Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+ ότι ο vas που βλέπουμε είναι όντως ο ηθοποιός που δανείζει την φωνή του,στον ingame χαρακτήρα .Michael Mando

Τι μου θύμησες... Έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ προχθές, και την αφήγηση την έκανε ο Nick από το Left 4 Dead 2. Περίεργη αίσθηση.

Δημοσ.

Με 7950 1140/1650 τα clocks,ολα ultra max settings,SSAO και 4x msaa , με 1 λεπτο bench απο το Fraps ,βολτα με το αυτοκινητο οπου παιρναω απο διαφορα μερη Average 53fps. To παιχνιδι ειναι πανεμορφο!

Δημοσ.

Με 7950 1140/1650 τα clocks,ολα ultra max settings,SSAO και 4x msaa , με 1 λεπτο bench απο το Fraps ,βολτα με το αυτοκινητο οπου παιρναω απο διαφορα μερη Average 53fps. To παιχνιδι ειναι πανεμορφο!

To τρεχεις απο το Far cry dx11.exe γιατι αλλιως δεν το τρεχεις σε DX11.... με χ4MSAA ξεχνατο το 53αρι σε dx11!

Δημοσ.

Δεν εχω πατησει ποτε κλικ στο εικονιδιακι του Dx9 :P την Dell 2312 εχω, τι 1280x1024 λετε xD Ωστε θελετε photos or never happen εε??Απιστοι !! Θα τις εχετε σημερα το απογευμα!

Δημοσ.

Tι photo να εχουμε, 680Gtx εχω και δεν παει ετσι....και στο game αυτο σας παει καβαλα.

Ειτε κατι κανεις λαθος, ειτε εχεις λαθος επαφη με τα fps.

Δημοσ.

Λοιπόν, μόλις έβαλα νέα ψύκτρα στο CPU και ετοιμάζομαι για να δω αν θα παίξει η μλκία. 31oC idle, άμα χτυπήσει πάλι 100άρι το ... που το πέταγε....

Υ.Γ. 1000th post fuck yeah

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...