Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Επιτέλους...2 ντίβες ragers σε μία ομάδα ήταν over the top. Επιτέλους κάποιος που μπορεί να παίξει παραπάνω απο 3 champions. Επιτέλους η μέγιστη ντίβα Regi δεν θα δικαιολογείται που ragάρει σα δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι στον trashman και ίσως παίξει τεχνικά όπως πάρα πολύ καλά ξέρει. Δεν πιστεύω οτι τεχνικά ο dyrus είναι κάτι ιδιαίτερο as we speak αλλα σίγουρα θα έχει καλύτερη επικοινωνία με τους υπόλοιπους απο ότι ο TRM. Όπως είπε και ο Chaox Shan 'Chaox' Huang: Rainman didn't mesh well with the team, we were too asian for him. Να'ταν και εμένα οι ανησυχίες μου τέτοιες ρε π#ύστη.
afentiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 loool Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
afanoulis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 καλησπερα στην παρεα... κατεβασα και εγκατεστησα το lol και ενω κανω register κανονικα και μου ερχεται το mail, δεν μπορω να κανω login... καποια βοηθεια??? ειναι κολληματακι η μου ξεφευγει εμενα κατι?
p_under Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Να'ταν και εμένα οι ανησυχίες μου τέτοιες ρε π#ύστη. πάψε να ασχολήσαι plz χαλάς την εικόνα σου!
TheELF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 καλησπερα στην παρεα... κατεβασα και εγκατεστησα το lol και ενω κανω register κανονικα και μου ερχεται το mail, δεν μπορω να κανω login... καποια βοηθεια??? ειναι κολληματακι η μου ξεφευγει εμενα κατι? Πρόσεχε να είσαι στο server στον οποίο έκανες εγγραφή,το διαλέγεις στην πρώτη οθόνη που βγάζει server west /nord east / usa .
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Cuteness overload και επιτέλους ένα (ακόμα) εναλλακτικό support. Instabuy για μένα μόλις δώ τα ratios.
Impious Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Lulu, the Fae Sorceress skills new item new graves, lulu and kog skins
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Α πολύ καλό patchaki επιτέλους nerfaroun και το sustain από τα αντικείμενα. Όσο για την Lulu, έχει να πέσει τρελός έρωτας. Υπάρχει καμμιά κοπέλα που δεν θα την αγοράσει?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Κανάς φούρνος θα γκρεμίστηκε. Επιτέλους ένα support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις