ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Συμφέρει όταν δεν έχεις χρήματα, αντί να πάρεις καταναλωτικό, να σηκώσεις από κάρτα και να κάνεις μεταφορά υπολοίπου, εφόσον αυτό είναι άτοκο πχ για 6 μήνες.... Εξαρτάται την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας..... και πάλι δεν κατάλαβα, συμφέρει να σήκωσεις μετρητά από την κάρτα αντί να πληρώσεις με κάρτα τα εισητήρια? γιατί? εγώ τόσα χρόνια το μόνο που ήξερα ήταν πως αν πληρώσεις αεροπορικά εισητήρια με πιστωτική κάρτα έχεις και δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος άλλο ερώτημα: μήπως γνωρίζει κανείς λόγους για τους οποίους μπορεί μια τράπεζα να αρνηθεί να βγάλει σε κάποιον πιστωτική κάρτα? εννοώ σε περίπτωση που κάποιος ήταν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του φυσικά. έχει ή όχι η τράπεζα υποχρέωση να ενημερώσει για τους λόγους που αρνείται?
jimarass Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 και πάλι δεν κατάλαβα, συμφέρει να σήκωσεις μετρητά από την κάρτα αντί να πληρώσεις με κάρτα τα εισητήρια? γιατί? εγώ τόσα χρόνια το μόνο που ήξερα ήταν πως αν πληρώσεις αεροπορικά εισητήρια με πιστωτική κάρτα έχεις και δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος άλλο ερώτημα: μήπως γνωρίζει κανείς λόγους για τους οποίους μπορεί μια τράπεζα να αρνηθεί να βγάλει σε κάποιον πιστωτική κάρτα? εννοώ σε περίπτωση που κάποιος ήταν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του φυσικά. έχει ή όχι η τράπεζα υποχρέωση να ενημερώσει για τους λόγους που αρνείται? Λάθος στο είπα εγώ. Εννοούσα πως αγοράζεις με κάρτα τα εισητήρια και μετά κάνεις μεταφορά υπολοίπου. Απλάα σκεφτόμουνα μια φορά που έπρεπε να αγοράσω κάτι μετρητοις και αντί για δάνειο, σήκωσα λεφτά από κάρτα και έκανα μεταφορά υπολοίπου.....
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μια απορία ακόμα... Στο winbank, έχει δύο επιλογές για αυτόματη εξόφληση της κάρτας: - της ελάχιστης καταβολής της - ολόκληρου του υπολοίπου της Την πρώτη επιλογή την ξεχνάμε. Σχετικά με την δεύτερη επιλογή. Αν την επιλέξω και έχω βάλει δόσεις για κάτι, τι θα τραβάει κάθε μήνα η κάρτα από τον λογαριασμό μου; Θα τραβήξει ολόκληρο το ποσό που κόστιζε το προϊόν ή την μόνο την δόση που αναλογεί στον κάθε μήνα;
Cue Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μόνο την δόση, αφού το κατάστημα απ' όπου και αγόρασες το προϊον σε χρεώνει μόνο με αυτό το ποσό κάθε μήνα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Έστω ότι έχω όριο στην πιστωτική 1000 ευρώ και έχω κάνει μια αγορά 400 ευρώ σε 8 δόσεις των 50. Άρα το υπόλοιπο της κάρτας είναι 600 ευρώ. Αν εγώ μέσω winbank βάλω στην κάρτα και τα 400 ευρώ τον πρώτο μήνα, το υπόλοιπο της κάρτας θα πάει κατευθείαν 1000 ευρώ ή θα αφαιρεί κάθε μήνα 50 από αυτά τα 400 που έβαλα;
Timour21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Το υπόλοιπο της κάρτας σου δεν θα είναι 600, θα είναι 950. 50 ευρώ δόση είπες.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Όντως, δικό μου το λάθος. Έστω ότι είναι 950 το υπόλοιπο... Αν εγώ μέσω winbank βάλω στην κάρτα και τα 400 ευρώ τον πρώτο μήνα, το υπόλοιπο της κάρτας θα πάει κατευθείαν 1000 ευρώ και δεν θα υπάρχουν οι δόσεις πια ή θα αφαιρεί κάθε μήνα 50 από αυτά τα 400 που έβαλα;
Timour21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Γιατί τα μπερδεύεις χωρίς λόγο? Λοιπον έχεις μια κάρτα. Στο τέλος κάθε μήνα έρχεται κάποιος λογαριασμός. Έστω οτι σου έρχεται λογαριασμός 150 ευρώ σε μια κάρτα 1000 ευρώ. Έχεις υπόλοιπο 850 για να καταναλώσεις. Αφού λοιπον η χρέωση δεν γίνεται ΕΦΑΠΑΞ και γίνεται σε ΔΟΣΕΙΣ τότε το υπόλοιπο θα διαμορφώνεται ανα μήνα με βάση τις πληρωμές και τις χρεώσεις που κάνεις ανα μήνα. Είναι απλό δεν έχει νόημα να το μπερδεύεις.
koulouri Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Θα σου πω τι γινεται με την citibank visa.. Γιατι δε ξερω τι ισχυει για ολες! Βαζεις αν θελεις να ξεχρεωσεις ΟΛΟ το ποσο και παιρνεις τηλ και ζητας αποπληρωμη ολοκληρου του ποσου οφειλης.. Αλλιως θα τραβιξει τον επομενο μηνα κανονικα την δοση και τα αλλα λεφτα θα μεινουν στην καρτα και τον μεθεπομενο θα γινει το ιδιο.. ..δηλαδη θα τραβηξει τη δοση και παλι θα μεινουν μεσα τα υπολοιπα λεφτα..
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πόσο ηλίθιο είναι να αγοράσεις κάτι με δόσεις και να τις πληρώσεις μαζεμένες;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πόσο ηλίθιο είναι να αγοράσεις κάτι με δόσεις και να τις πληρώσεις μαζεμένες; Εξαρταται, μπορει απλα να θελησεις να καταργησεις την καρτα γιατι αποφασισες πως ο καταναλωτισμος δεν σου παει. Στον αντιποδα τωρα, μπορει απλα να θελησεις να καταργησεις την καρτα γιατι κερδισες στο Τζοκερ και αποφασισες πως ο καταναλωτισμος με μαρουλια σε παει ενα level παραπανω.
koulouri Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 stormrain χαχαχαχα.. και εγω παραδειγμα με joker θα εδινα! :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.