Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι το πρωτότυπο λέει δλδ; Εγώ βλέπω οτι δίνει γενικές συμβουλές για καθημερινή γυμναστική, διατάσεις, γιόγκα, βελτίωση διατροφής κλπ. Βάζοντάς τα αυτά στη ζωή σου, δεν "ψηλώνεις" (δε νομίζω οτι ψηλώνει κάποιος μετά τα 20) αλλά σίγουρα νιώθεις καλύτερα, δυναμώνεις, αποκτάς καλύτερη στάση σώματος, καλύτερη ποιότητα ζωής γενικά.

Δημοσ.

Χα, ήξερα μια γυναίκα που στη φωτογραφία του γαμου της (19-20 το λιγότερο) είναι στο ίδιο ύψος με τον άντρα της και 20 χρόνια αργότερα του ρίχνει ένα κεφάλι

Δημοσ.
Χα, ήξερα μια γυναίκα που στη φωτογραφία του γαμου της (19-20 το λιγότερο) είναι στο ίδιο ύψος με τον άντρα της και 20 χρόνια αργότερα του ρίχνει ένα κεφάλι

Μπορεί και να κόντυνε αυτός ή να μη φόραγε τακούνια του γάμου ! χα χα

Παίζουν και "έπεμβατικές" μέθοδοι για να ψηλώσει κάποιος

Δημοσ.

Στα 20 δεν είναι και γέροντας κάποιος. Λογικά ψηλώνεις και μετά, εξαρτάται τον οργανισμό του καθενός. Άλλος μπορεί να πάρει όλο το ύψος μέχρι τα 13 του, άλλος μετά τα 17. Προφανώς δεν παύεις να ψηλώνεις ακριβώς με το που φτάσεις 18 :-D

Δημοσ.

Οι αντρες μπορούν να πάρουν ύψος μέχρι τα 21, αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα σε όλους τους άντρες όμως. Η ανάπτυξη των γυναικών σταματάει πιο νωρίς. Επίσης με γυμναστικη (είτε γιόγκα είτε δυτική) φτιάχνει η στάση του σώματος και οι σπόνδυλοι στηρίζονται καλύτερα επομένως μπορεί κανείς να πάρει μερικούς πόντους (προφανώς όχι άλλους 10) κάνοντας γυμναστική, με δεδομένο ότι πριν ξεκινήσει ήταν αγύμναστος και είχε κακή στάση σώματος.

• Like 1
Δημοσ.
Παλιά λέγανε ότι "τα αγόρια ψηλώνουν μέχρι να πάνε φαντάροι". Υποθέτω ότι αυτό δεν ισχύει πλέον :P

Tελεια θα περιμενω μεχρι τα 30αντα μου να παω φανταρος που θα εχω φτασει και τα 3 μετρα μποι....

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Προσωπικά η ανάπτυξή μου ήταν αυτή:

Στα 14 = 1,72

15 = 1,79

16 = 1,85

17 = 1,87

18 = 1,91

Είμαι 18 και και 9 μηνών πλέον.

Άμεσο ρόλο παίζουν τα γονίδια.

Πατέρας - 1,90

Μαμά - 1,71

Πάντα βέβαια υπάρχουν και εξερέσεις. ;)

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι σε τί κατάσταση είναι το ζόμπι, και ο Psilos94 του έριξε το spell της νεκρανάστασης.

Ασε μας ρε ψηλέ (Apoll)...εδώ φάνηκε καθαρά απο που πέφτει το χαρτζιλίκι :P :

Πατέρας - 1,90

Μαμά - 1,71

Δημοσ.

Λοιπόν δείτε πως έχουν τα πράγματα...

Συνήθως σε κάποια παιδιά η εφηβεία αργεί...Δηλαδή το αγόρι μπορεί να βγάλει μούσια στα 13-14 και κάποιος αλλος να βγαλει στα 17-18 ή και 19...όσο καθυστερεί σημαίνει ότι αναπτύσεται ακόμη...και μπορεί να ψηλωσει ακόμα...

Παίζουν ρόλο και τα γονίδια...

Συνήθως οσο ηταν ο πατερας στην ηλικια των 20 τοσο ψηλος θα ειναι και ο γιος...

Αλλα υπάρχουν αρκετες περιπτώσεις που οι γιοι ειναι πολυ πιο ψηλοι απο τον πατερα...εκει έχει παιξει ρόλο το γεννητικο συστημα,γονιδια διατροφη,DNA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...