Προς το περιεχόμενο

Θα πατε Μουντιαλ?


benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια.Ειμαι φανατικος ποδοσφαιροφιλος και οπαδος της Εθνικης ομαδας μας.Θα ηθελα να βρω αλλους Ελληνες φιλαθλους να πηγαιναμε μαζι στο Μουντιαλ,αλλα δυστυχως οι πιο πολλοι μου φιλοι δισταζουν.Αλλοι γιατι εχουν οικογενειακες η επαγγελματικες υποχρεωσεις αλλοι πιο μικροι γιατι σπουδαζουν και αλλοι γιατι φοβουνται την εγκληματικοτητα εκει.

 

Εσεις τι πιστευετε?Αξιζει να παει κανεις και αν ναι,θα θελατε να φτιαξουμε μια ομαδα εδω απο το Insomnia και να παμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παίζει αρκετή εγκληματικότητα κάτω όντως, και νομίζω οτι η Ελλάδα παίζει όλα τα παιχνίδια σε κάποια επαρχία τρέχα γύρευε or something.

 

Ψηφίζω γιγαντοοθόνη και 'γω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνωμη Blondeamon εδω δεν θα μιλησουμε για τα προβληματα ψυχολογικα και αλλα που εχει ο κοσμος αλλα για το Μουντιαλ. Αν δε σου αρεσει το θεμα τραβα αλλου και μην μας ζαλιζεις τις μασχαλες.

 

freedubus

 

Οντως υπαρχουν πολλοι τετοιοι που λες ,ελπιζω να μην αργησες να το καταλαβεις.Και αν μαλιστα βριζουν εδω στο insomnia τρωνε απαγορευση.

 

---------- Προσθήκη στις 00:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:54 ----------

 

Οντως η εγκληματικοτητα ειναι προβλημα αλλα τοσος κοσμος που θα πει δεν θα παρουν μετρα? Καποια φιλη που εχω απο Νοτια Αφρικη μου ειπε οτι αν δεν προκαλεις με το ντυσιμο σου,δηλαδη να δεν δειχνεις λεφτα εισαι ενταξει.

 

Επισης συμφωνω με την γιγαντοοθονη και με πιτσα και μπυρα αλλα μετα δεν θα μας θελουν οι γκομενες λογω παχους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα ακόμα μειονέκτημα είναι το καινούριο φρούτο των καραμούζων στο γήπεδο. Δεν ξέρω πως ξεφύτρωσε αυτό το πράμα. Είναι η γνωστή "βουβουζέλα".

 

..λολ, βουβουζέλα :D

 

Βασικά από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού βαράει το πνευστό στην διαπασών, αντε να δεις ποδόσφαιρο ...ούτε από την τηλεόραση δεν θα αντέχεται αυτό το πράμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια για να συνεχισουμε , θεωρω το να παμε εκει εμπειρια ζωης.Φιλικες πλακες μεταξυ φιλαθλων,Νοτιοαφρικανικα εδεσματα,και μαυρες καλλονες.Φωτογραφιες που θα αφησουν εποχη κ.τ.λ.

 

Εμαθα οτι υπαρχουν ταξιδιωτικα πακετα μεχρι και λιγων ημερων.Σκεφτομουν μηπως παω με κανενα γκρουπ για δυο αγωνες μονο,μια εβδομαδα δηλαδη.

 

---------- Προσθήκη στις 01:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:14 ----------

 

Fidelio,

 

Αυτη η βαβουρα με τις καραμουζες δεν γινεται και στα Βραζιλιανικα γηπεδα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α δεν ξέρω , πρώτη φορά το παρατήρησα στο παγκόσμιο εφήβων που έγινε πρόσφατα. Ηταν ενοχλητικό, αλλά 'νταξει εγώ κάνω πλάκα , δεν μπορεί η βουβουζελα να σε εμποδίσει να κάνεις ένα τόσο ενδιαφέρον ταξίδι.

 

Σου προτείνω εκτός από το ποδόσφαιρο , να επισκεφτείς και άλλες ομορφιές εκεί , θα πας που θα πας κάτω πρέπει να το συνδιάσεις. Εγώ αυτό θα έκανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρχισε η πώληση εισιτηρίων για το Μουντιάλ

 

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη (9/12) πως από σήμερα οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Η διαδικασία αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 13 Ιανουαρίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:

 

 

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. Η συγκεκριμένη διαδικασία, σε πρώτη φάση, αφορά στην υποβολή αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων, για τη διάθεση των οποίων ο κεντρικός έλεγχος ανήκει στην FIFA.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

-Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 13 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 13:00 (Ελλάδας).

 

-Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης αγοράς έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων ανά αγώνα. Θα πρέπει να είναι Έλληνας υπήκοος ή να διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.

 

-Επιτρέπεται η προκράτηση εισιτηρίων για τη φάση των «16» έως και τον τελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε περίπτωση που η Εθνική δεν προκριθεί, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί θα επιστραφούν μετά τη λήξη του Μουντιάλ 2010.

 

-Δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί αμέσως καμία αίτηση. Η επιβεβαίωση από τη FIFA θα γίνει περίπου μια εβδομάδα μετά τη λήξη της διαδικασίας.

 

-Οι πιστωτικές κάρτες των ενδιαφερόμενων θα χρεωθούν μόνο όταν γίνει η επιβεβαίωση της αγοράς των εισιτηρίων.

 

-Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τα διαθέσιμα εισιτήρια, η FIFA θα διενεργήσει κλήρωση και στη συνέχεια θα ειδοποιήσει τους τυχερούς.

 

-Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]».

 

Λίγο αργά δεν είναι για τα εισητήρια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωχ Jason την πατησα?

 

Μια στιγμη μηπως αυτο ειναι σχετικα με την ΕΠΟ μονο? Λογικα δεν θα διατιθενται εισιτηρια και εκει? Εξαλλου ποσο ζητηση μπορει να εχουν τα παιγνιδια της Εθνικης μας ,αν εξαιρεσουμε το παιγνιδι με την Αργεντινη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/news/newsid=1149274.html#ticketing+process+explained

 

Δε ξέρω αν σε βοηθάει αυτό ,αλλά εγώ δε πολυκατάλαβα πάντως..

 

Edit:A εδώ λέει μέχρι 22 /01/2010

http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/index.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...