιο όπλο θα πολέμαγαν τους ανθρώπους ?

:smirk:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...