Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι ακόμα πιο απλό - δες αν σου πέφτει η σύνδεση ή αποσυγχρονίζει το router. Έχω το ίδιο πρόβλημα με λόξυγγες εδώ και καιρό, ευτυχώς που δεν παίζω online.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάτι ακόμα πιο απλό - δες αν σου πέφτει η σύνδεση ή αποσυγχρονίζει το router. Έχω το ίδιο πρόβλημα με λόξυγγες εδώ και καιρό, ευτυχώς που δεν παίζω online.

λοιπον,αν καταλαβα εννοεις αν πεφτει η συνδεση?

Το PC από τα specs του θα έπρεπε να το τρέχει για πλάκα. Άμα κολάει-----> φορματ και αγιος ο θεός :mrgreen:

Για τσεκαρε την gpu.

Κ το pc εχει μονο λολ,skype κ chroome.

Δημοσ.

Αυτό που ξέρω ότι γίνεται είναι ότι αν πάρεις ένα pack με champions που το αγοράζεις αναγκαστικά με RP στέλνεις μνμ στην Riot και παίρνεις πίσω τα IP για όσους champions από το pack τους είχες ήδη αγορασμένους.

Δημοσ.

Θα σ πω τη δικια μου λογικη που μπορει να ειναι και λαθος.Βαζεις τα μαρκς damage και τα αλλα armor kai m resist. ετσι εχεις γινει και λιγο τανκι και δε πεφτεις ευκολα αλλα και δε χανεις ευκολα last hits.Aυτο βολευει εμενα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Εχουμε κανα οδηγο για lee sin σε top lane (εκτος jungle βασικα) ρε παιδια?

ειχα κανει build με warmongs , atmas , trinity force (ειχα καλο feed) και με κατεβασε ενας τρολο lee sin με phantom dancer bloodthirster και frozen...

ενα οδηγο για κατι πιο aggresive gameplay...οχι τοσο CC αλλα 1vs1?

Δημοσ.

Ρωταω να ξερω αν τα skills κανουν περισσοτερο damage με desolation runes ή ad.Μαλλον desolation

Εξαρτάτε ποιον champ έχεις,αν τα skill του κάνουν scale με ad π.χ. τότε τα ad runes είναι καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

είμαι της λογικής ότι αξίζουν περισσότερo τα armor penetration runes, μιας και τα αντικείμενα που το προσφέρουν είναι πολύ λιγότερα από τα αντίστοιχα AD...

Δημοσ.

Πριν την αλλαγή των masteries ήμουν και γω με armor pen marks αλλά τώρα που έχει το 10% στα masteries πιστεύω είναι καλύτερα ad. Αυτό το 10% είναι αρκετό για να σκίζει το base armor (carries) δλδ early-mid game. Late άμα θες να κάνεις damage > tank τότε παίρνεις last whisper :rolleyes:

Δημοσ.

δεν μπορούμε να μιλάμε για γενικούς runes για το τοπ! Άλλους θέλει ο trynda, άλλους ο nasus, και άλλους ο GP. Επίσης δεν θα έβαζα ποτέ σε ένα page και armor και resist ( εκτός από full τανκ που σπάνια παίζω) . Έχω 3-4 pages για το τοπ - επιθετικό - αμυντικό - αμυντικό με resist - και ένα που πάω μόνο για να farmαρω.

Δημοσ.

Ναι ρε άμα θέλαμε διαφορετικό rune page και για κάθε ήρωα την γαμήσαμε, είπαμε όχι και έτσι.

Γενικά εγώ για AD χρησιμοποιώ Flat AD Quints & Marks, Flat Armor Seals, MR/LvL Glyphs, είχα για αρκετό καιρό Crit Chance αλλά αν και έχει πλάκα δεν αξίζει τελικά.

