Tobajara Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Κάτι ακόμα πιο απλό - δες αν σου πέφτει η σύνδεση ή αποσυγχρονίζει το router. Έχω το ίδιο πρόβλημα με λόξυγγες εδώ και καιρό, ευτυχώς που δεν παίζω online.
koularasss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Κάτι ακόμα πιο απλό - δες αν σου πέφτει η σύνδεση ή αποσυγχρονίζει το router. Έχω το ίδιο πρόβλημα με λόξυγγες εδώ και καιρό, ευτυχώς που δεν παίζω online. λοιπον,αν καταλαβα εννοεις αν πεφτει η συνδεση? Το PC από τα specs του θα έπρεπε να το τρέχει για πλάκα. Άμα κολάει-----> φορματ και αγιος ο θεός Για τσεκαρε την gpu. Κ το pc εχει μονο λολ,skype κ chroome.
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Αυτό που ξέρω ότι γίνεται είναι ότι αν πάρεις ένα pack με champions που το αγοράζεις αναγκαστικά με RP στέλνεις μνμ στην Riot και παίρνεις πίσω τα IP για όσους champions από το pack τους είχες ήδη αγορασμένους.
nrkmaiden Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Θα σ πω τη δικια μου λογικη που μπορει να ειναι και λαθος.Βαζεις τα μαρκς damage και τα αλλα armor kai m resist. ετσι εχεις γινει και λιγο τανκι και δε πεφτεις ευκολα αλλα και δε χανεις ευκολα last hits.Aυτο βολευει εμενα τουλαχιστον.
kuzko21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εχουμε κανα οδηγο για lee sin σε top lane (εκτος jungle βασικα) ρε παιδια? ειχα κανει build με warmongs , atmas , trinity force (ειχα καλο feed) και με κατεβασε ενας τρολο lee sin με phantom dancer bloodthirster και frozen... ενα οδηγο για κατι πιο aggresive gameplay...οχι τοσο CC αλλα 1vs1?
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ρωταω να ξερω αν τα skills κανουν περισσοτερο damage με desolation runes ή ad.Μαλλον desolation Εξαρτάτε ποιον champ έχεις,αν τα skill του κάνουν scale με ad π.χ. τότε τα ad runes είναι καλύτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 είμαι της λογικής ότι αξίζουν περισσότερo τα armor penetration runes, μιας και τα αντικείμενα που το προσφέρουν είναι πολύ λιγότερα από τα αντίστοιχα AD...
afentiko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Πριν την αλλαγή των masteries ήμουν και γω με armor pen marks αλλά τώρα που έχει το 10% στα masteries πιστεύω είναι καλύτερα ad. Αυτό το 10% είναι αρκετό για να σκίζει το base armor (carries) δλδ early-mid game. Late άμα θες να κάνεις damage > tank τότε παίρνεις last whisper )¨
p_under Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 δεν μπορούμε να μιλάμε για γενικούς runes για το τοπ! Άλλους θέλει ο trynda, άλλους ο nasus, και άλλους ο GP. Επίσης δεν θα έβαζα ποτέ σε ένα page και armor και resist ( εκτός από full τανκ που σπάνια παίζω) . Έχω 3-4 pages για το τοπ - επιθετικό - αμυντικό - αμυντικό με resist - και ένα που πάω μόνο για να farmαρω.
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ναι ρε άμα θέλαμε διαφορετικό rune page και για κάθε ήρωα την γαμήσαμε, είπαμε όχι και έτσι. Γενικά εγώ για AD χρησιμοποιώ Flat AD Quints & Marks, Flat Armor Seals, MR/LvL Glyphs, είχα για αρκετό καιρό Crit Chance αλλά αν και έχει πλάκα δεν αξίζει τελικά. Γενικά όμως οι ρούνοι είναι θέμα πως γουστάρεις εσύ το gameplay σου. Όσο για το Armor Pen όπως είπαν και πριν από την στιγμή που έχεις 10% στα masteries μόνο ενάντια σε heavy armor tank να βάλεις κανά whisper τζάμπα πάνε οι runes
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 sorry αλλά το 10% δεν είναι αρκετό για να βαράς σόβρακα
Tobajara Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αλλά είμαι της γνώμης πως το Armor Penetration ποτέ δεν είναι υπερβολικά πολύ. Τέλος πάντων, σήμερα δοκίμασα σε άσχετο υπολογιστή να κάνω login, είδα πως ο λογαριασμός μου ήταν ακόμα ενεργός και μπήκα να ψηφίσω Tribunal. Έριξα ΠΟΛΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ και θυμήθηκα ανάμεσα σε άλλα τους κλασσικούς κομπλεξικούς που κάνουν report για verbal abuse ή οτιδήποτε (χωρίς να υπάρχει κανένα λόγος!!) αυτόν από την απέναντι ομάδα που τους έχει κάνει γιογιό και έχει γράψει πχ 22/3/45. Τι κόσμος υπάρχει...
Zahariel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Side note: Χρησιμοποιω περιπου 15 σελιδες για το top. (Για οσους λενε οτι δε χρειαζεσαι πολλες, αυτη τη στιγμη θεωρω οτι εχω οριακα αρκετες). Καθε ηρωας που παιζω στο top, παιζεται σε optimal επιπεδο, αναλογα το match up με τουλαχιστον 3 απο αυτες. Στο μεγαλυτερο μερος αυτων, τα κιτρινα ειναι armor, και τα μπλε mr. Σαν γενικη σελιδα, για τους AD ηρωες, θα ελεγα αυτα τα 2 και full ad. Aυτο σημαινει Wukong, Lee Sin, Fiora, Jarvan, GP klp. Το Armor Penetration ειναι καλυτερο οσο περισσοτερο εχεις, δινει περισσοτερο damage. Οποτε go all the way or dont even bother. Eπισης το ArPen ειναι για καλυτερα trades στο early, ενω το AD για πιο σιγουρο farm. Επισης, σα γενικες επιλογες, για magic damage ηρωες, MPen reds, Armor yellows, MR blues, και τα quints της επιλογης σας. Προσωπικα προτιμω movement speed, αλλα θα δουλεψει σχεδον οτιδηποτε. Τα quints ειναι γενικα η μεγαλυτερη επιλογη που δινεται. Ολα αυτα για το top παντα, ετσι;
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μαν το ότι έχεις σκάσει ένα τόνο λεφτά για να έχεις 15 σελίδες καλά έκανες, εγώ είπα ότι αν ήταν να χρησιμοποιούμε ένα για κάθε ήρωα τότε την γαμήσαμε από θέμα χρημάτων. Ναι οκ, το optimal θα ήταν να έχουμε 15 σελίδες και όλους τους ρούνους για να διαλέγουμε αλλά αυτό σόρρυ κιόλλας αλλά εγώ τουλάχιστον δε θα το κάνω. Ναι οι 3 σελίδες (η μία ήταν τζάμπα από την Riot) ούτε εμένα με φτάνουν αλλά διαλέγω 3 κάθε φορά τις φτιάχνω και παίζω συγκεκριμένους ήρωες και μετά αλλάζουν για άλλους ήρωες κλπ κλπ. Παρ'όλα αυτά το ίδιο page μπορούν να μοιράζονται πολλοί ήρωες αν ακολουθείς με όλους το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Σιγά όμως μην έχουμε ξέχωρα για solo top 15. Άμα μου λες ότι κίτρινα armor και μπλε MR στην πλειονότητα πως σκατά 15 σελίδες είναι διαφορετικές τοοοοοσο πολύ που με το ζόρι σε φτάνουν. (Μιλάμε για AD top όχι AP ή μπάσταρδεμένα AD/AP/AWhatever) Να μου πεις 15 σελίδες για όλα ντάξει αλλά 15 solo top και δεν φτάνουν κόψε και κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις