Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΝΑΙ ΡΕ ΝΑΙ.

-Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.

-Είναι επειδή ΟΥΡΛΙΑΖΩ.

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου σε παρακαλώ πολύ.

- Φαίνεται ότι δεν ενεργοποιήσατε το πλήκτρο Caps Lock παρόλο που ο συμφορουμίτη σας, σας φωνάζει. Παρακαλούμε ενργοποιήστε το και μιλήστε του με την γλώσσα που το αρμόζει του παλιολεμέ.

- Δεν χρειάζεται. Έχω επίπεδο εγώ.

- Ε εντάξει εγώ για καλό στο λέω.

- Οκ, vBulletin δεν τρέχει τίποτα.

- :-)

Δημοσ.
Το κακό του επεισοδίου ήταν ότι είχε μηδενική εξέλιξη της ιστορίας και (ως συνήθως) η ιστορία ''εκτός νησιού'' ήταν πολύ βαρετή.

Τέλος, το ''συνεχίζουμε'' που λέει ο Γούιντμορ στον μούτσο, ενώ αυτός του λέει ότι είναι κόσμος πάνω στο νησί, μήπως πάει στην βύθιση του;

Πιθανό.

Πάντως το θέμα με το touch και καλά που έχουμε θίξει κατά καιρούς και το πόσο ισχυρό είναι. Πιστεύω ότι είναι απλά μασημένη τροφή για το κοινό.

Τι θέλω να πω. Θεωρητικά ο Jacob από την στιγμή που τον βλέπει κάποιος/υπάρχει στον χωροχρόνο του κτλ θεωρείται ότι επηρεάζει. Αλλά επειδή όπως και να το κάνουμε κυκλοφορεί ανάμεσα σε κόσμο, το touch απλά είναι ένα "σκηνοθετικό" τρικ για να μας δείξει το link.

Το αναφέρω για να μην περιμένετε δηλαδή καμία επιστημονική εξήγηση :P

Το επόμενο επεισόδιο το κόβω χλιαρό προ επιστροφής του Richard σε 2 βδομάδες.

• Members
Δημοσ.

- Φαίνεται ότι δεν ενεργοποιήσατε το πλήκτρο Caps Lock παρόλο που ο συμφορουμίτη σας, σας φωνάζει. Παρακαλούμε ενργοποιήστε το και μιλήστε του με την γλώσσα που το αρμόζει του παλιολεμέ.

:lol:

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Είναι οφθαλμοφανές πως η παραπάνω κουβέντα πηγάζει από την νοσηρή φαντασία σου.

Αποκλείεται το vbulletin να με αποκάλεσε παλιολεμέ!

Δημοσ.

Πάντως το "alternate" timeline αν τελικά αποδειχτεί ότι ειναι το "δώρο" του Κώστα στους Losties και τπτ παραπάνω, ήδη μου βγάζει κάτι σε - κακόγουστο straight to DVD release - τι έγινε μετά το finale.

Το όνομα του τιμημένου του Κώστα γιατί έχω την αίσθηση ότι δε μας το λένε γιατί είναι κάποιος που γνωρίζουμε?

Επίσης για άλλη μία φορά βλέποντας τον Jacob να πεθαίνει με αυτό τον τρόπο μου βγάζει κάτι από Eloise/Faraday. He knew this would happen. Back to the future?

Δημοσ.
Είναι οφθαλμοφανές πως η παραπάνω κουβέντα πηγάζει από την νοσηρή φαντασία σου.

Αποκλείεται το vbulletin να με αποκάλεσε παλιολεμέ!

Καλάααα αγόρι μου. Κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου. Που να δεις πως σε αποκαλεί στα π.μ που μου στέλνει.

Δημοσ.

Προσωπικά το βρήκα πολύ καλό.

Μου άρεσε το οτι κατάλαβε ο Τζακ όλο το σκηνικό με το φάρο, καθώς και το οτι το είπε στον Ρίτσαρντ ώστε να τον μεταπείσει.

Επίσης μου άρεσε που μας έδειξαν οτι όντως ο Μπεν είναι καλός και ό,τι έχει κάνει το έχει κάνει υποκούοντας σε εντολές του Τζέικομπ για το καλό του νησιού.

Το σκηνικό με τον Λυπίδη πώς σας φάνηκε; Δεν τον κοίταξε λίγο περίεργα ο Μπεν όταν του είπε οτι ήταν να πετάξει αυτός την Oceanic ή είναι ιδέα μου;

Καλά η τελευταία σκηνή είναι :X

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης για άλλη μία φορά βλέποντας τον Jacob να πεθαίνει με αυτό τον τρόπο μου βγάζει κάτι από Eloise/Faraday. He knew this would happen. Back to the future?

Αφού τον είχε πρήξει ο άλλος στο "θα βρω loop και θα σε σκοτώσω".

Περιέργως, μου άρεσε πολύ το επεισόδιο! Και μπορεί να καταρρεύσει το σύμπαν τώρα μετά από αυτή τη δήλωση :P

Κυρίως στη βασική του ιστορία,

το flash sideways του Ben, και γενικότερα το επεισόδιο όσο ήταν συγκεντρωμένο σε αυτόν τον χαρακτήρα ήταν καλό. Ο Emerson δίνει πάρα πολυ καλή ερμηνεία και εδώ.

Επίσης ο Jack στο επεισόδιο είναι πιο συγκροτημένος και παίρνει στροφές το μυαλό του (και δεν κλαψουρίζει και αυτό συμβαίνει σπάνια), μαθαίνουμε νέα στοιχεία για τον Richard, για τον Lypidus, έχουμε επιστροφή του Widmore, την επανένωση των χαρακτήρων στην παραλία (που σκηνοθετικά ήταν πολύ ωραία σκηνή).

Πιο αναλυτικά (ίσως) αργότερα -και υπήρχαν και κάποια σημεία στο επεισόδιο που δεν μου άρεσαν, απλά αυτή τη φορά η ζυγαριά έγειρε εύκολα προς την καλή μεριά.

Αλλά είναι και κάτι που δε μου κολλάει: O Richard στην προηγούμενη season είχε πει στη Sun, για Jack/Hurley/Jin ότι τους είδε όλους να πεθαίνουν (μάλλον αναφερόταν στην έκρηξη της βόμβας).

Σε αυτή τη season αυτό γιατί δεν έχει αναφερθεί πουθενά, όπου ο Richard τους έχει συναντήσει αυτούς; (ήδη έχει συναντήσει και τον Sawyer, αλλά τότε έστω ήταν υπό πίεση χρόνου)

Και μια παρατήρηση. Τώρα που γύρισαν στην παραλία ίσως δούμε και το σκηνικό με το κυνηγητό στα κανό -που είχαμε δει στην 5η season στα ακανόνιστα timetravels.:-)

καλα. μην βαρας.. ουτε που θυμομουνα οτι λεγαν ετσι αυτον ..

ok. Δεν ήθελα να βαρέσω. Να βοηθήσω ήθελα.

Δημοσ.

Αρκετα μετριο, δεν γινεται τπτ και παλι μενουμε σε ερμηνειες κλπ.

Επρεπε να δωσει λιγο παραπανω στα σκηνικα με

τζακ και ριτσαρντ, μπας και μας εξηγησει τπτ ο παλιος του νησιου αλλα μπα.

Τουλαχιστον εγω προσωπικα αρχιζω να βλεπω οτι η σειρα διαγραφεται τελειως διαφορετικα απο οτι το περιμενα.. Απο εκει που ειχαμε μια φοβερη σειρα μυστηριου κλπκλπ εχουμε φτασει να βλεπουμε ενα survivor με υποψηφιους για το ποιος θα κερδισει στο τελος μια φανταστικη διαμονη σε ενα ειδυλλιακο νησι.

Τουλαχιστον εχω αρχισει να το αποδεχομαι, κατι ειναι και αυτο..

Δημοσ.

Μεγάλη απογοήτευση η 6η σεζόν για μένα. Αφού πλέον πιο πολύ ενδιαφέρον έχουν για μένα τα flash-sideways παρά τι γίνεται στο νησί.:P Αν δεν υπήρχαν οι προηγούμενες 5 σεζόν και αυτή η σεζόν ήταν άλλη σειρά πιστεύω θα πήγαινε άπατη... Τέλος πάντων κρατάω και μια πισινή για το τι θα δούμε στη συνέχεια αν και τώρα δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...