Γενικά όμως οι ρούνοι είναι θέμα πως γουστάρεις εσύ το gameplay σου. Όσο για το Armor Pen όπως είπαν και πριν από την στιγμή που έχεις 10% στα masteries μόνο ενάντια σε heavy armor tank να βάλεις κανά whisper τζάμπα πάνε οι runes

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά είμαι της γνώμης πως το Armor Penetration ποτέ δεν είναι υπερβολικά πολύ.

Τέλος πάντων, σήμερα δοκίμασα σε άσχετο υπολογιστή να κάνω login, είδα πως ο λογαριασμός μου ήταν ακόμα ενεργός και μπήκα να ψηφίσω Tribunal. Έριξα ΠΟΛΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ και θυμήθηκα ανάμεσα σε άλλα τους κλασσικούς κομπλεξικούς που κάνουν report για verbal abuse ή οτιδήποτε (χωρίς να υπάρχει κανένα λόγος!!) αυτόν από την απέναντι ομάδα που τους έχει κάνει γιογιό και έχει γράψει πχ 22/3/45. Τι κόσμος υπάρχει...

Δημοσ.

Side note: Χρησιμοποιω περιπου 15 σελιδες για το top. (Για οσους λενε οτι δε χρειαζεσαι πολλες, αυτη τη στιγμη θεωρω οτι εχω οριακα αρκετες). Καθε ηρωας που παιζω στο top, παιζεται σε optimal επιπεδο, αναλογα το match up με τουλαχιστον 3 απο αυτες.

Στο μεγαλυτερο μερος αυτων, τα κιτρινα ειναι armor, και τα μπλε mr. Σαν γενικη σελιδα, για τους AD ηρωες, θα ελεγα αυτα τα 2 και full ad. Aυτο σημαινει Wukong, Lee Sin, Fiora, Jarvan, GP klp.

Το Armor Penetration ειναι καλυτερο οσο περισσοτερο εχεις, δινει περισσοτερο damage. Οποτε go all the way or dont even bother. Eπισης το ArPen ειναι για καλυτερα trades στο early, ενω το AD για πιο σιγουρο farm.

Επισης, σα γενικες επιλογες, για magic damage ηρωες, MPen reds, Armor yellows, MR blues, και τα quints της επιλογης σας. Προσωπικα προτιμω movement speed, αλλα θα δουλεψει σχεδον οτιδηποτε. Τα quints ειναι γενικα η μεγαλυτερη επιλογη που δινεται. Ολα αυτα για το top παντα, ετσι;

Δημοσ.

Μαν το ότι έχεις σκάσει ένα τόνο λεφτά για να έχεις 15 σελίδες καλά έκανες, εγώ είπα ότι αν ήταν να χρησιμοποιούμε ένα για κάθε ήρωα τότε την γαμήσαμε από θέμα χρημάτων. Ναι οκ, το optimal θα ήταν να έχουμε 15 σελίδες και όλους τους ρούνους για να διαλέγουμε αλλά αυτό σόρρυ κιόλλας αλλά εγώ τουλάχιστον δε θα το κάνω.

Ναι οι 3 σελίδες (η μία ήταν τζάμπα από την Riot) ούτε εμένα με φτάνουν αλλά διαλέγω 3 κάθε φορά τις φτιάχνω και παίζω συγκεκριμένους ήρωες και μετά αλλάζουν για άλλους ήρωες κλπ κλπ.

Παρ'όλα αυτά το ίδιο page μπορούν να μοιράζονται πολλοί ήρωες αν ακολουθείς με όλους το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Σιγά όμως μην έχουμε ξέχωρα για solo top 15. Άμα μου λες ότι κίτρινα armor και μπλε MR στην πλειονότητα πως σκατά 15 σελίδες είναι διαφορετικές τοοοοοσο πολύ που με το ζόρι σε φτάνουν. (Μιλάμε για AD top όχι AP ή μπάσταρδεμένα AD/AP/AWhatever)

Να μου πεις 15 σελίδες για όλα ντάξει αλλά 15 solo top και δεν φτάνουν κόψε και κάτι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...