Προς το περιεχόμενο

Νέο PC με mximum budget 400 Euro


DJ Gx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά. :)

 

Θέλω έναν υπολογιστή όχι υψηλών επιδόσεων για έναν φίλο μου ο οποιος θέλει να παίζει κανένα παιχνίδι σαν το προ 2009, nfs κτλ.

 

Έχω κάνει εγώ ένα σύστημα με 360 euro χωρίς οθόνη και θέλω να μου πείτε την άποψη σας και φυσικά να μου προτείνεται κάτι καλύτερο. :)

 

2upem37.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

85830144.th.png

22264145.th.png

 

ΣΥΝΟΛΟ ΤΙΜΗ 407 ΕΥΡΩ.

 

συμφωνω σε ολα αλλα οχι τοσο μεγαλο τροφοδοτικο.δεν το χρειαζεται.και με 450w κανει πολυ ανετα την δουλεια του.γυρω στα 300w χρειαζεται με αυτα maximum.με τα λεφτα που θα εξοικονομησει απο ποιο φτηνο τροφοδοτικο(γυρω στα 45ευρω) δηλαδη 15ευρω τα δινει και βαζει επεξεργαστη AMD PHENOM II X2 550 (ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΤΟ OVERCLOCK ME ANOIXTO TO MULTIPLIER)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

eshopgr.jpg

Με αυτό το συστηματάκι παίζεις τα πάντα.Με ακόμη 38€ πας σε καλύτερη μητρική και ddr3 ram γιαυτό σκέψου το αν και οι μόνες διαφορές που θα καταλάβεις είναι ελάχιστα πιο γρήγορο pc και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.Έστησα το ίδιο για ένα φιλαράκι με 2 χ 2gb ddr3 ram και αυτό το motherboard και με win 7 64bit απλά χαίρεσαι να δουλεύεις τον υπολογιστή και παίζει και τα πάντα.Θα μπορούσες να βάλεις και μια 4670 να κόψεις τα λεφτά για να βάλεις την καλύτερη m/b και τις ddr3 που σου λέω παραπάνω αλλά...η 4850 στα 90€ είναι real deal...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως θα σου έλεγα να κάνεις την καρδιά σου πέτρα(άλλη έκφραση χρησιμοποιείται κανονικά αλλά τέλος πάντων):-D και να βρεις άλλα 38€ να πας στο rig με την καλύτερη μητρική και ddr3.Θα καταλάβεις τη διαφορά στην πορεία και μελλοντικά.Χαμένος δεν θα βγεις.Αλλά αν δεν γίνεται..πολύ μια χαρά θα είσαι και με αυτό.Αν δεν τα έχεις πρόχειρα γίνεται να βάλεις και 2gb στην αρχή και όταν βρεις τα ακόμη 36€ παραγγέλνεις άλλο ένα stick 2gb και το κουμπώνεις..;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 και εγω στην σύνθεση του nick.

Τίμιο για παιχνίδια το σύνολο και αν ο Athlon 2 Χ2 κλοκαριστεί οπως ωφείλει στα 3500-3800 θα σου δώσει αρκετό headroom ακόμα και για games 2010.

Απλά δώσε κα΄τι αραπάνω και πήγαινε σε DDR3 αφου εκεί είναι το μέλλον.

Κάποια στιγμή οι ddr3 θα κοστίζουν τα μισά απο τις ddr2 και εκει θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω σε περίπτωση αύξηση της μνήμης.

Οπότε προτείνω.

μνήμηhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553568

μητρικήhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528494

 

437 ευρό θα σου βγει αλλά αξίζει να δώσεις τα παραπάνω 37 και να μην εχεις θέματα σε αναβάθμισης στο μέλλον.

Και quad μπορείς να βάλεις και κάποια απο τις μελλοντικές DX11 κάρτες γραφικών και οι DDR-3 μνήμες πιστεύω θα συντροφεύσουν για αρκετά χρονάκια ακόμα.

Πολύ καλά μελετημένη συνθεσούλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μια που τ'αναφέραμε αν αποφασίσεις να πας σε ddr2 πήγαινε εδώ τουλάχιστον.Πάρτες μόνες από το πλαίσιο και κούμπωσέ τες εσύ.Δεν είναι δύσκολο..;)

 

Δεν τις έβαλα γιατί το έφτιαξα όλο από e-shop.(Έτυχε. Αν θες βγαίνει και από πλαίσιο παρόμοια σύνθεση να μην μπλέκεις..αν και σιγά το μπλέξιμο..)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι crusial degradaρουν.

Σε μένα τουλάχιστον χάλασαν 2χ512 που είχα πάρει προπερσυ. Και τώρα που μιλάμε εχω 2χ1 giga ίδιες με αυτές που δείχνεις μισοκαμένες πάλι στο πλάι μου. Όταν τις καρφώνω το μηχάνημα τρελένεται στις μπλέ και στα restart.(και εγω τις είχα για καλές...)

DDR-3 να του πεις να πάρει. Αλλιώς θα προτείνω lga 775:p:p:p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...