Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε την αντιστοιχη εφαρμογη για το WORD την εχεις δουλεψει καθολου?ειναι βολικο να γραψεις στο ipad κείμενα περιπου 300 λεξεων πχ?

Το πληκτρολόγιό του είναι μεγάλο και άνετο.Καμία σχέση με το πληκτρολόγιο των iPhone/iPod.

http://www.apple.com/ipad/guided-tours/ Δες το video για το Pages.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
φιλε την αντιστοιχη εφαρμογη για το WORD την εχεις δουλεψει καθολου?ειναι βολικο να γραψεις στο ipad κείμενα περιπου 300 λεξεων πχ?

Φίλε μου μπορείς να γράψεις αλλά φυσικά δεν είναι το ίδιο άνετο όσο στον υπολογιστή.... Αυτό εννοείται... Βολεύει να έχεις πάντα μαζί σου όλα σου τα αρχεία και στην ανάγκη να τροποποιήσεις κιόλας... Αν όμως πρέπει να γράψεις μεγάλα κείμενα, η καλύτερη εργονομία και ευκολία κανονικού υπολογιστή δεν είναι υπό συζήτηση.....

Βέβαια θα μου πεις 300 λέξεις είναι πάνω κάτω 10 συνεχόμενα sms, που πολλές φορές μου έχει τύχει να στείλω με το iPhone.... Οπότε με το iPad είναι πολύ-πολύ πιο εύκολο!!!!!!! :-)

Δημοσ.

εγω που το δοκιμασα σε καταστημα μου φανηκε παραξενο το γραψιμο καθως δεν μπορεις

να εχεις τα δαχτυλα σου ακουμπημενα πανω στο πληκτρολογιο και με δυσκολεψε καπως

αλλα μιλαμε για ασχολια 10 λεπτων με το ipad ισως μπορει να ειναι και θεμα συνηθειας

και να γινεται πιο ευκολο στην πορεια...

Δημοσ.

τρομερα ανετο το γραψιμο , αν εχεις την καταλληλη θηκη απλα το ακουμπας και γραφεις με τα δυο χερια , ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ... ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ .... σορρυ αν φωναζω εεεεεεεεεε

Δημοσ.

Λογικά, μόλις γίνει και επίσημα διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα. Έτσι νομίζω, είχε γίνει και με το iPhone...

@tr3quart1sta : Και μετά μου λένε ότι είναι ΑΠΛΑ μεγαλύτερη η οθόνη του. Μα αυτό το κάνει χρηστικότερο, χρησιμότερο και λειτουργικότερο! Φοβερή εφαρμογή...

Δημοσ.
τρομερα ανετο το γραψιμο , αν εχεις την καταλληλη θηκη απλα το ακουμπας και γραφεις με τα δυο χερια , ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ... ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ .... σορρυ αν φωναζω εεεεεεεεεε

Σορρυ που θα φανώ λίγο ωμός, αλλά... χέστhκε για την Ελλάδα και τα Ελληνικά η Apple! :X

Δημοσ.
Λογικά, μόλις γίνει και επίσημα διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα. Έτσι νομίζω, είχε γίνει και με το iPhone...

Τα ελληνικά στο iphone ήρθαν σχεδόν 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του στην Ελλάδα (Αύγουστος 2008 - Ιουνιος 2009) με την κυκλοφορία του iphone OS 3.0. To ipad θα αποκτίσει ελληνικά τον σεπτεμβριο με την κυκλοφορία του iphoneOS 4.0 για Ipad, είτε έχει έρθει μέχρι τότε επίσημα στην ελλάδα είτε όχι.

Δημοσ.
Νέα διάσταση στην διαμάχη ανάμεσα στην Apple και την Adobe,αναμένεται να δώσει ένα νέο open source project,ονόματι Smokescreen.

Η δουλειά του θα είναι να μετατρέπει αυτόματα αρχεία Flash σε JavaScript/HTML5 ώστε να μπορέσουν να αναπαραχθούν σε iPhone,iPod Touch ή iPad.

via milaraki.com

Δημοσ.

Ρε παιδιά χτες έφυγε (ipad 64GB WiFi) από Αγγλία με Royal Mail International Signed-for. Εμπειρικά από δικές σας παραγγελίες πότε λέτε να φτάσει ?

Φέρε μου το

το τιμημένο

δεν μπορώ δεν μπορώ

να περιμένω

χε χε χε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...