Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το πρώτο όταν είχε βγει στο 360 δεν ήταν που σου έδινε και κάτι δυνάμεις;

Δεν ήταν ακριβώς το ίδιο με του PC νομίζω. (από τότε η Ubisoft το σκεφτόταν οι ήρωες να έχουν special powers φαίνεται :P)

• Moderators
Δημοσ.

To τελειωσα χθες το βραδυ ...Πολυ καλο .

Την Citra την εγραψα στα @@ μου .Ας μου πει καποιος στην αλλη επιλογη πως τελειωνει

Δεν το έχω δει το βίντεο (θέλω να θυμάμαι την δική μου επιλογή), αλλά απ' ότι έχω διαβάσει, σκοτώνεις την Lisa και τους υπόλοιπους και κάνεις σεξ με την Citra. Εκείνη σε μαχαιρώνει (warrior's death) και υποννοεί ότι είναι έγκυος και πως το παιδί θα γίνει ο Ultimate Warrior (όχι ο wrestler :P).

Δημοσ.

Δεν το έχω δει το βίντεο (θέλω να θυμάμαι την δική μου επιλογή), αλλά απ' ότι έχω διαβάσει, σκοτώνεις την Lisa και τους υπόλοιπους και κάνεις σεξ με την Citra. Εκείνη σε μαχαιρώνει (warrior's death) και υποννοεί ότι είναι έγκυος και πως το παιδί θα γίνει ο Ultimate Warrior (όχι ο wrestler :P).

Οπς !! Φοβερο τελος ....Φαντασου δηλαδη αυτοι που επελεγαν στο τελος αυτο ,να ειχαν και ενα key free για το far cry 4 ,επειδη θα εβγαινε ο γιος ,και θα ειχαν πηδηξει και την Citra.Οι υπολοιποι θα μεναμε με μια Χυτρα ....χαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εχει κανενας το ιδιο προβλημα με εμενα ?

Οταν σκοτωνω παραδειγμα ενα στρατοπεδο και το κανω δικο μου το save πανω δεξια συνεχιζει να loadarει και δεν γινεται save μετα  αμα βγεις απο το game :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...