Προς το περιεχόμενο

Windows 7 32bit VS 64bit - ποιο να προτιμήσω, γιατί, ιδιαιτερότητες, απορίες

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον η ερωτηση απλη δεν εχω κοιταξει τι παιζει με τα 7....

Μπορω στα προεγκατεστημενα λαπτοπ που εχουν βιστα να βαλω τα 7??/αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος??κατι σε τετοιο???

Μου προτεινετε να τα βαλω τα 7 η οχι>>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα σε ολους.

Ρε παιδια χτυπιεμαι με ενα προβλημα που παρουσιαστηκε ξαφνικα πριν 2 μερες στα Win7/64bit και δε μπορω να βγαλω ακρη.

Συγκεκριμένα στην οθόνη υποδοχής χαθηκαν οι χρηστες και βγαζει μονο εναν, αυτόν που χρησιμοποιησε τελευταια φορα το PC. Υπάρχει καποια ιδεα;

Κανενας;;;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κανενας;;;

Θα ρωτησω κατι αυτονοητο αλλα ποτε δεν ξερεις:Οι χρηστες που δεν φαινονται στην αρχικη οθονη υπαρχουν ακομα?Υπαρχει περιπτωση να εχουν σβηστει?

Ριξε μια ματια εδω.

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7security/thread/0b5332e3-0c0e-46f9-9818-4ecbc7135695

Αλλη μια ερωτηση,το pc ειναι σε workgroup ή μπηκε προσφατα σε domain?

Επεξ/σία από Gi0

Θα ρωτησω κατι αυτονοητο αλλα ποτε δεν ξερεις:Οι χρηστες που δεν φαινονται στην αρχικη οθονη υπαρχουν ακομα?Υπαρχει περιπτωση να εχουν σβηστει?

Ριξε μια ματια εδω.

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7security/thread/0b5332e3-0c0e-46f9-9818-4ecbc7135695

Αλλη μια ερωτηση,το pc ειναι σε workgroup ή μπηκε προσφατα σε domain?

Υπαρχουν 2 χρηστες με δικαιωματα admin και τους ειχα ορισει με την εγκατασταση του λειτουργικου πριν 2 μηνες. Μεταφερομαι απο τον ενα στον αλλο με την επιλογη αλλαγη χρηστη που υπαρχει στην welcome screen μαζι με τον χρηστη που ηταν συνδεδεμενος τελευταια φορα αφου περασω παλι ονομα και φυσικα κωδικο. Ναι ειναι σε workgroup.

λοιπον η ερωτηση απλη δεν εχω κοιταξει τι παιζει με τα 7....

Μπορω στα προεγκατεστημενα λαπτοπ που εχουν βιστα να βαλω τα 7??/αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος??κατι σε τετοιο???

Μου προτεινετε να τα βαλω τα 7 η οχι>>

κανεις ρε μαγκες???

Μπορώ να αλλάξω το welcome screen;;Πήρε ο συγκάτικος μου ένα laptop HP και έχει άλλο θέμα στην οθόνη που βάζεις κωδικό για να μπεις στον χρήστη σου.και έχει και ένα πολύ ωραίο θέμα που δεν το βρίσκω πώς να το έχω και γω..

υπάρχουν πολλοί τρόποι και χειροκίνητοι αλλά το πιο εύκολο είναι μέσω προγράμματος. Ένα από τα πολλά:

http://www.julien-manici.com/windows_7_logon_background_changer/

αν έχεις ήδη εγκατεστημένο το tune up utilities γίνεται και από εκεί...

κατα τη γνωμη μου το μελλον των pc ειναι core i7 επεξεργαστης με 64-bit windows 7, δε υπαρχουν ακομα παρα πολλα πραγματα για 64αρια αλλα τηα βγουν στα συγουρα, ειναι μεχρι να γινει η αλλαγη...οταν βγει και το flash player 64 bit σιγουρα θα βγουν και browsers 64 bit και γενικοτερα ολα τα προγραμματα θα μπορουν να τρεχουν πιο γρηγορα

τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου

καλησπερα παιδια. ολα καλα με τα 7 αλλα προσφατα μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα οταν ανοιγω το PC. μπαινει στα windows και αφου μου δειχνει το desctop χωρις τα εικονιδια, μενει εκει. δλδ σταματαει να φορτωνει και πατωντας αριστερο κλικ καμποσες φορες, λεει οτι ο iexplorer.exe θελει restart και πρεπει -για να πιασει- να το κανω καμια 10αρια φορες ετσι ωστε να "σηκωθει" καονικα ο iexplorer. καμια ιδεα? γνησια ειναι στο pc της υπογραφης μου. τωρα μου παρουσιαστηκε και δεν ξερω τι να κανω. εχω κανει scan για ιους με nod32, super adispyware και spybot και οτι βρηκε το εβγαλε αλλα το προβλημα συνεχιστηκε. επισης τη registry εχω κοιταξει με regcure και TuneUp Utilities και παλι τπτ. any ideas? υπαρχει τροπος να εγκαταστησω τον iexplorer απο πανω παλι? γιατι θελω να αποφυγω το format

σε λιγους μηνες θα αγορασω νεο υπολογιστη (δικια μου συνθεση)

αν βαλω 64bit windows οι εφαρμογες τον 32bit θα τρεχουν κανονικα?

θα βαλω τα 64bit γιατι θα εχει 8giga ram!

και κατι ακομα! θα πηγαινει ποιο αργα η ποιο γρηγορα? και με τα παιχνιδια θα εχει καποιο προβλημα?

• Moderators
σε λιγους μηνες θα αγορασω νεο υπολογιστη (δικια μου συνθεση)

αν βαλω 64bit windows οι εφαρμογες τον 32bit θα τρεχουν κανονικα?

Ναι(εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις,πχ eset antivirus)Κανε και τον κοπο να διαβασεις μερικες σελιδες απο το topic.Πρεπει να εχει απαντηθει παρα πολλες φορες η συγκεκριμενη ερωτηση.

και κατι ακομα! θα πηγαινει ποιο αργα η ποιο γρηγορα? και με τα παιχνιδια θα εχει καποιο προβλημα?

Οχι,δεν θα χεις προβλημα.

Καλησπέρα σας..Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση των 7..Στον υπολογιστή μου εχω μεσα έναν δεύτερο σκληρό για τα αρχεία μου..Ομως δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή μου και δεν μπορώ να διαβάσω τα αρχεία του.Αντίθετα στη διαχείρηση συσκευων το βλέπει και μάλιστα λεει οτι η συσκευη λειτουργεί κανονικά!!

any ideas?:fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...