Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και γω αυτής της άποψης είμαι. Ναι το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει, απλά δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο!

Ακόμα και αν δεν τιλτάρεις και είσαι ψύχραιμος, ο χρόνος που θα σου πάρει να το παίξεις μέχρι το late προς τις πιθανότητες που έχεις για να φτάσεις μέχρι εκεί και να κερδίσεις... not worth για μένα.

Οσο πιο πολλά games παίζεις τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνεις. Αυτό πολλοί το ξεχνάνε.

Που να το καταλάβουν αυτό τα "never surrender" ζώα που υπαρχουν

Δημοσ.

είπα να παίξω και εγώ τα rank μου, πρώτο game no smite jungler και 2 Έλληνες που τρολλάραν τον θεό τους....

Krv27zD.png?1

Δημοσ.

Small tip

Ασχετα απο το οτι παιχτηκε στο game , εχεις Kennen απεναντι oποτε επρεπε δευτερο item να εχεις Locket

Το Chalice μπορει να κανει δουλεια αλλα αν ηταν fed και κανατε teamfights ισως να μην ηταν τοσο value οσο το Locket . Also , σε Morg ειναι εξαιρετικο item και το banner

Zhonyas βγαζεις οταν εισαι απειρα μπροστα ως support , δεν εχεις ως priority τετοια items . Ειδικα τωρα με το nerf

Δημοσ.

ίσα ίσα, για το support morgana νομίζω πως το zhonyas έφαγε buff, το AP δεν σε νοιάζει, κοστίζει λιγότερο και σου δίνει CD, o Kennen στο mid vs Jhin ήταν 2/4 και πίστευα πως δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι, το πρόβλημα ήταν ο trundle, στο 20 πήρε inhib γιατί κανείς δεν πήγαινε TOP να τον σταματήσει... το locket δεν το έβγαλα γιατί μπορούσα να κάνω shield στο 1 carry και στο άλλο "QSS", υπολόγιζα και λίγο πως ο Jhin δεν θα πιανόταν οπότε θα μου ήταν πιο easy να προστατέψω την Vayne

EDIT: το score του trundle δεν αντιπροσωπεύει το game του, ήταν 7/1 έσπασε nexus turrents και μετά έκανε βόλτες στο rift.

Δημοσ.

Δεν σου κατι το Zhonyas though ως support και με τα 120 sec που πηγε CD , meh

Εχεις 4-5 items να βγαλεις πριν πας σε τετοια επιλογη , αλλωστε δεν σε νοιαζει να κανει 2ο proc η ulti

Δημοσ.

CD δεν εννοώ του item αλλά των spells (10%), " αλλωστε δεν σε νοιαζει να κανει 2ο proc η ulti"  τι εννοείς;

Δημοσ.

Απο ολα τα support items παιρνεις CDR , δεν ειναι θεμα . Προσωπικα σε Morg βαραω 45% και spamαρεις bind

Η Ulti ειναι peeling tool , δεν θα κανεις ποτε flash/ulti/zhonyas . Ερχονται πανω στο AD 2 , κανεις ulti για slow . Αν χτυπησει και το 2ο proc για root εχει καλως , αλλιως κλαιν

Δημοσ.

Απο ολα τα support items παιρνεις CDR , δεν ειναι θεμα . Προσωπικα σε Morg βαραω 45% και spamαρεις bind

Η Ulti ειναι peeling tool , δεν θα κανεις ποτε flash/ulti/zhonyas . Ερχονται πανω στο AD 2 , κανεις ulti για slow . Αν χτυπησει και το 2ο proc για root εχει καλως , αλλιως κλαιν

νομίζω πως αν δεν κάνω αυτό τότε θα χάσουμε το fight, δεν υπάρχει άλλο CC στο team.

Δημοσ.

Nah ποτε δεν το κανεις αυτο ως support , εκτος αν εισαι απειρα μπροστα και δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις teamfight

Μενεις πισω , κανεις Q/R για peel . Δεν παιρνει σχεδον κανεις merc threads πλεον οποτε 3 sec bind + ulti αν αρκετος χρονος για το AD να κανει damage το front line 

Δημοσ.

Nah ποτε δεν το κανεις αυτο ως support , εκτος αν εισαι απειρα μπροστα και δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις teamfight

Μενεις πισω , κανεις Q/R για peel . Δεν παιρνει σχεδον κανεις merc threads πλεον οποτε 3 sec bind + ulti αν αρκετος χρονος για το AD να κανει damage το front line 

wut?

Δημοσ.

Αυτην την στιγμη ο sneaky κλαιει απο μια αντιπαλη zyra bot.

Νιωθω δικαιωμενος που κλαιω οταν εχω zyra bot απεναντι.

• Like 2
Δημοσ.

Swiftness και CDR θα δεις στα περισσοτερα games

δεν το καταλαβαίνω αυτό για μένα τα mercs εξακολουθούν να είναι απ' τις καλύτερες μπότες με τη προϋπόθεση πως δε πας τρίτο mastery tree. cdr και speed παίρνεις κι από items και από runes εύκολα tenacity απ' την άλλη τρέχα γύρευε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...