Stavrakas13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πήρα το γκομενάκι μου και τον αδερφό μου και την κάναμε.Δεν κάθισα να τους σώσω όλους για να τους σκοτώσω στο τέλος Και θεώρησα πως δεν ταίριαζε και με τον char του hero να δολοφονήσει ξαφνικά τους φίλους του για ένα μουνί και ένα σακί χόρτο 3
konstantinos77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Εγω συμφωνω με τον Stavraka και εγω δεν θα προδιδα τους φιλους μου .Επισης ειναι και το αλλο ,την Citra o char μου την πηδηξε στον υπνο του ομως ,οσο παλευε με το τερας .Αν θυμαστε με το που ξυπνησε ειχε κατσει η πουτανα πανω του γυμνη αρα ποιος ο λογος να κατσω μαζι της στο νησι .. 1
giannisgokus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια πως γινετε να παρω κι αλλα οπλα; Πως ξεκλειδωνουν οι αλλες θεσεις; 1
zizu10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια πως γινετε να παρω κι αλλα οπλα; Πως ξεκλειδωνουν οι αλλες θεσεις;Πρέπει να σκοτώσεις κατσίκες...
giannisgokus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πρέπει να σκοτώσεις κατσίκες... Ειναι και γρηγορες οι ατιμες! Ευχαριστω. Αλλη μια ερωτηση: Πως θα μεγαλωσω τη ζωη μου(τωρα ειναι δυο γραμμες); Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2012 από giannisgokus
hurin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι και γρηγορες οι ατιμες! Ευχαριστω. Αλλη μια ερωτηση: Πως θα μεγαλωσω τη ζωη μου(τωρα ειναι δυο γραμμες); Κάνε αποστολές να μαζέψεις xp να ανέβεις lvl!
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Το τελείωσα και 'γω. Σαν παιχνίδι αρκετά καλό αλλά οπτικά ήταν όπως το περίμενα, χειρότερο από το C1 και τρέχει και χειρότερα, την νύχτα δε μου θύμιζε το C1 με Medium Settings. 1
Sed22 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Το παιχνιδι ειναι πολυ μπροστα αφου εχει POKER !!!
hurin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το παιχνιδι ειναι πολυ μπροστα αφου εχει POKER !!! Άν είχε καλύτερο UI στο πόκερ, θα έπαιζα όλη μέρα!
Sed22 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Άν είχε καλύτερο UI στο πόκερ, θα έπαιζα όλη μέρα! Για εμενα παντως που δεν ηξερα πολυ καλα με καθηλωσε το 'στυλ' το παρειστικο. Πολυ καλη προσπαθεια και σε αυτο..
Bigi444444 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχει mute το ρδέλο;Πέτυχα έναν στραβόγαλλο πριν λίγο που μας ζάλισε τα @@ με το μπαμπάλισμά του.Μιλάμε ο τύπος πρέπει να διάβαζε κάποιο βιβλίο.Δεν παίζει να τα κατέβαζε από το κεφάλι του όλα εκείνα που έλεγε.Είχε μπει απλά για να τρολλάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα