koystado Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν έχεις κάποια Onboard κάρτα γραφικών (δεν ξέρω αν μιλάς για το σύστημα της υπογραφής σου μιας κι αυτό λέει 2GB RAM), ψάξε στο BIOS για την επιλογή memory remap. βασικα το νεο σύστημα δεν έχει ακομα κάρτα γραφικών και είναι με την onboard λες να ειναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ναι το λογικότερο είναι να ευθύνεται η onboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 δηλαδή οταν θα πάρω κάρτα γραφικών θα έχω 4 γιγα ή θα χρειατσώ να κάνω φορματ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ακομα και να εχεις vga... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 δηλαδή οταν θα πάρω κάρτα γραφικών θα έχω 4 γιγα ή θα χρειατσώ να κάνω φορματ? Όταν βάλεις νέα κάρτα γραφικών, θα απενεργοποιήσεις απ το BIOS την onboard και θα έχεις 4GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εγω εχω τον εξης υπολογιστη τη να βαλω 32-bit η 64-bit cpu i7 860 στα 2,80GHz 6gb ra,motherboard asus maximus 3 formula και καρτα γραφικων ati hd 5850 1gb Για να εχεις τετοιο pc και να ρωτας αμα πρεπει να βάλεις 64αρια μαλλον δεν θα ξέρεις πολλα και αγορασες τέρας για να ripareis ταινιες του holywood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kernelalive Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 εγώ λέω 64bita έχουν βγάλει αρκετές παραξενίες τα 86αρια και ακόμα δν βγήκαν .βασικά θα μπορούσες να τρέξεις το σχετικό τεστ που έχει η microsoft για να είσαι αρκετά σιγουρος αν θα τα σηκώσει η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexkass Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 μα τι λέτε... έχει 6GB ραμ και θα βάλει 32bit? τι να πω... όποιος λέει ότι τα 64bit έχουν θέματα μάλλον δεν έχει αγγίξει windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 τα 64αρια είναι άψογα! τα φοράω 1+ μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 μια απο τα ιδια!!απλα αψογα,καμμια σχεση με τα 64αρια των xp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livanakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με το λειτουργικό σύστημα ,θέλωντας να κάνω format βλέπω πως υπάρχουν 2 εκδόσεις των Windows 7 : 32bit & 64bit .. Ποια να προτιμίσω και γιατί ? Τον υπολιστή δεν τον θέλω για παιχνίδια αλλά για εργασίες και Internet . φιλαρακι εγω χρησιμοποιο windows 7 32bit ultimate και ειναι το κατι αλλο εχω δει και τα 64 bit αλλα δεν ειναι και τοσα καλα απο ολεσ τισ αποψεισ και κυριος δεν ειναι καλα για παιχνιδια ! εγω σου λεω windows 32bit να βαλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 εχω δει και τα 64 bit αλλα δεν ειναι και τοσα καλα απο ολεσ τισ αποψεισ και κυριος δεν ειναι καλα για παιχνιδια ! εγω σου λεω windows 32bit να βαλεις Και απο ποιες αποψεις δεν ειναι καλα?Και γιατι δεν ειναι καλα για παιχνιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 φιλαρακι εγω χρησιμοποιο windows 7 32bit ultimate και ειναι το κατι αλλο εχω δει και τα 64 bit αλλα δεν ειναι και τοσα καλα απο ολεσ τισ αποψεισ και κυριος δεν ειναι καλα για παιχνιδια ! εγω σου λεω windows 32bit να βαλεις cough cough...BULLSHIT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boymanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εχω το εξης προβλημα:εχω 2GB μνημη και εχω βαλει windows7 64bit,και μου παρουσιαζεται συχνα το παρακατω:οταν ανοιγω 3-4 σελιδες,μου κολλαει και ο ιντερνετ εξπλορερ και ο mozzila.μου λεει οτι δεν ανταποκρινονται,με αποτελεσμα να κλεινω τα παραθυρα και να ξαναμπαινω.θα ηθελα να ρωτησω τι θα ηταν καλυτερα.να βαλω επιπλεον 2GB μνημη ή να βαλω τα 32 bit?μηπως ο φορητος δεν σηκωνει τα 64 bit?ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Να βάλεις άλλα 2gb. (μήπως έχεις απενεργοποιήσει το pagefile); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα