Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ta normal games αν έχεις ένα αξιοπρεπές win ratio 1:1 at least είναι 10000000000000000 φορές καλύτερα απο το να αρχίσεις/κολλήσεις/μάθεις να παίζεις με λογική/συμπεριφορά 900 elo.

• Like 2
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι θα μαθει να παιζει καλα, αλλα θα μαθει καποια βασικα πραγματα.

Πρωτα απο ολα, θα μαθει τι skills εχουν οι champions γιατι ειναι μαλακια να μην ξερεις τι κανει ο αντιπαλος σου.
Θα δει κανεναν αλλο πως χειριζεται εναν champ και θα μαθει τα combo, θα μαθει το map το ιδιο, το flash, το ward και χιλια αλλα δυο.

Μετα αμα διαβασει μερικα πραγματα και δει videos/streams/αγωνες/τεχνικες θα παει ακομα πιο μπροστα.

Δημοσ.

Πως? 

Πρωτα παιζεις καπου 2 games vs Bots μετα πας και παιζεις 1  game Dominion να "μαθεις" λιγο το Champ.. Απο κει και περα.. Βγαζεις to rec build ή μερος του, παιρνεις WARDS WARDS WARDS, τουλαχιστον 1 WARD σε καθε back σου, και εισαι defensive.

Εγω προσωπικα, ειχα 1520 ELO Τελος S2 META το ELO reset.. Πριν, ειχα 750!!!!! Σα να λεμε, κατι σαν Bronze V elo hell.. Παιζοντας πολλα πολλα normals και ΚΥΡΙΩΣ 3 v 3 Treelines (εκει μαθαινεις πραγματικα το κοστος της μαχης, το ποτε να χωνεσαι κτλπ - για μενα πολυ καλυτερο αν θες να μαθεις βασικες στρατηγικες οσον αφορα το combat) καταφερα μεσα σε λιγο καιρο να ανεβω.. 750 ELO!
Δηλαδη να διπλασιασω το ELO μου!

Πιο προσφατα, οταν το χαζοleague system με εβαλε Silver 1 αντι για Gold V, ξεκινησα να παιζω κανονικα.. σε 3 μερες απο Silver 1..... MPOUM Silver 3.. το αφησα, επαιξα normals, treeline, ΠΟΛΛΑ! Οταν πριν 2 βδομαδες ξαναεπιασα ranked, μεσα σε 2 μερες ειμουν Silver 1 ~ 45 points.. Εκει, ειμουν αντικειμενικα σε καποια games KAKOS και σε 3-4 FULL γκαντεμης (3 v 5, 0-14 top Teemo ktlp), εκανα ενα σερι 6 ηττες, εχω πεσει στα 8 points και ξαναξεκινησα normals για να κανω carry τον εαυτο μου για Gold..

Το LoL ειναι απλο παιχνιδι. Θελει λογικη, και εξασκηση. Κυριως ομως, λογικη.

Δημοσ.

Παίρνω νίκη σε ranked με Leona έχοντας παλαβό σκορ, έναν Trynda top καλή ώρα που ήταν 0-7-1 απέναντι σε Jax και έκανε DC 2 φορές. Παίζω το επόμενο Cho top που με πήρε στο λαιμό του ο jungler (Jarvan που να κάνει full combo πριν φτάσω κοντά και μετά ο άλλος απλά να φεύγει, ωραίος, όταν είναι ΜΕΣΑ από το ulti του πώς να βαρέσω?) και στις teamfights τα δυο carry μας περπατάγανε γύρω γύρω. Ήττα. Πάω τρίτο ματς να ρεφάρω, bot Draven - Leona εμείς ενάντια σε Lulu - Ashe, τους κάνουμε άλογα με ένα σκορ 10-4-ΧΧ αθροιστικά και είμαστε σε μια φάση 20 - 10 στα kills. Κάπου εκεί αρχίζουν τα teamfights, o Draven μου είναι 16 - 6 - ΧΧ σε μια δόση, και συνειδητοποιώ με τρόμο ότι η ομάδα μου ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

Ένας Kassadin που απλά κάνει init μόνος του ή κάνει dive ανάμεσα σε 3 για να πάρει kill που δεν το παίρνει και ψοφάει. Ο τύπος απλά έμπλεκε, μας παράταγε ΣΤΕΓΝΑ, σηκωνότανε κι έφευγε κι όταν έβλεπε κάποιον με low HP έκανε dive.

Ένας Skarner που δεν έχει ΙΔΕΑ τι να κάνει σε teamfights, απλά κάνει dive και δεν ξέρω τι βαράει. Στο τέλος έκατσε στο Nexus και πούλησε όλα τα αντικείμενά του. Κωλοπαιδαράδες...

Ένας Garen που είναι top και farmάρει μόνος του ενώ εμείς παίζουμε 4v5, δεν κοιτάει ποτέ του το χάρτη, έχει φτιάξει ξερό Sunfire/Warmogs/Randuin's και δεν κάνει init ούτε με αίτηση.

Ένας Draven που αποφασίζει πως δε θέλει να πάρει kills και να σκοτώνει το adc ή το support αλλά θέλει να βαράει τα 2 τανκ τους συν τον tanky AP Ryze. Κλασσική περίπτωση adc που ήθελε να τους κόψει όλους, ήμασταν 10 kills μπροστά και έλεγε gg lost.

Και εγώ που δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω.

Ρίχνω μια ματιά στο Lolking, Gold 4 o Draven, Bronze 1 o Garen, Οι άλλοι 8 Silver 1 - 2 - 3.

Άντε αύριο πάλι...

Δημοσ.

Το LoL θελει πρωτα τυχη και μετα να μαθει καποιος να παιζει αξιοπρεπώς..

Μονο τυχη δεν θελει

Δεν παιζεις ζαρια , δεν υπαρχει καν παραγοντας τυχη μεσα σ'ενα τετοιο παιχνιδι

• Like 2
Δημοσ.

Δλδ δεν θελει πρωτα τυχη να μην πεσεις σε τρολερ αφκερ λιβερ φιντερ για να νικησεις ε?? Εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος νικατε καθε μερα 4v5 games ή με ατομα που κανουν 0-10-3.. Δεν καταλαβαινετε μαλλον οτι ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ Η ΑΛΛΟΣ 22-5-7 και παιξεις πιο σωστα και απο τους proαδες,εαν υπαρξει ενας απο τα παραπανω που ανεφερα το game δυσκολα θα το νικησεις. Αρα δλδ εσυ επαιξες τελεια ΑΛΛΑ ΕΤΥΧΕ να πεσεις σε ηλιθια ατομα που χαλανε το game...

Δημοσ.

Δλδ δεν θελει πρωτα τυχη να μην πεσεις σε τρολερ αφκερ λιβερ φιντερ για να νικησεις ε?? Εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος νικατε καθε μερα 4v5 games ή με ατομα που κανουν 0-10-3.. Δεν καταλαβαινετε μαλλον οτι ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ Η ΑΛΛΟΣ 22-5-7 και παιξεις πιο σωστα και απο τους proαδες,εαν υπαρξει ενας απο τα παραπανω που ανεφερα το game δυσκολα θα το νικησεις. Αρα δλδ εσυ επαιξες τελεια ΑΛΛΑ ΕΤΥΧΕ να πεσεις σε ηλιθια ατομα που χαλανε το game...

Ρε φιλε, το προβλημα σου ειναι οτι θυμασαι ΜΟΝΟ τα games που εκανες 22/0 και εχασες και οχι τα game που εκανες 0/30 και νικησες γιατι σε κουβαλησανε. Αν μου πεις οτι δεν εχεις feedari το κωλο σου σε ΠΟΛΛΑ games και παρολαυτα νικησες εισαι ψευτης. Εγω τουλαχιστον που ειμαι και diamond 1 (και ολοταχως για challenger) απειρες φορες εχω πεξει χαλια και με χουν κουβαλησει, οπως επισης εχω χασει και games με 16/1 score. Το να θυμασαι ΜΟΝΟ οσα σε βολευουν δεν σε κανει σωστο.

Εκτος αν πιστευεις οτι το matchmaking επιτηδες βαζει τους leavers και τους trollers ΜΟΝΟ στο δικο σου team. Ημαρτον ομως..

Αν εισαι καλος, θα ανεβεις. Οπως εγω μπορω να μπω σε ενα οποιοδηποτε game απο bronze μεχρι gold 1 και να κανω score 30/0 με ap trynda για ΠΛΑΚΑ, ετσι θα μπορουσες και εσυ αν ηξερες να παιζεις. Προφανως για να μη μπορεις, μαντεψε τι φταιει (οχι, δεν ειναι το matchmaking)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε, το προβλημα σου ειναι οτι θυμασαι ΜΟΝΟ τα games που εκανες 22/0 και εχασες και οχι τα game που εκανες 0/30 και νικησες 

Chances are:

-Είναι 22/0

-Dives πέντε άτομα στο 45 μόνος

-Dies

-Omgwtfnoobteam u not follow uncarriable uninstall play tetris

-70sec death timer

-Other team wins

-REPORT X9 ALL MY TEAM USELESS

Πιο κλασσικός τρόπος για να κερδίσεις σε αυτό το range ΔΕΝ υπάρχει

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικα με μια αλλαγη που ακουστηκε οτι θα κανουν στο ranked, δηλαδη θα μπορεις να διαλεγεις συγκεκριμενη θεση την οποια θες τι γινεται?Το προχωρανε καθολου ή το εχουν παρατησει?

Δημοσ.

ρεν ποιο ειναι το acount σου?Εχω κωλησει καιρο τωρα σε πλατ 2-1 ,πραγματικα μεχρι εκει παω για πλακα,με το που φτανω εκει ,το χαος.Δεν ξερω τι να κανω,πρεπει να μαθω και αλλους παικτες,αλλα δεν υπαρχει χρονος για να μαθω κατι πολυ καλα.

The lobotomizer, με ενα ' πανω απτο i. Γενικα ισχυει, plat 5 με plat 1 εχει τεραστια διαφορα. Απτο plat 1 μεχρι το diamond 2-1 ειναι πολυ μικρες οι διαφορες στο skill level. Αν δεν πεζεις απταιστα 1 lane μην περιμενεις να ανεβεις παραπανω. Εγω πχ. που παιζω top στο team, οσες φορες εχω δοκιμασε να παω mid σε solo queue με ξεφτυλιζει ο αντιπαλος, γιατι πολυ απλα ειναι main mid ενω εγω οχι.
Δημοσ.

Σχετικα με μια αλλαγη που ακουστηκε οτι θα κανουν στο ranked, δηλαδη θα μπορεις να διαλεγεις συγκεκριμενη θεση την οποια θες τι γινεται?Το προχωρανε καθολου ή το εχουν παρατησει?

Δεν υπηρχε ποτε κατι τετοιο

Fan made ηταν

Δημοσ.

Δεν υπηρχε ποτε κατι τετοιο

Fan made ηταν

A κομπλε.Απλα το ειχα πετυχει καπου και ψαρωσα γιατι δεν εχω ιντερνετ και δεν εψαξα παραπανο.Παντως εχω βρει την υγεια μου μακρια απο το game γιατι οσο να ναι επιρεαζεσαι κιολας απο την ολη κατασταση που επικρατει.Αυτο που μου εκανε μεγαλη περιεργεια ηταν πριν 3 εβδομαδες που ειχα μπει να παιξω ενα rank απο ιντερνετ  συγγενη και πηγα bot εχοντας παρει miss και ο αλλος διπλα μου ειχε nunu.Πηγαινα να βγαλω το bork γιατι οι αλλοι ειχαν tanky team και ο nunu με εβριζε για τα αντικειμενα που ειχα παρει.Νταξει εκει απλα γελασα,σαν να μην περασε μια μερα.

Δημοσ.

To botrk ειναι οντως λαθος στην MF 

Αλλα κλαιν

γιατί? αμα οι άλλοι στακαρουν πολύ hp που είναι το λάθος να βγάλεις botrk?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...