Sakiz105 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 η έχουν γίνει όλοι χειρότεροι φέτος η όλοι καλύτεροι.Δεν εξηγούνται αυτά τα games
Strategos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 1-9 από p2-g1 τώρα είμαι p4 και 80 points με 14 μέρες ban στο account μου για τόξικ και καλά νά νε καλα η rito.
shooterg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 8 loses 2 wins απο silver 1 bronze 2..Πολυ καλα!!!!
RcManiac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Κανείς top/jun/mid για tryhard στο high plat-low diamond ?
Strategos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Eve jungle είναι σα να κλέβεις εκκλησία είναι το main μου σε 6 season έχω πάνω απο 2000 games με eve. έχει φάει πολλά nerf και λόγο item και λόγο skills. αλλα πιστεύω στο solo q αν την παίξεις σαν τανκ είναι πολύ δυνατή μιας και δεν αγοράζουν και πολλά pink και είναι πολύ εύκολο να κάνεις πολλά πετυχημένα ganks αν pushάρει το αντίπαλο team. επίσης σπασμένα jungle αυτή την ώρα είναι kindred, graves και elise αν παιχτούν σωστά πάντα. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 είναι το main μου σε 6 season έχω πάνω απο 2000 games με eve. έχει φάει πολλά nerf και λόγο item και λόγο skills. αλλα πιστεύω στο solo q αν την παίξεις σαν τανκ είναι πολύ δυνατή μιας και δεν αγοράζουν και πολλά pink και είναι πολύ εύκολο να κάνεις πολλά πετυχημένα ganks αν pushάρει το αντίπαλο team. επίσης σπασμένα jungle αυτή την ώρα είναι kindred, graves και elise αν παιχτούν σωστά πάντα. Το μόνο broken απ'αυτά που είπες πιστεύω οτι είναι το ulti της Kindred. Κατα τ'άλλα βγάζεις thornmail όταν έχουν 2 adc και gg. Η Elise μπορεί να έχει δυνατό mid game αλλά μην ξεχνάς οτι έχει αδύναμο early αν κάνεις counter jungle/ counter gank μιας και είναι απίστευτα squishy πριν βγάλεις tank items. Περισσότερο broken είναι atm κάτι bruisers στο top που βγάζουν full tank items (black cleaver, Sterak gage, Titanic Hydra) και κόβουν κώλους με τρελό dmg! Plus οσα champs snowballaroun αγρια (βλέπε Zed, Yasuo, Diana) όπου με λίγη τύχη στα πρώτα kills και μετά δεν χρειάζονται ιδιαίτερα skills για να κουβαλήσουν.
nrkmaiden Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το μόνο broken απ'αυτά που είπες πιστεύω οτι είναι το ulti της Kindred. Κατα τ'άλλα βγάζεις thornmail όταν έχουν 2 adc και gg. Η Elise μπορεί να έχει δυνατό mid game αλλά μην ξεχνάς οτι έχει αδύναμο early αν κάνεις counter jungle/ counter gank μιας και είναι απίστευτα squishy πριν βγάλεις tank items. Περισσότερο broken είναι atm κάτι bruisers στο top που βγάζουν full tank items (black cleaver, Sterak gage, Titanic Hydra) και κόβουν κώλους με τρελό dmg! Plus οσα champs snowballaroun αγρια (βλέπε Zed, Yasuo, Diana) όπου με λίγη τύχη στα πρώτα kills και μετά δεν χρειάζονται ιδιαίτερα skills για να κουβαλήσουν. Εχει η λιζα ασχημο early; Δε παιζω jungle και δε ξερω, αλλα δε μου φαινεται για τοοοοσο ασχημο.
Panagiotis32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εχει η λιζα ασχημο early; Δε παιζω jungle και δε ξερω, αλλα δε μου φαινεται για τοοοοσο ασχημο. sustain sti ζουγκλα έχει, απλά είναι πολύ αδύναμη πριν βγάλει τανκ items
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 οχι και κακο early η elise...τι να πουν αλλοι...με 4 skill για damage και 1 cc τι αλλο θες?η χαρα του lvl 3 ειναι!μεχρι και lee παιζει να παιρνει αν τον πιασει στο cocoun!
dimitrisOP Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 η elise εχει τρομερο early, μετα ειναι λιγο....
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 πολύ δυνατή είναι στο mid game. Στο late πέφτει και στο early είναι squishy.
Strategos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 μόνο το E και στις 2 μορφές φτάνει στην elise για να κάνει ότι πρέπει σαν jungler. οι περισσότεροι junglers όμως είναι γενικά ότι νά νε και πιστεύω είναι το role που κουβαλάει πιο εύκολα.
παπι Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Επαιξα δύο ranked μετά από αρκετούς μήνες. Εντάξει τι να πω, randomia full. Πρώτο game με sona, adc από τα lidl και ένα top από αυτά που δεν το βλέπεις σε όλη την διάρκεια του game. Σε ένα δύο tf πήρα και 3 Κιλ με ένα λεβελ Κίου και 0 απ. Χάσαμε για πλάκα. Δεύτερο με shaco jungle. Τους δύο τοπ δεν τους είδα ποτέ, all time classic. Το αντίπαλο μποτ/μιντ από τα lidl. Περίπατο. Απλά απίστευτο το matchmaking. Και afk ναμουνα, το πρώτο θα το εχανα και το δεύτερο θα το κερδιζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις