Προς το περιεχόμενο

"Επικυρώσημα" για μεταφράσεις

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζήτησα από φίλη δικηγόρο αύριο να μεταφράσουμε το πτυχίο/αναλυτική μου βαθμολογία αλλά υπολόγισα λάθος και της είπα λάθος αριθμό εγγράφων (πτυχίο και αναλυτική βαθμολογία είναι διαφορετικά έγγραφα). Έτσι θα χρειαστούν επιπλέον "επικυρώσημα".

1. Μπορώ να αγοράσω από κάπου επικυρώσημα ή τα δίνουν μόνο σε δικηγόρους

2. Που μπορώ να τα βρω

3. πόσα πρέπει να πάρω για την επικύρωση 3 σετ πτυχίου (την κλασσική βεβαίωση του ΕΜΠ βασικά) και αναλυτικής βαθμολογίας (είναι 3-4 σελίδες αλλά αν θυμάμαι από το παρελθόν δε μετράνε οι σελίδες αλλά όλες μαζί ως έγγραφο).

Δημοσ.

Εγω ειχα πάει στη τράπεζα (Εθνικη) και τους είπα θελω 3-4 αλλά δε με εμπιστεύονταν και πήρανε τηλ στη δικηγόρο μου πρωτα , αλλά η δουλειά έγινε στο Καρλόβασσι που ειναι χωριο και ηξερε ο ενας τον αλλο.

Σε κανονικη φαση αν πρεπει να τα παρεις απο τραπεζα δε νομιζω να στα δωσουν, πρεπει να πεταχτει η φιλη σου μια στιγμη να τα παρει.

Αν θυμάμαι καλά χρειάζεσαι ενα για κάθε σελίδα απο τα έγγραφα που θέλεις να μεταφράσεις/επικυρώσεις. Εγω είχα επικυρώσει το πτυχίο μου με 4 τέτοια και 20 ευρλώ αμοιβή στο δικηγόρο που δεν ηξερα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ζήτησα από φίλη δικηγόρο αύριο να μεταφράσουμε το πτυχίο/αναλυτική μου βαθμολογία αλλά υπολόγισα λάθος και της είπα λάθος αριθμό εγγράφων (πτυχίο και αναλυτική βαθμολογία είναι διαφορετικά έγγραφα). Έτσι θα χρειαστούν επιπλέον "επικυρώσημα".

1. Μπορώ να αγοράσω από κάπου επικυρώσημα ή τα δίνουν μόνο σε δικηγόρους

2. Που μπορώ να τα βρω

3. πόσα πρέπει να πάρω για την επικύρωση 3 σετ πτυχίου (την κλασσική βεβαίωση του ΕΜΠ βασικά) και αναλυτικής βαθμολογίας (είναι 3-4 σελίδες αλλά αν θυμάμαι από το παρελθόν δε μετράνε οι σελίδες αλλά όλες μαζί ως έγγραφο).

1. Ο καθένας μπορεί να αγοράσει επικυρώσιμα.

2. Μπορείς να βρεις επικυρώσιμα από περίπτερα ή σε δικαστήρια (Ειρηνοδικεία, Πρωτοδικείο της περιοχής σου). Συνήθως, περίπτερα κοντά σε δικαστήρια ή στον Δικηγορικό Σύλλογο πουλάνε.

Για Αθήνα, στο περίπτερο έξω από τον ΔΣΑ (Ακαδημίας 60) ή στην Ομόνοια, κοντά στο Ειρηνοδικείο (Σταδίου 65).

3. Ένα επικυρώσιμο ανά έγγραφο (ανεξαρτήτως πόσες σελίδες είναι το έγγραφο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...