Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι 4πυρινος ειναι.

παντως και τετραπυρηνος που ειναι και 4 γιγα ραμ που εχω τωρα οταν κανει update ο kaspersky 93%ραμ και 90% επεξεργαστικη ισχυ τρωει!χαχα!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για την αγορα νεου λαπτοπ το οποιο δεν εχει λογισμικο. Ψαχνοντας θυμηθηκα πως εχω windows 7 premium 32bits απο το πλαισιο τα οποια μου ειχαν δωσει μαζι με την αγορα ενος λαπτοπ προ 5ετιας. Τα windows αυτα δεν περαστηκαν ποτε καθώς παρεμεινα με τα προεγκατεστημενα vista.
To ερωτημα μου ειναι: αν αγορασω λαπτοπ χωρις λογισμικο, μπορω με καποιο τροπο να περασω τα αντιστοιχα windows 7 αλλα 64 bits?? (εχω το CD με τα windows και το product key)

Δημοσ.

Μόνο δοκιμάζοντας μπορείς να το μάθεις αυτό,μπορεί το δισκάκι που σου δώσανε να κάνει μόνο update από vista,μπορεί το κλειδί να δουλεύει μόνο στο παλιό laptop μπορεί χίλιαδυο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα φθηνο λαπτοπ απο το e-shop.Ερχεται FreeDos,χωρις λογισμικο δηλαδη με 2 χρονια εγγυηση.Αν περασω Windows 7 που δεν τα εχω αγορασει χανω την εγγυηση?

Δημοσ.

Μόνο αν θεωρηθεί «κακή χρήση» η εγκατάσταση λειτουργικού,οπότε όχι, δεν χάνεις την εγγύηση που είναι μόνο για το υλικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια σειρα απο noob ερωτησεις.

1)Το συστημα λεει: 64-bit, 4GB Ram (x2 2GB DDR2). Λεει ομως οτι μονο 2.94GB ειναι δυνατη για χρηση. Ειμαι ενταξει ??!... 2GB δεν επρεπε να εχω για χρηση? Εχω μπερδευτη λιγο.

Παρεμπιπτοντος με 4gb ram 64 η 32 bits?

2)θελω να κανω φορματ το pc. Εχω ειδη windows 7 και θελω να βαλω και παλι τα 7. Βλεπω στο νετ οτι μπορω να κατεβασω τα windows 7 τζαμπα αλλα αυτα δεν περιεχουν product key. Οταν αγοραζουμε pc, product key δεν συμπεριλαμβανεται? Αν ναι, πως το βρισκω?...

Επισης ενα product key απο windows xp λειτουργη σε 7?.....

Επεξ/σία από doubtful
Δημοσ.

1)Το συστημα λεει: 64-bit, 4GB Ram (x2 2GB DDR2). Λεει ομως οτι μονο 2.94GB ειναι δυνατη για χρηση. Ειμαι ενταξει ??!... 2GB δεν επρεπε να εχω για χρηση? Εχω μπερδευτη λιγο.

2)Παρεμπιπτοντος με 4gb ram 64 η 32 bits?

3)θελω να κανω φορματ το pc. Εχω ειδη windows 7 και θελω να βαλω και παλι τα 7. Βλεπω στο νετ οτι μπορω να κατεβασω τα windows 7 τζαμπα αλλα αυτα δεν περιεχουν product key. Οταν αγοραζουμε pc, product key δεν συμπεριλαμβανεται? Αν ναι, πως το βρισκω?...

4)Επισης ενα product key απο windows xp λειτουργη σε 7?.....

1. εχεις 32bit για αυτο. τα 32αρια αναγνωριζουν ~3gb ραμ.

2. σαφως 64bit

3. συνηθως συμπεριλαμβανεται. στο λαπτοπ θα το βρεις στο κατω μερος, σε ενα αυτοκολλητο.

4. οχι

Δημοσ.

Να σε καλα.

Εχω 32bit... ?? μμμμ αυτο εξηγει γιατι λεει 2.94. Οταν ομως παω -> Υπολογιστης -> Ιδιοτητες γιατι λεει 64bit...?΄ :unsure:

Δημοσ.

Να σε καλα.

Εχω 32bit... ?? μμμμ αυτο εξηγει γιατι λεει 2.94. Οταν ομως παω -> Υπολογιστης -> Ιδιοτητες γιατι λεει 64bit...?΄ :unsure:

αν μιλαμε για φορητο ή σταθερο με καινουργιο επεξεργαστη που εχει ενσωματωμενο τον controller της καρτας γραφικων , τοτε δεσμευει ενας μερος της μνημης για να την δωσει στην καρτα γραφικων

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...