Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν ειναι αναγκη και κοψιμο να παιξεις κατι απο τα 2 :P

Kog σιγουρα fervor , Jinx εβλεπες και Bloodlust πριν το patch . Μετα το patch αμφιβαλλω

Δημοσ.

Αναλογα το comp , προσωπικα θελω να κερδιζω το lane στο Solo Q . Αν περιμενω να κουβαλησουν οι υπολοιποι σωθηκα 

Προτιμω να παιζω με ξεκαθαρα power spikes , οπως το BF . Ο Κog player στο SoloQ θα κανει fight στα 15 λεπτα που θα εχει το Rageblade . Εγω δεν παιζω ετσι και δεν τους εμπιστευομαι και στο late game , ειδικα οταν δεν εχουν escape

Δημοσ.

Κατανοητό και λογικό και οκ για τη Jinx αλλά ο Kog με καλό supp μια χαρά μπορεί να πάρει το lane και στο early.

Τέσπα εννοείται άλλα πράγματα θα βλέπεις εσύ στο diamond και άλλα εγώ στο gold.

Πες μου μόνο αυτό Vayne Ezreal και αυτά τα σκουπίδια με fervor? :P

Δημοσ.

Μια βοηθεια για το warlord's bloodlust. Δειχνει ενα εφφε καθε τοσο οταν βαραω αντιπαλο champion ή minions. Το εφφε το δειχνει μονο οταν παιρνω το συγκεκριμενο mastery. Το θεμα ειναι το lifesteal το κανει σε καθε hit ή μονο οταν δειχνει το εφφε; Δλδ εαν εχω 1000hp απο τα 1100hp total, θα κανει lifesteal;

Καποια αποψη για WW jungler και top; Τα παω αρκετα καλα μεχρι στιγμης στη ζουγκλα. Στο τοπ εχω ενα θεμα με τα builds,runes,masteries. Αλλα εχει απιστευτο sustain.

Επισης σε junglers που θελουμε να φτασουμε level 6 οσο το δυνατον γρηγοροτερα, τι route διαλεγουμε και εαν αγοραζουμε με το που παρουμε 350gold το δευτερο Jungle item καπακι για το διπλασιο xp ή περιμενουμε μια και καλη για το αντικειμενο στα 650gold..

Νομιζω το τρικ ειναι με το που παρεις 350gold ( δλδ μολις 200 επιπλεον εαν δεν εχεις potions aka master yi, ww ) να πας αμεσως βαση για να παρεις το talisman/machete και μετα υποθετω θα ανεβεις αρκετα πιο γρηγορα level 6. Ακομα και 10 δευτερολεπτα ειναι σοβαρος χρονος.. 15xp το καθε μεγαλο τερας μας κανει 15χ6=90exp κατα το 2ο clear.

Δημοσ.

Μέχρι gold καλός είναι ο ww μετά που θα νιώθουν να πατήσουν το qss τους τα adc δε θεωρώ ότι είναι κάτι αξιόλογο ή τουλάχιστον υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογα picks.

Bloodlust σε ποιον βάζεις?

Δημοσ.

Στον graves top.

Το qss δεν ειναι προβλημα. Το dmg θα γινει κανονικα. Αντιθετως εαν κανει qss σε 1vs1 ειναι κατα του.. Γιατι και dmg απο Ulti θα τρωει ενω παραλληλα θα τρωει και hits. ;)

Δημοσ.

Επισης δεν εχω δει κανεναν να σχολιαζει το nerf που εφαγε ο master yi και το αντικειμενο sterak's gage.

• Active's AD ratio changed to 25% bonus AD from 10/12.5/15/17.5/20% total AD.
      • [NOTE: AD scaling changed to BONUS AD from TOTAL AD. Should be a nerf when not buying AD but same or better when buying AD.]

To sterak's αυξανει το base dmg και οχι το bonus dmg. Δλδ καμια αυξηση στο true dmg.. Δεν εχω δει πουθενα να το σχολιαζουν.. Ειναι πλεον must item;

Δημοσ.

κανεις δεν το σχολιαζει γιατι δεν το παιρνουν τοσο για το damage οσο για την passive...απλα η passive ερχεται με δωρο αρκετο η πλεο λιγο λιγοτερο damage...

λες και ο yi απο κει περιμενει το dmg...

Δημοσ.

Στα μεγάλα Ελο δεν είναι πρόβλημα τοςο ο ww ο ίδιος αλλα ο αντίπαλος jungler ο οποίος θα ασκεί πίεση στα lane όσο εσύ θα φαρμαρεις. Και αν εχει σε κάποιο σημείο vision στη ζούγκλα είναι πολυ εύκολο το πρώτο σου gank να φάει counter. Άμα και γίνουν αυτά ww παίχτης δεν υπάρχει. Ο άλλος jungler θα σε βρίσκει όπου και αν πας και δεν θα μπορείς να πολεμήσεις για τίποτα. + ότι άμα γίνει baron fight με 2-3 lvl πάνω θα στον πάρει στάνταρ.

• Like 1
Δημοσ.

Η κατάσταση με τον ekko έχει ξεφύγει freelo τώρα που γυρνάει gauntlet + visage και έχεις καπάρει cdr να ρίχνεις cc με το τσουβάλι. 2oς στο win rate atm με 20% popularity.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...