κβαντικος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ξερει κανεις γενικα τι παιχτηκε με SKT και στειλανε ετσι κοσμο? Φυγανε μονοι τους για τα $$?
Pa0ki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Για τα φράγκα Ειδικά ο easyhoon τι να κάτσει να κάνει στους skt, να ξαναβγεί πρωταθλητής κόσμου χωρίς να παίξει τελικό?
billsnake21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Για τα φράγκα Ειδικά ο easyhoon τι να κάτσει να κάνει στους skt, να ξαναβγεί πρωταθλητής κόσμου χωρίς να παίξει τελικό? Το θέμα δεν είναι το αν θα παίξει τελικό ή όχι.Μια χαρά έπαιξε στον τελικό στα 2 πρώτα.Όταν όμως παίζεις τελικό και τα πας μια χαρά η ομάδα αντί να σε βάλει και στο 3ο game βάζει faker απλά γιατί είναι full hyped από τον κόσμο + τα εκατοντάδες χιλιάρικα που θα πάρει..δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος γενικά να κάτσει εκεί
Nautilus13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Easyhoon με Dandy θα κανουν παπαδες....δεν ξερω αμα κατσει και ο Mata στους VG. 1
Pa0ki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3v5cvu/microsoft_is_accepting_app_ideas_for_the_hololens/ εύκολα
SakafliaC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούν οι pros και με το που χάσουν σκάει παράθυρο "watch replay" για να δουν το play και καλά?
billsnake21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 δεν χρειάζεται να απαντάς έτσι ..υπάρχουν κάποιοι πολύ χειρότεροι στο θρεντ που μια χαρά θα μπορούσες να μιλήσεις έτσι tho
sistah Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Με συγχωρεις απλα παρεθεσα το link του addon που βρισκεται στο site του overwolfτο οποιο στην κεντρικη σελιδα λεει Free Download στην μεση , με εντονο πλαισιο.Σε περιττες ερωτησεις απανταω και εγω περιττα.Fuck me που βαριουνται να κανουν 2 κλικζ και πρεπει να τα δινουμε ολα στο πιατο. 1
SakafliaC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ήμουν δουλειά και τα pc είναι κλειδωμένα σε fb και χίλια δυο άλλα site που κρίνουν ότι σε αποσπούν απ το να δουλεύεις.. Κάλμαρε τα βυζιά σου όμως.
GeorgeGK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρουμε αν επιτρέπεται από την Riot? Γτ γενικά φαίνεται καλή φάση. Επίσης αν κάποιος το χρησιμοποιεί είναι βαρύ γενικά σαν πρόγραμμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις