Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά γενικά δεν περίμενα τίποτα! Ο λόγος που έστειλα ήταν το ότι ήμουν εκνευρισμένος που είχαμε χάσει το game έτσι και δεν ήταν lost prevented από την στιγμή που ήταν 3 vs 5! :P

Δημοσ.

Hexakill. Not even once. 

Με τόσο caps και reprot νόμιζα οτι έπαιζα σε wood adventures videάκι.

Έπεξα 2 hexa με jinx-ουλα...snowballing was never easier...

Επίσης θάνατος στον 3/11/0 Ζedd απο πίσω μου που έκανε KS Mah hexa...έχω μόλις κάνει Penta με το passive έυτασα σωμα με σωμα με Varus και τον έχω στριμοξει με τα chompers μπροστά (έιναι κάπου στο 20%HP και έχω έτοιμα R και τα W) μέσα στο δίλημμα μου λέω να κοπανήσω την R γιατί πιάνει μεγαλύτερο area...

Ε στο μισο δεύτερο που κάνει να την κοπανήσει πετάγεται ο Ζedd να πάρει επιτελούς και άλλο kill  ενώ βλέπω την ρουκέτα να περνάει από πάνω του ενώ πεθαίνει :3

Leonardo-Dicaprio.gif

• Like 1
Δημοσ.

Έπεξα 2 hexa με jinx-ουλα...snowballing was never easier...

Επίσης θάνατος στον 3/11/0 Ζedd απο πίσω μου που έκανε KS Mah hexa...έχω μόλις κάνει Penta με το passive έυτασα σωμα με σωμα με Varus και τον έχω στριμοξει με τα chompers μπροστά (έιναι κάπου στο 20%HP και έχω έτοιμα R και τα W) μέσα στο δίλημμα μου λέω να κοπανήσω την R γιατί πιάνει μεγαλύτερο area...

Ε στο μισο δεύτερο που κάνει να την κοπανήσει πετάγεται ο Ζedd να πάρει επιτελούς και άλλο kill  ενώ βλέπω την ρουκέτα να περνάει από πάνω του ενώ πεθαίνει :3

Leonardo-Dicaprio.gif

Αν ήσουν full build κακώς έριξες ulti :P

Κάνεις πολύ περισσότερο damage με autos :D

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής τέτοια σκατοψυχιά οπότε ήθελα να το τελιώσω με ability για ένα όμορφο ending...27/8/14 ήμουν σε 40λεπτό match με 260cs, το full build είχε χτιστεί ώρα τώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

QQ stories:
Game με μια tristana Platinum V 0 LP και 20 ηττες παραπανω, να απειλει απτο 1ο min οτι θα παει afk για random λογους-αφορμες-οτιδηποτε εβρισκε ευκαιρο. Με αυτα και με αυτα παμε με τα νερα της ολοι (το report φυσικα θα εφευγε χ4 μετα το game) και φτανουμε στο 35-40 , ειχαμε παρει objects, τα tfs τα ειχαμε δυσκολα αλλα τα ειχαμε αν δεν καναμε καποιο προφανες throw, γενικα το πηγαιναμε προς νικη, μεχρι που...

...

...

... o jungler πηρε με smite το red buff της tristana...Kαι πηγε afk :P

Βεβαια, παρα τον εκνευρισμο η χαρα ηρθε αμεσως μετα το defeat (εξου και ο λογος του ποστ) μολις διαπιστωσα οτι η συγκεκριμενη ηττα την εριξε απο platinum V--->gold 1 εχοντας μαλιστα τοσο τραγικο MMR που δεν προκειται να ξανανεβει plat παρα μονο αν κανει 8-9 wins hot streak. Eπιτελους εφαρμοσανε αυτο το συστημα που τα V tiers δεν ειναι μαξιλαρακια ασφαλειας και ο καθενας εκανε οτι γουσταρε. Ετσι η αγαπητη tristana trollare με την ησυχια της, αλλα της ηρθε kinder-εκπληξη μετα το defeat :devil:

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1
Δημοσ.

απο τον ανηψιο μου κλεψαν το account, εστειλα αιτημα στο support στη riot με τις info που ζητανε, ξερει κανεις ποσσο καιρο κανουν για να απαντησουν και αν σου επιστρεφουν το account?

Δημοσ.

QQ stories:

Game με μια tristana Platinum V 0 LP και 20 ηττες παραπανω, να απειλει απτο 1ο min οτι θα παει afk για random λογους-αφορμες-οτιδηποτε εβρισκε ευκαιρο. Με αυτα και με αυτα παμε με τα νερα της ολοι (το report φυσικα θα εφευγε χ4 μετα το game) και φτανουμε στο 35-40 , ειχαμε παρει objects, τα tfs τα ειχαμε δυσκολα αλλα τα ειχαμε αν δεν καναμε καποιο προφανες throw, γενικα το πηγαιναμε προς νικη, μεχρι που...

...

...

... o jungler πηρε με smite το red buff της tristana...Kαι πηγε afk :P

Βεβαια, παρα τον εκνευρισμο η χαρα ηρθε αμεσως μετα το defeat (εξου και ο λογος του ποστ) μολις διαπιστωσα οτι η συγκεκριμενη ηττα την εριξε απο platinum V--->gold 1 εχοντας μαλιστα τοσο τραγικο MMR που δεν προκειται να ξανανεβει plat παρα μονο αν κανει 8-9 wins hot streak. Eπιτελους εφαρμοσανε αυτο το συστημα που τα V tiers δεν ειναι μαξιλαρακια ασφαλειας και ο καθενας εκανε οτι γουσταρε. Ετσι η αγαπητη tristana trollare με την ησυχια της, αλλα της ηρθε kinder-εκπληξη μετα το defeat :devil:

χαχαχα. ελληνας kata ξεκιναει και trollαρει επειδη ενας khazix του πήρε το mid. στο 10min  ειναι κάπου 20 deaths και ολα τάδινε στο mid teemo. τι κλαμα επεσε δε περιγράφεται...

btw v3 LSI

Δημοσ.

Καλά tbh δε smitάρεις στο 40 red buff απο το AD σου (ιδιαίτερα απο tristana) εκτός αν είναι 0/10 και στουκάρει σε turrets.

Επιτομή του bm και του δε θέλω να κερδίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά tbh δε smitάρεις στο 40 red buff απο το AD σου (ιδιαίτερα απο tristana) εκτός αν είναι 0/10 και στουκάρει σε turrets.

Επιτομή του bm και του δε θέλω να κερδίσω.

Ε ναι προφανως και εκανε μαλακια ο jungler , δεν ειπε κανεις το αντιθετο.
Δημοσ.

Αποψεις για Sivir mid???

Spell shield, πολυ καλο poke, φοβερο clear / push

Utility ult

εξαρτάται από το αντίπαλο mid θα έλεγα. Αν έχεις για παράδειγμα zed/kha/yasuo απέναντι δεν νομίζω ότι θα την γλυτώσεις. Εκτός βέβαια αν έχεις πάρει 2 kills pre lvl6

Δημοσ.

Αποψεις για Sivir mid???

Spell shield, πολυ καλο poke, φοβερο clear / push

Utility ult

No escape 

Μικρο range

Με τοσα ganks mid πλεον , nope

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...