BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 μέσω του uplay.Κάνε με add όπως με βλέπεις εδώ σε έκανα.κανε accept
zeniath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 facebook chat το κάνατε πια, κάντε ο ένας τον άλλο add σε κανά skype ρε παλικάρια 2
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 facebook chat το κάνατε πια, κάντε ο ένας τον άλλο add σε κανά skype ρε παλικάρια καλά ντει Δοκιμάσατε τα sweetFX ;
zeniath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μπα μια χαρά παίζει το game χωρίς να κολλάει/stuttering/fps drop/<<enter_problem_name_here>>, αυτή η κίνηση που έχει η κάμερα όμως αυτή με ζαλίζει τελικά ώρες ώρες. Υ.Γ. Επιτέλους ένα normal sized ζευγάρι βυζιά σε game
xaralas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια πειτε μου οτι θα εχει κανα dlc ή κανα mod γιατι εχω εθιστει λιγο..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Καποιος μου χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Uplay.Μπορεί να είναι και απο δω μέσα.Αεισιχτίρι να πουμε.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια να ρωτησω κατι ? Το multiplayer μου φαινεται πιο βαρυ απο το κανονικο.Εννοω δηλαδη οτι παιζω στο campaing Ultra με 4ΜSAA 1920χ1200 και ΑtC enhanced και παιζει νερο και στο multiplayer γονατιζει .Γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ?
Prospector8 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Να υποθεσω οτι παιζεις με τον τελευταιο driver της nvidia που ειναι ο 310.70,σωστα? Επισης διαβαζω οτι μπορει να σε βοηθησει να βγαλεις το Vsync και OFF το SSAO,δοκιμασε ετσι και πες μας.
panos0100 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 παιδια να ρωτησω οταν τελειωνεις το παιχνιδι τελειως και εχεις ανεβει τους πυργους, ο χαρτης ειναι αυτος που βλεπουμε; ή παει και παραπερα; αν ναι τοτε πως γινεται
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καποιος μου χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Uplay.Μπορεί να είναι και απο δω μέσα.Αεισιχτίρι να πουμε. :Ο ? δεν ξέρω πόσοι το είδατε τί λέει το παιδί.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Να υποθεσω οτι παιζεις με τον τελευταιο driver της nvidia που ειναι ο 310.70,σωστα? Επισης διαβαζω οτι μπορει να σε βοηθησει να βγαλεις το Vsync και OFF το SSAO,δοκιμασε ετσι και πες μας. Ναι με αυτους τους drivers παιζω .Το Vsync παντα off το εχω .Τωρα βεβαια παρατηρω οτι οταν ατενιζω τα τοπια στο campaign εχει frame drops γιατι μειωνεται το gpu usage .Υπηρχε μια κατασκηνωση σε μια αποστολη που ανεβοκατεβαινε συνεχεια αλλα μετα επανηλθε στο 98%.Εσυ με την NVidia τι παρατηρεις απο gpu usage ?
paularas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καποιος μου χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Uplay.Μπορεί να είναι και απο δω μέσα.Αεισιχτίρι να πουμε. εγώ είμαι, και τώρα πίνω mochito με τον χαρακτήρα σου και γελάω 6
fever25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 :Ο ? δεν ξέρω πόσοι το είδατε τί λέει το παιδί. Καποιος μου χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Uplay.Μπορεί να είναι και απο δω μέσα.Αεισιχτίρι να πουμε. Μωρέ το είδαμε τί λέει, απλά εκτός από την αναφορά του συμβάντος, δεν δίνει άλλα στοιχεία για να καταλάβουμε τί ακριβώς έγινε...
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως friend invite δεν μου είχε έρθει που μου είπε.
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Το τερματισα σημερα. Εφτασα 100% εξερευνησα ολο νησι και εκανα ολα τα sidequests Πολυ καλο το παιχνιδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα