Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα  pc με windows xp 32bit...Νομίζω έχω μείνει πολύ πίσω(!) Λέω να πάω σε 7, αλλά σε ποια έκδοση?
Έχω 4gb ram, asus eah4350 1gb vga, intel e5300 cpu και 500αρη σκληρό...Λέω να πάω σε ultmate 64bit, αλλά έχω 2 απορίες:

1)Θα βρω drivers για τα parts μου?

2)Θα λειτουργούν όλα τα παλιά μου προγράμματα και τα games..?

3)Τι άλλα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω..?

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

1)Θα βρω drivers για τα parts μου?

2)Θα λειτουργούν όλα τα παλιά μου προγράμματα και τα games..?

3)Τι άλλα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω..?

Χρειαζεσαι τα extra features των ultimate? Φανταζομαι πως με τα Pro εισαι απολυτα καλυμμενος.

That said,

1) Nαι (..προτεινεται ενα googling για επιβεβαιωση παντως)

2)Εαν δεν μας πεις ποια ειναι αυτα, δεν μπορουμε να σου απαντησουμε. Παρ ολα αυτα, ισχυει το προηγουμενο

3)Δεν μπορω να φανταστω κατι που μπορει να παει στραβα

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά(sorry και για την καθυστέρηση) η motherboard μου είναι η gigabyte g31m-es2l...Από ότι είδα όλα τα parts μου υποστηρίζουν 64bit...Όσο για τα προγράμματα που χρησιμοποιώ, μην φανταστείτε τίποτα τρομερό...Πιο πολύ για παιχνίδια το έχω το pc...Και επειδή πρόκειται να τα πάρω και "σπασμένα", δεν ξέρω ποια έκδοση να επιλέξω...

1)Λέτε pro ή ultimate?

2)Και κάτι άλλο, όταν θα τα περάσω, ΟΛΑ όσα έχω μέσα στον σκληρό θα χαθούν..?

Δημοσ.

Και κάτι άλλο,

1)σε σπασμένα οι ενημερώσεις γίνονται κανονικά με κάποιο activator/crack..?

2)Αν τα πάρω σε αγγλικά, μπορώ κάπως να περάσω ελληνικά..?

• Moderators
Δημοσ.

Η ultimate αναγκαστικά θα περαστεί μέσω usb σωστά? Γιατί από ότι είδα είναι πάνω από 5gb...

3.1 GB η x64 SP1, 2,4 GB η x86 SP1. Αγγλικα και στις δυο περιπτωσεις.

2)Αν τα πάρω σε αγγλικά, μπορώ κάπως να περάσω ελληνικά..?

Nαι, μεσω του Windows Update.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά 3...(4) ερωτήσεις :   :-D

1)Θα χάσω ότι έχω στον σκληρό μου άμα πάω από xp σε 7..?

2) Γίνεται να τα κάνω απευθείας Setup, χωρίς να τα περάσω σε cd ή usb..?

3)Αν δεν δουλεύει κάτι στο pc λογικά μετά την εγκατάσταση θα μπορώ να περάσω drivers, σωστά..?

4) Γίνεται να φτιάξω ένα partition, να περάσω εκεί κάποια από τα αρχεία μου(docs,vids,pics)και να τα περάσω μετά την εγκατάσταση στα 7? Θα σβήσω και το partition και όλα ok..Γίνεται όμως?

Επεξ/σία από tsourakis13
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά 3...(4) ερωτήσεις :   :-D

1)Θα χάσω ότι έχω στον σκληρό μου άμα πάω από xp σε 7..? Θα δημιουργηθεί φάκελος windows old λογικά αλλά τα προγράμματά σου προφανώς δεν θα είναι λειτουργικά. Τα αρχεία από άλλο partition δεν θα χαθούν.

2) Γίνεται να τα κάνω απευθείας Setup, χωρίς να τα περάσω σε cd ή usb..? Όχι.

3)Αν δεν δουλεύει κάτι στο pc λογικά μετά την εγκατάσταση θα μπορώ να περάσω drivers, σωστά..? Ναι. Αρκεί να τους έχεις έτοιμους από πριν γιατί μπορεί να μην δουλεύει το ιντερνετ.

4) Γίνεται να φτιάξω ένα partition, να περάσω εκεί κάποια από τα αρχεία μου(docs,vids,pics)και να τα περάσω μετά την εγκατάσταση στα 7? Θα σβήσω και το partition και όλα ok..Γίνεται όμως? Βεβαίως και γινεται αλλά δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά. Απλά τα βάζεις εξαρχής σε άλλο partition άλλο από αυτό της εγκατάστασης των win.

Προφανώς το backup που αναφέρει ο alexzzz σου δίνει τη σιγουριά που ζητάς. Μόνο στην περίπτωση 4 μπορείς να πεις ότι δεν χρειάζεται backup. Aρκεί βέβαια να αφήσεις ανέγγιχτο εκείνο το partition.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω σε 2 cd δυο windows xp και θελω να κανω εγκατασταση σε εναν υπολογιστη παλιο τα 32 bit...πως θα ξεχωρισω ποια ειναι 32bit και ποια οχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...