MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 assassin build top (1300hp 0 armor 0 mr) σε 10 λεπτα εδωσε 6 death, μετα απο 3-4 tf λεει "παω afk γιατι με κραζετε" Οκ ειδαμε το "assasin build του yasuo top". Mπορεις να μας πεις ποιο ειναι το αλλο του build που τον καθιστα god/1st tier pick στο top atm; Γιατι εγω 1 build ξερω στον yasuo με conditional παραλλαγες -παντως οχι tanky- και νομιζα οτι με αυτο το build ειναι god tier pick. YΓ. Kαι μια που λεμε για builds: Ωραιο το pd στον xin. Kαι ωραια μποτα. Το BF sword για τι το πηγαινες;
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Οκ ειδαμε το "assasin build του yasuo top". Mπορεις να μας πεις ποιο ειναι το αλλο του build που τον καθιστα god/1st tier pick στο top atm; Γιατι εγω 1 build ξερω στον yasuo με conditional παραλλαγες -παντως οχι tanky- και νομιζα οτι με αυτο το build ειναι god tier pick. YΓ. Kαι μια που λεμε για builds: Ωραιο το pd στον xin. Kαι ωραια μποτα. Το BF sword για τι το πηγαινες; Δεν μπορω να καταλαβαω την εμπαθεια σου.. Οκ yasu top op.
n0la Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 http://www.probuilds.net/champions/Tristana Eψαξα για κανα 5λεπτο ενα AP build. Oυτε ενα το τελευταιο 20ημερο. Μαθε τους την μπαλιτσα που παιζεις στο bronze3. Αυτό το Statikk Shiv μόνο εγώ δεν το γουστάρω μου φαίνεται και πάω pd YΓ. Kαι μια που λεμε για builds: Ωραιο το pd στον xin. Kαι ωραια μποτα. Το BF sword για τι το πηγαινες; bloodthirster χαλαρά
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν μπορω να καταλαβαω την εμπαθεια σου.. Οκ yasu top op. Απλα τα εχεις λαθος στο μυαλο σου Δεν υπαρχει assassin Yasuo κ normal Yasuo . Ενα build υπαρχει ειτε παει top ειτε παει mid ειτε παει jungle Τωρα γιατι πηγε Yasuo top , απλα ηθελε κ πηγε . Το δικο σου build though ειναι μακραν χειροτερο απο οποιουδηποτε 1
andreapaog328 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 και μετρα φταιω γω που τρωω chat bans
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν μπορω να καταλαβαω την εμπαθεια σου.. Οκ yasu top op.Βασικα την εμπαθεια με τον yasuo top δεν την εχω εγω. Εγω σου λεω οτι στο παρον meta ειναι δυνατο pick για τοπ, εσυ εισαι που το λες κακο/trollpick την ιδια ωρα που μιλας για ap tristanes και pd/as μποτα/bf sword σε xin.
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Απλα τα εχεις λαθος στο μυαλο σου Δεν υπαρχει assassin Yasuo κ normal Yasuo . Ενα build υπαρχει ειτε παει top ειτε παει mid ειτε παει jungle Τωρα γιατι πηγε Yasuo top , απλα ηθελε κ πηγε . Το δικο σου build though ειναι μακραν χειροτερο απο οποιουδηποτε Τι μου λες τωρα... Τοσα item υπαρχουν... ΥΓ για το δικομου build πως εβγαλες "πορισμα" απο την ωρα που δεν εχεις δει τους αντιπαλους; Βασικα την εμπαθεια με τον yasuo top δεν την εχω εγω. Εγω σου λεω οτι στο παρον meta ειναι απτα πιο δυνατα pick για τοπ, εσυ εισαι που διαφωνεις και μιλας για ap tristanes και pd/as μποτα/bf sword σε xin. Ειπαμε, yasu top op. Τελος. Και να μη ξεχναμε εγω ειμαι νουμπας, εσυ προ μπλα μπλα. Παρε και το account μου http://eune.op.gg/summoner/userName=nokanokiκαι κραζε αβερτα.
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τι μου λες τωρα... Τοσα item υπαρχουν... ΥΓ για το δικομου build πως εβγαλες "πορισμα" απο την ωρα που δεν εχεις δει τους αντιπαλους; Δεν υπαρχουν τοσα item για τον Yasuo Shiv , Cutlass σε Botrk , IE κ μετα LW/Def items Αυτο ειναι Για το δικο σου build ειδα μονο οτι 1) Παιζεις Jungle Xin 2) Εφοσον εχετε top yasuo , πρεπει να πας tank 3) Δεν χρειαζεται να δω τους αντιπαλους σου , το PD κ το BF που εχεις φτανουν Btw o Yasuo ξεπερασε σε ban rate τον Kassadin αν δεν κανω τρομερο λαθος
andreapaog328 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αδερφε ο xin μπαινει να κανει initiate. με τετοιο build δεν εχεις φτασει ουτε στη μεση της αλλης ομαδας να βαρεσεις ulti. μονο και μονο το feral και κανα black cleaver κατακοβουνε.
omghi2u Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 στο Ε εχεις πεθανει. αυτο το build στον xin το εκανα πριν 2.5 χρονια οταν ημουν 15 lvl. το ιδιο και στην ιρελια. pd infinity bt zerkers boots κτλ. αν θες να βγαζεις dmg με τον xin 2 items χρειαζεσαι. ghostblade & botrk. ολα τα αλλα resistances & hp. ολα τα carry θα τα εχεις σκοτωσει πριν απο ή στο 3ο hit του Q σου.
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αδερφε ο xin μπαινει να κανει initiate. με τετοιο build δεν εχεις φτασει ουτε στη μεση της αλλης ομαδας να βαρεσεις ulti. μονο και μονο το feral και κανα black cleaver κατακοβουνε. Αδερφε εχω δοκιμασει απειρα builds στον xin. Αυτο που βλεπω ειναι οτι τα 3 πρωτα item για core item ειναι οτι πρεπει για το elo που ειμαι. Για τα υπολοιπα... εξαρταται απο το team/enemy μου. στο Ε εχεις πεθανει. αυτο το build στον xin το εκανα πριν 2.5 χρονια οταν ημουν 15 lvl. το ιδιο και στην ιρελια. pd infinity bt zerkers boots κτλ. αν θες να βγαζεις dmg με τον xin 2 items χρειαζεσαι. ghostblade & botrk. ολα τα αλλα resistances & hp. ολα τα carry θα τα εχεις σκοτωσει πριν απο ή στο 3ο hit του Q σου. Infinity σε xin, δεν φτιαχνω. botrk ειναι πανακριβο, προτιμω wit end που ειναι τζαμπα και βγαζει πανω κατω το ιδιο dmg με botrk σε early game + πολυ καλο mr που ειναι χρησιμο στπ early. ΥΓ: Μη μου βγαζετε pro build και ιστοριες... Μιλαω για συγκεκριμενο elo (silver/gold)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Ειπαμε, yasu top op. Τελος. Και να μη ξεχναμε εγω ειμαι νουμπας, εσυ προ μπλα μπλα. Παρε και το account μου http://eune.op.gg/summoner/userName=nokanokiκαι κραζε αβερτα. Eιδες φιλε που βλεπεις φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν ; Δεν στην λεω, σου εξηγω με 10 διαφορετικους τροπους οτι για yasuo κανεις λαθος και αρπαζεσαι απλα για να μη δεχθεις ξερω 'γω οτι η γνωμη σου μπορει και να μην ισχυει. Οσο για το build σου στον xin, το ανεφερα γιατι βγαζει ματι. Κακο build σε κακο team comp, που κανει ακομα χειροτερα τα πραγματα. Στο συγκεκριμενο team εισαι frontline και βγαζεις build που γενικα δεν ειναι καλο για xin, ποσο μαλλον για frontman/initiate. Τελος δεν ειναι απαντηση το "το ταδε build δουλευει στα elo μου", διοτι η απαντηση ειναι πως το αντιταδε build θα δουλευε ακομα καλυτερα στο ιδιο elo. Και για να μη νομιζεις, ασχετως αν το εχω παρατημενο μηνες τωρα το soloq, gold3 ειμαι, καμια σχεση με προ κλπ. ΥΓ. Χθες μου λεγες κατι για nida top trollpick. Τον εσβησε ωραια η nidalee τον yasuo στο συγκεκριμενο game ε; Ειδες που βγαζεις λαθος συμπερασματα; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2014 από MiDi_MiLiZ
prospa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αδερφε εχω δοκιμασει απειρα builds στον xin. Αυτο που βλεπω ειναι οτι τα 3 πρωτα item για core item ειναι οτι πρεπει για το elo που ειμαι. Για τα υπολοιπα... εξαρταται απο το team/enemy μου. Flash δοκίμασες?
n0la Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εδώ πιστεύω το τερμάτισες Εγώ αν σε είχα στο team μου με τέτοια build, ούτε καν θα προσπαθούσα γιατί θα νόμιζα ότι μας κοροϊδεύεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις