alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις συναίσθηση ότι αυτά που γράφεις δε βγάζουν νόημα; Διάβασε ξανά αυτό που έγραψες. Όσο για τα επιχειρήματα, εξακολουθούν να είναι ανύπαρκτα. ΥΓ. Εγώ τουλάχιστον δεν προσβάλλω τον άλλον για τη δουλειά που κάνει. Έχεις δίκιο... δεν βγάζει. Απορώ τι σκεφτόμουν όταν τα έγραφα... ΥΓ: ίσως αν κάποιος γινόταν αφόρητα βαρετός γράφοντας φαρδιά-πλατιά σε κάθε τόπικ, για ψύλλου πήδημα την δουλειά που κάνει, μία λύση θα ήταν να τον προσβάλεις και να το πάρει χαμπάρι ... ίσως...
nikosl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ ξέρω πολλά αυτοκίνητα που είναι φτηνότερα από Ferrari, καβαλάνε πεζοδρόμια - που δεν καβαλάει η Ferrari -, έχουν θήκη για φραπέ - που δεν έχει η Ferrari-, χωράνε όλη την οικογένεια μέσα - που δεν χωράει σε Ferrari-, παίρνουν όλα τα μπαγκάζια μέσα για τις διακοπές - μαζί με την παλιά τηλεόραση που θα αφήσουμε στη γιαγιά στο χωριό, το τρίκυκλο ποδηλατάκι του παιδιού, το ψυγειάκι για τα ψάρια που θα πιάσουμε και τα μπετόνια με το λάδι, που σίγουρα δεν τα χωράει η Ferrari-, και ενώ έχουν ίσως κοντά τα ίδια άλογα με μια Ferrari, δεν σε τσακίζουν στην εφορία, όπως σίγουρα θα σε τσακίσει μια Ferrari... Μόνο που αν θες Ferrari experience, μάλλον θα πρέπει να πάρεις μια... Και να υποστείς όλα τα παραπάνω... Ξέρεις κάποιο αυτοκίνητο με τα 3πλάσια άλογα της φεράρι, 5θέσιο, με κατανάλωση όσο ενα prius, με καλύτερα ηλεκτρονικά βοηθήματα, να σε αφήνουν να το βγάλεις και σε απλούς δρόμους, στη μισή τιμή και δεν το ξέρουμε? Σορρυ αλλά αν υπάρχει, το σηματάκι κανένας δεν θα κάτσει να το κοιτάξει. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά των δυο tablets που συγκρινουμε... Το έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το άλλο είναι ένα ξαναζεσταμένο προϊόν του 2007.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις δίκιο... δεν βγάζει. Απορώ τι σκεφτόμουν όταν τα έγραφα... ΥΓ: ίσως αν κάποιος γινόταν αφόρητα βαρετός γράφοντας φαρδιά-πλατιά σε κάθε τόπικ, για ψύλλου πήδημα την δουλειά που κάνει, μία λύση θα ήταν να τον προσβάλεις και να το πάρει χαμπάρι ... ίσως... Μια λύση θα ήταν να κοιτάς τη δουλειά σου και να κόψεις τα προσωπικά σχόλια. Πολύ θα ήθελα να σε προκαλέσω να ψάξεις να βρεις ποστς που έκανα αυτό που λες, αλλά επειδή σε ξέρω ότι μόλις ανακαλύψεις ότι δεν μπορείς να στηρίξεις αυτά που λες, θα την κάνεις, και επειδή πρέπει κάποτε να σεβαστούμε και το υπόλοιπο φόρουμ που δεν έχει όρεξη να ασχολείται με την εμπάθειά σου και τις ειρωνίες σου προς το πρόσωπό μου (και πολλούς άλλους εδώ που τα λέμε), προτείνω ξανά να το κόψεις. Αν έχεις όρεξη (και κότσια) για καυγά και προσβολές, υπάρχουν και τα pm.
NiCk_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 http://www.9to5mac.com/Steve-Jobs-Hates-Flash-543986893 Jobs even claimed the iPad's battery performance would be degraded from 10 hours to 1.5 hours if it had to spend its CPU cycles decoding Flash, we're told. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα από τον Jobs, αλλά νομίζω ότι αξίζει να αναφερθεί ..
ixthy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, γιατί αυτό είναι το targetr group της apple και στην τελική τόσο καιρό αυτό λένε οι apple fans, κουράστηκα να ψάχνω, τα θέλω όλα στο στόμα, δεν με νοιάζει να πληρώνω, καλά κάνει και πετσοκόβει δυνατότητες γιατί άμα βλέπω πολλά μπερδεύομαι κτλ, κτλ. Τελευταία φορά που κοίταξα τους κανόνες δεν απαγορευόταν, ούτε το αντίθετο βέβαια. No offece, κυρίως χιούμορ κάνω, δεν είμαι κατά των apple fans μόνο κατά της apple Γιατί φίλε μου; Ήρθε ο Steve στο σπίτι σου και σου έκλεψε τα υπάρχοντα; Ή μήπως φοβάσαι μήπως το 90% της Microsoft γίνει 89% εξαιτίας της Apple και πέσει έξω η αγαπημένη σου εταιρεία; Με τις εταιρείες που κατάφερε η Microsoft να διαλύσει μέσω εξαγοράς, συγχώνευσης, ή πτώχευσης μετά από αθέμιτο ανταγωνισμό ήσουν υπέρ ή κατά; Σε έβαλε κανείς να πάρεις Apple με το ζόρι; Δε σας καταλαβαίνω μερικούς! Και γω γράφω εναντίον της MS, αλλά όταν κάνει κάτι καλό λέω μπράβο και επίσης λέω ότι ποτέ δε θα ήθελα να κλείσει αυτή η εταιρεία και καμιά εταιρεία! Αγόρασες κάτι από Apple και δεν έμεινες ικανοποιημένος; Με ποια λογική είσαι εναντίον της; Εγώ πάντως είμαι υπέρ-ικανοποιημένος με ό,τι Apple συσκευή έχω αγοράσει, με μόνη εξαίρεση τα in ear της, αν και πολλοί τα θεωρούν κορυφαία! Δεν ξέρω ίσως τα δικά μου βγήκαν ελαττωματικά!
DimAslan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως πιστεύω ότι και να μην πετύχει η Apple να κυριαρχήσει στην αγορά των tablets, σίγουρα θα δώσει μεγάλη ώθηση... ίσως όχι τόση όση με το iPhone που ακόμα όλοι προσπαθούν να βγάλουν το iPhone killer, αλλά σίγουρα μεγάλη... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
pan-pan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 μολις αγορασε και την yahoo... ????? που πως πότε?
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ????? που πως πότε? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362706
mchrisober Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 εδω μεσα εχουμε πολλους αμπελοφιλοσοφους παντως....
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 O Steve Jobs όπως υποστηρίζει το εν λόγω άρθρο ήταν αρκετά καυστικός, λέγοντας πως το Flash δημιουεγεί σημαντικά κενά ασφαλείας, καταναλώνει σημαντικούς πόρους της CPU, και πως γενικότερα δεν ενδιαφέρει την Apple να ασχοληθούν με μια τεχνολογία που είναι ξεπερασμένη. Το άρθρο επισημαίνει πως ο Jobs στην συνέχεια παρομοίασε την τεχνολογία Flash με απαρχαιωμένες τεχνολογίες όπως το floppy drive, παλιότερες θύρες επικοινωνίας, ακόμη και τα CD, τα οποία έχουν αντικατασταθεί από το iPod και το iTunes. Επιπλέον φέρεται να σημειώνει πως με την υποστήριξη Flash στο iPad η αυτονομία της μπαταρίας από τις 10 ώρες θα μειωνόταν στην 1,5. ασχετο: The official shipping times for 27-inch iMacs have shrunk back to 5 to 7 business days, according to Apple's online store.
fsbmaniac Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι κορυφαιο για την χρηση του ...κανει αυτο λεει ανετα ευκολα και πανω απο ολα γρηγορα.Και επιτελους οποιος θελει να εχει της παναγιας τα ματια...ας πςριμενει την jaga η την google να βγαλει TAB ...ΚΑΙ ας το παρει .και να βαλει και κεραια για τηλεοραση και ηχεια δυνατα πανω και φωτακια και lazer.Αν εχει την αυτονομια που λενε θα χτυπησει κοκκινο η αγορα του! Και ποιοτητα κατασκευης Top. Δειτε αυτη την πατατα ποσο αργη ειναι ποσο χαλια τεχνολογια αφης εχει.... και συγκρινεται με tab http://www.engadget.com/2010/01/05/lenovo-ideapad-u1-hybrid-hands-on-and-impressions/ και πανω απο ολα η αποκριση θα ειναι τοσο κορυφαια οσο στο iphone ....αποκριση που μεχρι τωρα δεν την εχει κανενα
mchrisober Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 εγω θελω να δω αντιδρασεις οταν θα βγει και το παρουν αρκετοι... οταν δεν ανοιγει το 85% των σελιδων αφου δεν υποστηριζει flash θελω να δω τι θα βρουν να πουνε.... αλλα Apple funboys ειναι, κατι αλλο θα εφευρουν για να το προωθησουν.. ειναι τοσο στενομυαλοι μερικοι που δεν λενε να καταλαβουν... και στον φιλο παραπανω μην ποσταρει μονο Απλετ που γουσταρει και κρινει, αλλα ας δει και αλλα που ερχονται και πατανε το Apple...
NiCk_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 εγω θελω να δω αντιδρασεις οταν θα βγει και το παρουν αρκετοι...οταν δεν ανοιγει το 85% των σελιδων αφου δεν υποστηριζει flash θελω να δω τι θα βρουν να πουνε.... αλλα Apple funboys ειναι, κατι αλλο θα εφευρουν για να το προωθησουν.. ειναι τοσο στενομυαλοι μερικοι που δεν λενε να καταλαβουν... και στον φιλο παραπανω μην ποσταρει μονο Απλετ που γουσταρει και κρινει, αλλα ας δει και αλλα που ερχονται και πατανε το Apple... Οι περισσότερες σημαντικές σελίδες, έχουν προσαρμοστεί για τις ανάγκες του iPhone, και υποθέτω ότι το ίδιο θα γίνει και με το iPad .. Το 85% των σελίδων που λες, δεν είναι τόσο αντιπροσοπευτικό .. Υπάρχουν σελίδες που το απαιτούν, αλλά τον τελευταίο καιρό στο iPhone μου, όλο και λιγότερο συναντώ εκείνο το μισητό εικονίδιο του flash .. Όσο για τα άλλα που πατάνε το Apple, πως είσαι τόσο σίγουρος ?? Τα έχεις δοκιμάσει και ξέρεις ?? Σε μια κόλλα από χαρτί, πολλά τηλέφωνα πατούν και το iPhone .. Στην πραγματικότητα όμως, δεν έρχονται ούτε καν κοντά .. Κάτι μου λέει ότι το ίδιο θα ισχύσει και για το iPad ..
DimAslan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι είναι... Το iPhone κάνει αυτά που λέει ότι κάνει και πολύ καλά μάλιστα... Γι αυτό πιστεύω υπάρχει και τόση προσμονή για το iPad... Οι περισσότεροι πιστεύουν και ελπίζουν ότι θα είναι εξίσου ικανοποιητικό... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα